Venušiny kuličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.13 18:13

Ahoj, já mam ty kuličky z dm, přijdou mi moc velké. docela mě uvnitř tlačí. a vyndavani mi je dost nepříjemné i s gelem. vám ty z dm vyhovují?

• Citovat
  • Upravit
1762
26.7.13 14:47

Vaginální kuličky a Mirena

Ahoj holky,
kvůli posílení svalů jsem zakoupila kuličky z DM drogerie.
Zkušenosti mám následující: přijdou mi hrozně velké, samy podle mě vypadnout ani nemůžou, takže nevím, jestli plní funkci. Měla jsem je jen jednou, protože po vyndání (měla jsem je asi půl hodiny, což píšou v návodu, vy tu mluvíte i o půldni???) mě začalo bolet břicho (jako před menstruací) a začala jsem špinit. Napadlo mě spojení s Mirenou. Myslíte, že je možné, že to nitroděložní tělísko nějak ovlivnily nebo dokonce vytáhly? Takže dotaz zní, můžou se používat při nitroděložním tělísku?
V srpnu půjdu na kontrolu, tak se zeptám. Od té doby jsem se neodvážila je použít, Mirena přeci jen stojí 6000.
Díky za radu,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 15:53

misska

Teda, tahle diskuze mě zajímá :mrgreen: Mám doma dvoje venušiny kuličky, normálně ze sexshopu (jedny mají výstupky, jako ježek a druhé jsou hladké). Použila jsem je párkrát doma. A píšete, že to pomáhá na posílení svalů. Takže po porodu je můžu vesele nosit? A nestala se Vám třeba „nehoda“ :lol: někde na ne zrovna vhodném místě? :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
1972
26.7.13 21:32

Zajimalo by me, jestli kulicky muzu pouzivat na zpevneni hraze v 5 mesici. Nebo sf pro zpevneni pouzivaji az po porodu?
Mam je doma a uz delsi dobu je nepouzivam a rada bych je vytahla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MilanXD
26.7.13 21:53
@terkacek píše:
Zajimalo by me, jestli kulicky muzu pouzivat na zpevneni hraze v 5 mesici. Nebo sf pro zpevneni pouzivaji az po porodu?
Mam je doma a uz delsi dobu je nepouzivam a rada bych je vytahla :oops:

Nejsem gynekolog, ale na přednáškách a konzultacích se vždy probíralo poporodní cvičení a nikdo nikdy se nezmínil o takové aktivitě před porodem. Pokud se přesto rozhodnete, doporučuju přikoupit speciální dezinfekci a udržovat kuličky v dokonalé čistotě. V článku jsem se zmiňoval o problémech u kuliček, které mají tkané šňůrky. V těch ulpívá spousta bakterií i po umytí. U nejlevnějších modelů pak hrozí, že se vlhkost dostane dovnitř a ocelové kuličky v dutině pak zoxidují. Stejnou cestou se pak oxidy mohou dostat ven. Takže pokud používat, tak jen čistě silikonové se silikonovou spojkou a nejraději Fun Factory, které je možno vyvařovat.

• Citovat
  • Upravit
Kiki1234
6.8.13 14:20

Dezinfekce

Ahoj holky, mela bych jiny dotaz ohledne venusinych kulicek a nechce se mi zakladat novou diskuzi. Prosim vas, jak venusiny kulicky cistite? jsou treba ty drahe specialni dezinfekce ze sexshopu nebo chteji jen vydelat? nebo staci jen nejaka dezinfekce z lekarny (pokud ano jaka presne) nebo jen omyt horkou vodou a mydlem? poradite? mate nekdo zkusenost? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
2480
5.9.13 22:51
@Kiki1234 píše:
Ahoj holky, mela bych jiny dotaz ohledne venusinych kulicek a nechce se mi zakladat novou diskuzi. Prosim vas, jak venusiny kulicky cistite? jsou treba ty drahe specialni dezinfekce ze sexshopu nebo chteji jen vydelat? nebo staci jen nejaka dezinfekce z lekarny (pokud ano jaka presne) nebo jen omyt horkou vodou a mydlem? poradite? mate nekdo zkusenost? Dekuji

Ahoj. Já je omývám mýdlem pro ženy a vodou. A sem tam vydezinfikuju tabletou Milton (mám je kvůli kalíšku, tak to používám i na kuličky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.9.13 11:33
@Pettule69 píše:
Ahoj já mám tyto, respektivě mi je přítel koupil na narozky :mrgreen: http://www.eroticcity.cz/…n-33229.html a jsem s nima moc spokojená :)

mám přesně takové jen v jiné barvě a jsou dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
8.9.13 12:39

@BuffyCZ já na ně úplně zapoměla, že je mám v šuplíčku :oops: :oops: to hned musím napravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
9.9.13 00:23
@Kiki1234 píše:
Ahoj holky, mela bych jiny dotaz ohledne venusinych kulicek a nechce se mi zakladat novou diskuzi. Prosim vas, jak venusiny kulicky cistite? jsou treba ty drahe specialni dezinfekce ze sexshopu nebo chteji jen vydelat? nebo staci jen nejaka dezinfekce z lekarny (pokud ano jaka presne) nebo jen omyt horkou vodou a mydlem? poradite? mate nekdo zkusenost? Dekuji

Ahoj, na těch kuličkách z DM píšou, že mají antibakteriální povrch, a tak je stačí omýt teplou vodou a mýdlem. Myslím, že nestačí - mívala jsem po tom někdy výtok. Tak jsem si koupila tu drahou dezinfekci a je klid. Jestli by se dala sehnat levnější varianta v lékárně, to by mě taky zajímalo :)

Příspěvek upraven 05.05.14 v 00:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.9.13 10:05

Ahoj, koukám na to jako blázen :) a chtěla bych si je také pořídit,
doporučíte mi které? podařilo se mi otevřít jen odkaz na ty FUN factory (fialové) a docela se mi líbí, ale potřebuji aby byli malé (mám drobnou postavu a menší rozměr i tam dole)..mám i kupon do DM na ty jejich bílé s růžovým proužkem, ale zdají se mi veliké..
z konverzace jsem pochopila že dvě jsou lepší než jedna? :-D
Předem díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
13.9.13 11:06

@Dragonlady Ahoj. Já mám od Fun Factory, ale ten nejnovější model. Teď rovnou zlevnili. Mají výhodu, že jsou víc ergonomické a ta první je menší, takže by se ti líp zaváděly. Ale ta druhá je myslím si standardní velikosti. http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…cka-cervena/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.9.13 11:12

Díky za tipy, vidím to na Fun Factory (ještě promyslím jestli uno nebo duo) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
1.10.13 23:07

Ahoj,
tak jsem byla u toho doktora a s Mirenou se prý používat mohou. Začínat prý tak 5 minut a pak postupně prodlužovat. A vypadnout prý mohou, což se tedy divím, protože jsou fakt obrovské. Tak si říkám, že na tom ještě nejsem tak špatně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sirumble
12.10.13 11:01

Ahoj holky, můžu se znovu zeptat na tu desinfekci? Je nějaká levnější varianta z lékárny? děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml