Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Lůcax na tech lelo se mi nelibi textilni provazek a ze neuvadi material samotnych kulicek (ty fakt silikonovy nejsou, silikonova je jen ta jakoby osmicka co je drzi) ani jejich vahu, takze z tehle dvou variant bych sla spis do fun factory. Akorat u obou mam stejny pocit, jako kdyz si koupim teplaky se trema pruhama, ze velka cast ceny je znacka
Ja mam od manzela silikonovo-plastovy znacku se priznavam netusim, ale urcite nic znameho a absolutni spokojenost.
@lidkakrausova mymu to nevadi
, sam mi je poridil (a ne tak jako ze bych potrebovala zpevnit, ale skutecne jako hracku pro potechu)
Tak jsem se hecla a zeptala se strycka googla a hlasim ze mam tyto Vibe Therapy / FASCINATE v cerne barve, patri spis k vetsim a tezsim, co jsou na trhu, takze pro @Lůcax asi spis ne ![]()
jinak nevim co od nich cekate, ale posileni neumim posoudit, protoze zatim nemam pocit ze bych to potrebovala (uvidime za par mesicu - po porodu
) a vzrusujicne na me funguji teda spis v kombinaci s manzelem, nez sami o sobe… ale to ma asi kazdy jinak
Ahoj, potřebuji poradit. Přítelkyně si přeje k narozeninám venusiny kuličky. Je ji 31 let děti zatím nemáme a žádné problémy nemá. Myslím, že si je přeje tak trochu ze zvědavosti pro trochu vzrušení a posílení svalstva, které má dle mého názoru i teď dosti silné. Nevím jakou mám zvolit velikost? Je možné vycházet z průměru svého žaludu, potažmo penisu, nebo je to hloupost. Jestli ze ne, mám zvolit spíše menší průměr nebo větší, než je ten můj. Hodně se mi líbi Lelo Luna, ale nevím zda mini 3cm, nebo ty větší 3,5cm. Také mi u nich nepřijde úplně vhodný materiál plast a také ta látkova snurka, aby nebyla nepříjemná. Máte s nimi prosím někdo zkušenost? Ještě by mne zajímal rozdíl mezi kuličkami vsazenymi do silikonoveho věnečku a těmi od firmy JeJoue Ami, které jsou celé v silikonovem obalu. Jen tak sami bez věnečku se asi nepoužívají, ze ano? Moc díky za odpověď. Omlouvám se za asi hloupe dotazy, ale jsem prostě chlap a moc tomu nerozumím ![]()
Ahoj holky, máte některá zkušenost s těmito kuličkami? http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…cinate-pink/? Chci je zkusit jak ze zvědavosti tak i na posílení pánevního dna. Myslíte, že tyhle jsou vhodné pro nezkušenou?
Doporučili by jste spíše menší nebo větší? Obávám se, aby mi kuličky nevypadávaly
Všem děkuji za odpovědi ![]()
Anonym V.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s těmito kuličkami? http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…cinate-pink/? Chci je zkusit jak ze zvědavosti tak i na posílení pánevního dna. Myslíte, že tyhle jsou vhodné pro nezkušenou?Doporučili by jste spíše menší nebo větší? Obávám se, aby mi kuličky nevypadávaly
Všem děkuji za odpovědi
Anonym V.
S tou velikostí se fakt těžko radí, každá žena má tu velikost dole individuální. Takže se obávám, že jediná rada je - vyzkoušet. Nebo vyzkoušet s něčím jiným podobné velikosti… ale s něčím, co se dá bez problémů vyndat ![]()
@iila Díky za radu ![]()
Pomohly Vám venušiny kuličky na zpevnění pánevního dna? A za jak dlouho?
Anonym V.
Tak jsem jedny, jen jednoduché, obyč, zkusila a asi jsem to na začátek přepískla, jak dlouho jste je měly, holky, v sobě? Já hned zkusila něco přes 2-3 hodiny a mám teď relativně dost citlivou, nepříjemně 1 stranu uvnitř…může to být nějaké podráždění? Nebo nevhodné kuličky?
Díky ![]()
@MoniTrou píše:
Tak jsem jedny, jen jednoduché, obyč, zkusila a asi jsem to na začátek přepískla, jak dlouho jste je měly, holky, v sobě? Já hned zkusila něco přes 2-3 hodiny a mám teď relativně dost citlivou, nepříjemně 1 stranu uvnitř…může to být nějaké podráždění? Nebo nevhodné kuličky?
Díky
Ono hodně záleží na materialu z kterého jsou kuličky vyrobeny
Taky je lepší si kupovat ty spojené bez provázku. Myslim třeba tyto http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…-size-balls/ nekupovat z hygienického důvodu. Jak jsou provlíklé šňůrkou a maji v sobě dirku, tak se tam zanáší bakterie a špatně se to pak vymývá. Můžeš mít z toho i gyn. potíže. Lepší jsou nejlépe ze silikonu a spojené bez dírek. Např.: http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…-balls-pink/
Anonym V.
Holky nechce se mi číst celá diskuse, poraďte mi prosím Venušiny kuličky co pomáhají na posílení pánevního dna. Nějaké do 500 a zabralo vám to? Posílily jste?
Nedávno jsem viděla v dm jedny asi za 600. Vypadají úplně stejně jako smart balls duo, ale jsou levnější.
@Anonymní píše:
Nedávno jsem viděla v dm jedny asi za 600. Vypadají úplně stejně jako smart balls duo, ale jsou levnější.
jo, ty jsou dobrý, jsou vlastně stejný jako fun factory, doporučuji, jsou ze silikonu a dobře se zavádí
@Bondatrova píše:
jo, ty jsou dobrý, jsou vlastně stejný jako fun factory, doporučuji, jsou ze silikonu a dobře se zavádí
Dokonce mám pocit, že jak mají v DM ty slevové knížky, tak v nich často na ty kuličky byly slevy…Osobní zkušenost nemám
.
Ahoj, zdravím vás, prosím o radu
…manžel mi koupil venušiny kuličky k výročí, po dvou porodech už to není, co to bývalo
, jsem ale absolutní panna v používání jakýchkoli pomůcek. Hlavně mě zajímá desinfekce, mám koupený spray ze sexshopu, kuličky jsou z edice 50 odstínů šedi, takový dvě kovový kuličky v silikonovém obalu. Po požitý asi musím ty kuličky z obalu vyjmout, vydesinfikovat je venku i ten obal a vložit zpět? Nepoškodím tím ten silikonový obal, aby to pak ty kuličky drželo…díky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím vás, prosím o radu…manžel mi koupil venušiny kuličky k výročí, po dvou porodech už to není, co to bývalo
![]()
, jsem ale absolutní panna v používání jakýchkoli pomůcek. Hlavně mě zajímá desinfekce, mám koupený spray ze sexshopu, kuličky jsou z edice 50 odstínů šedi, takový dvě kovový kuličky v silikonovém obalu. Po požitý asi musím ty kuličky z obalu vyjmout, vydesinfikovat je venku i ten obal a vložit zpět? Nepoškodím tím ten silikonový obal, aby to pak ty kuličky drželo…díky
Ten silikonový obal není uzavřený? ![]()