Venušiny kuličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.14 15:13

No chci je používat, protoze mi přijde, ze jsem dole nějaká volnější a četla jsem, ze mi múzou pomoct.. Tak snad je to pravda :-)
Už se tesim az mi zítra přijdou :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.14 13:14

Koupila jsem si kulicky prumer 3,6 cm - klasika… a ani za boha ji tam nedam! :nevim: I kdyz jsem uplne vzrusena, tak tam proste nejde… pritom pritel je uvnitr me docela navolno… tak jsem premyslela, cim to a jediny, co mi z toho vyplynulo je, ze ho ma asi nejaky extremne malyho (jakoze tenkyho) :think: :think: no jo, ale tohle mu rict nemuzu, ze jo… :think:
tak mi ted poradte co s tim? mam koupit nejake malinkate kulicky a delat jakoby nic? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
596
20.3.14 20:33

Ahoj ženský, mám Ami od Je Joue. Jsou supr, jen mě otravují ty šňůrky.. tlačí mě a tak. Měla jste některá odvahu je prostě odstřihnout? A jak na krátko? Nemusím mít strach s vyndáním? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.4.14 16:54

Ahoj holky..
Už nejakou dobu pouzivam kuličky..manzel mi je koupil po prvním porodu na zpevneni panevniho dna..funguje to báječně..chtěla jsem se zeptat.jak dlouho je pres den nosite? Ja je poslední dny zavedu rano a vyndavam večer..uprimne je mi to hodne příjemný a večer potom je sex dokonalý..ale bojim se abych si tim spis neublizila ze je tam mám v podstatě 12 hod. Jak je dlouho nosite vy??? A. nosili jste je nektera v těhotenství??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
16.4.14 17:12

@NikSo pouzivala jsem je taky klido cely den a bez problemu, ale ne kazdy den (nenosila jsem je kvuli zpevneni, ale prave kvuli sexualni hre), takze nevim. Ted jsem tehotna a radsi je nepouzivam… Ale nic negativniho jsem o tom necetla, proste pro jistotu. Taky by me zajimala odpoved ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.4.14 18:21

@NikSo když to je i na to zpevnění, jako myslíš na to, že je musíš „držet“?? blbý dotaz, ale jak se tam závádějí? mi lajkovi, zkušenosti nepolíbená mi příjde, že je tam nemůžu zasunout za sebou, ale vedle sebe. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.4.14 20:03

@kve-tinka zasunes za sebou..v te vetsi vnejsi kulicce je jedna mala tezka uvnitr a jak se hybes ona se taky hybe a nuti te drzet a tim zpevnujes panevni dno..nic složitého. Trochu cviku a uz to ani nevnimas jen treba pri chuzi nebo kdyz si sednes..a to uz je druha stranka veci..ta prijemna.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.4.14 20:10

Já to vydržím tak max. hodinu. Je mi to spíš nepříjemné. Koupila jsem si je po porodu a měla jsem je tak pětkrát. Mít je celý den si nedokážu představit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.4.14 20:16

@Peppa Pig trénink děla mistry.. :mrgreen: po 2.porodu jsem je neudržela aani 5 min a malej ma 8m a zvladam uz cely den..mam hruzu z ochablyho pánevního dna a vse s tim spojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.4.14 20:41

@NikSo Já myslím, že ochablé dno moc nemám. Udržím je v pohodě. Jen mi to přijde takové divné. Asi jsem od toho měla nějaké přemrštěné očekávání ;) Jsem si teď uvědomila, že jsem je už měsíc nevytáhla že šuplíku. Budu to muset napravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.4.14 20:48

@Peppa Pig pro me to bylo ze začátku nutna vec a nic jsem z toho kromě dobreho pocitu nemela..pak se to zmenilo a kdyz chci aby jsme si sex uzili nosim je nekolik hodin přes den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.4.14 20:54

@NikSo No budu muset trénovat. Zitra je z toho šuplíku asi vytáhnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
16.4.14 21:04

@Peppa Pig urcite se to vyplatí a manžel bude mit radost.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
17.4.14 21:46

Juj, obnovuju dotaz :-) Používáte některá i v těhu? Chtěla bych, mám strach.. v návodu píšou, že nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.14 23:14

V těhu se to moc nedoporučuje, protože bys mohla zavléct infekci. Poraď se s doktorkou, já bych je nosila dokud bude čípek úplně uzavřený (někomu se pootevře docela brzy, tak na to pozor) a opravdu přísně hygienicky udržovala.

Holky já mám teď uno kuličku od Fun Factory. Po porodu jsem hrozně napjatá, dostat kuličku dovnitř je fakt „porod“ a ven v podstatě taky. Jinak je to ok, nosím ji skoro celý den. Potřebovala bych to dole spíš rozvolnit, ale v tom mi to asi nepomůže co :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml