Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jo asi jo, kamarádka to teda pořizovala k vůli zpevnění pánevního dna, vyprávěla mi že prej je to super
..šla rychle nakoupit do krámku a cestou jí chytl orgasmus ![]()
@Anonymní píše:řekla bych, že ne… ale já je nepoužívám úplně pravidelně. Můžu zkusit používat kuličky třeba 2, 3 týdny a dát ti vědět
Kuličky a epino na posil.panev.dna?amyslite,ze je vizuální efekt i zvenku-menší břicho? dik
@Anonymní píše:
Holky, přemýšlím, jak si zlepšit sexuální život, orgasmu dosahuju jen při dráždění klitorisu, napadl mě nějaký šikovný vibrátor, který dráždí nějak šikovně zevnitř a třeba i poprvé zažiju,,vnitřní" orgasmus a taky kuličky, nemám představu, že bych z nich,,tekla blahem", ale spíš, zda máte zkušenosti, že používání kuliček Vám po nějaké době zintenzivnilo orgasmus, nebo prostě zlepšilo sexuální život, citlivost? Zda má cenu si je pořizovat. Díky za radyMT.
Ahoj, tak já jsem zjistila, že potřebuji mít něco vevnitř, protože když dosáhnu orgasmu jen vnějším drážděním, tak mě to při něm vevnitř skoro až bolí, jak se to stahuje naprázdno. Takže tam musím mít aspoň kuličky, nebo vibrátor, nebo chlapa
jenže chlap má tendenci se všelijak vrtět a hýbat a to mi ten orgasmus ruší. Je to smutný, ale nejlíp si to udělám sama.
Jinak ty vnitřní orgasmy mi taky moc nejdou, ale občas se zadaří - asi je tam opravdu někde bod G, musí se třít to správné místo. Nejlíp se mi to většinou povede se silikonovým návlekem na penis/vibrátor - jsou na něm všelijaké takové výstupky a navíc tím ten penis ztloustne ![]()
A co se týče posilování dna pánevního a orgasmů, tak jedna moje známá, co hodně cvičí, říká, že nejlepší posílení pánevního dna je pořádný orgasmus, protože to se tam ty svaly stahují pořádně. Takže holky - sexujte, ať máte posílené pánevní dno, a s posíleným pánevním dnem bude ten sex ještě lepší
Je to krásně zacyklené ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak já jsem zjistila, že potřebuji mít něco vevnitř, protože když dosáhnu orgasmu jen vnějším drážděním, tak mě to při něm vevnitř skoro až bolí, jak se to stahuje naprázdno. Takže tam musím mít aspoň kuličky, nebo vibrátor, nebo chlapajenže chlap má tendenci se všelijak vrtět a hýbat a to mi ten orgasmus ruší. Je to smutný, ale nejlíp si to udělám sama.
Jinak ty vnitřní orgasmy mi taky moc nejdou, ale občas se zadaří - asi je tam opravdu někde bod G, musí se třít to správné místo. Nejlíp se mi to většinou povede se silikonovým návlekem na penis/vibrátor - jsou na něm všelijaké takové výstupky a navíc tím ten penis ztloustne
A co se týče posilování dna pánevního a orgasmů, tak jedna moje známá, co hodně cvičí, říká, že nejlepší posílení pánevního dna je pořádný orgasmus, protože to se tam ty svaly stahují pořádně. Takže holky - sexujte, ať máte posílené pánevní dno, a s posíleným pánevním dnem bude ten sex ještě lepšíJe to krásně zacyklené
Takže, když si to budu dělat 3 x denně, tak bude orgasmum furt lepší a lepší a nemusim utrácet za kuličky?
Pravidelným,,orgasmem" jsem tělo naučila chtít sex častěji, ale nevim, zda se zlepší i kvalita
MT.
@Andy27 Ony jsou právě reakce i na netu hodně rozmanité, někdo popisuje orgasmy, někdo, že ani neví, že je má a nic mu to nedává, někdo, že při nošení nic necítí, ale partner to pocítí, někomu se zesílil prožitek u sexu…tak si vyberte
![]()
@Anonymní píše:
Takže, když si to budu dělat 3 x denně, tak bude orgasmum furt lepší a lepší a nemusim utrácet za kuličky?Pravidelným,,orgasmem" jsem tělo naučila chtít sex častěji, ale nevim, zda se zlepší i kvalita
MT.
Tak každá to máme asi trochu jinak, že. Já jsem psala, na co potřebuju kuličky (případně jiné předměty vhodného tvaru) - bez nich je mi to celkem nepříjemné až mírně bolestivé.
Myslím, že častější sex je jako trénink či posilování dobrý, ale pokud si to chci více užít, tak musím nějakou dobu abstinovat, třeba 2 týdny. Když to je moc často, tak jsou ty orgasmy dost mdlé.
Nevím jak u tebe, ale u mě se kvalita opravdu zlepšila - ne že bych teda zas tak často „trénovala“, ale prostě časem (nebo věkem?) jsem to postupně vypilovala…
@Anonymní píše:
Tak každá to máme asi trochu jinak, že. Já jsem psala, na co potřebuju kuličky (případně jiné předměty vhodného tvaru) - bez nich je mi to celkem nepříjemné až mírně bolestivé.
Myslím, že častější sex je jako trénink či posilování dobrý, ale pokud si to chci více užít, tak musím nějakou dobu abstinovat, třeba 2 týdny. Když to je moc často, tak jsou ty orgasmy dost mdlé.
Nevím jak u tebe, ale u mě se kvalita opravdu zlepšila - ne že bych teda zas tak často „trénovala“, ale prostě časem (nebo věkem?) jsem to postupně vypilovala…
Takže při svém věku 27 let mám ještě velmi dobré vyhlídky na neustálé zlepšování
Tak, kuličkama nic nezkazim, minimálně bude sranda
MT.
@Anonymní píše:
Takže při svém věku 27 let mám ještě velmi dobré vyhlídky na neustálé zlepšováníTak, kuličkama nic nezkazim, minimálně bude sranda
MT.
No mně je 35 a od 27 se to rozhodně zlepšilo
Svoje předchozí příspěvky jsem zapomněla označit, tak se označuji teď jako IX
Tak ne ze bych mela nekdy z kulicek orgsmus, to se mi asi nikdy nezsdari, holt potrebuju vic podnetu, ale jednak na me pusobi rekneme „afrodizikalne“ - po prochazce s kulickama to fakt chci, idealne ted hned a hodne
. A za druhe se pripojuji j nazoru, ze orgasmus pri drazdeni klitorisu je vyrazne lepsi, kdyz mam neco i uvnitr, takze napriklad kombinace oralniho sexu, kdy partne navic vyviji lehky tah na kulicky, jen tak aby jeste nevyklouzly, ale pritom dostatecne tlacily na posevni vchod zevnitr… Hmmm baaaajo ![]()
@czaky A můžu se zeptat, jaké máš? Jako typově, vim, že dělají hrozné množství. všichni si hrozně vychvalujou FunFactory, ale neni to jen reklama?
MT.
Znacku nevim, dostala jsem je od manzela, ale jsou kovovy, spojeny silokonovym obalem, takze kousek toho kovu jakoby kouka (coz asi nema zadny vliv na funkci, jen to hezky vypada) kazdopadne zadny textilni provazek, vse je kov nebo silikon, takze se dobre udrzuji v cistote a jsou prijemne tezky…
Tak jsem se včera pobavila a zjistila, že toho svýho chlapa i po 14ti letech miluju
Nedávno jsme nějak diskutovali, že by možná pro zpestření nebylo špatné si na stará kolena pořídit nějakou „hračku“ do postele… (jsem si totiž blbka říkala, že by ho třeba nějaký mazlík u mě ve stolku mohl urazit…) a protože ten můj je občas trochu brzda a myslela jsem, že by nebyl schopný odhadnout, co by se mi líbilo a vůbec, než by se rozhoupat, trvalo by to věčnost, včera jsem si objednala pěkný vibrátor a venušiny kuličky… Jen tak mimochodem mi pak u večeře říká, že zítra nebo v úterý možná přijde balíček na dobírku, jestli prý budu mít cestu na poštu… naštěstí mi varovně zablikalo. No, on pbjednal taky a nejvíc mě dostal, když bvybral naprosto podobný typ vibrátoru co já a navíc mi tam přihodil i ty kuličky, o kterých jsem nikdy nemluvila, že bych je chtěla
Naštěstí ta jeho objednávka šla zrušil, páč nevím, asi bych musela podarovat tchýni :-
Jsem hodně zvědavá na ty kuličky - jsem po porodech dole nějaká povadlá, tak snad pomůžou…
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké kuličky byste mi doporučili. Mám už vybrané tyto: Fun Factory Smartballs teneo duo NEW a Lelo Luna Noir. Které by pro mě byly vhodnější a proč? Je mi 28, bez dětí a mám to dole trochu těsnější…:-)
Také si ráda nechám poradit, pořád prohlížím, ale pořád jsem nic neobjednala. A jak to máte doma? Nevadí to příteli/manželovi?