Venušiny kuličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
552
10.7.12 14:49

Přítel poznal rozdíl hned a to jsem ani nevěděl, že nějaké mám(použila jsem je den předtím když byl v práci-normálně jsem s tím chodila po bytě a dělala všechny normální práce jako vždy)..Pořád se ptal co jsem dneska dělala, že se ve mě cítil úplně jinak-lépe:) Efekt to mělo po prvním použití tak cca týden takže když použiješ častěji… :)… Teď jsem před porodem 10 týdnů tak je v mateřské budu poctivě nosit alespoň hodinu denně pro snadnější porod:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
10.7.12 15:01
@Janulis píše:
Přítel poznal rozdíl hned a to jsem ani nevěděl, že nějaké mám(použila jsem je den předtím když byl v práci-normálně jsem s tím chodila po bytě a dělala všechny normální práce jako vždy)..Pořád se ptal co jsem dneska dělala, že se ve mě cítil úplně jinak-lépe:) Efekt to mělo po prvním použití tak cca týden takže když použiješ častěji… :)… Teď jsem před porodem 10 týdnů tak je v mateřské budu poctivě nosit alespoň hodinu denně pro snadnější porod:)

Teda to zní slibně, a nemužeš poradit jaké kuličky máš? třeba odkaz na nějakou stránku nebo název toho typu :)

• Citovat
  • Upravit
552
10.7.12 16:09

@kinley krabičku už nemám ale zkusím mrknout na net jestli je tam nenajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
10.7.12 16:27

@kinley http://www.eroticcity.cz/…lls-979.html
Tak to jsou ony..Pozor na to nejsou to teneo duo(ty jsou o půlku levnější), ale pokud nemáš moc peněz tak bych se s nimi spokojila(jsou velmi podobné). Já ty svoje měla v akci za 400,– na některém ze slevových portálů, jinak opravdu stojí 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
11.7.12 08:24

@Janulis : děkuji hned na to mrknu :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
18.7.12 15:59

Ahoj, já měla ty z Dm a jsou taky dobrý a za tu cenu, no nekup to :lol:

• Citovat
  • Upravit
13335
18.7.12 16:28
@Jančakecalka píše:
Ahoj, já měla ty z Dm a jsou taky dobrý a za tu cenu, no nekup to :lol:

v DM něco takového taky je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.7.12 10:57

Nikito066-Ahoj, ano mají. Teda respektive měli před cca 2 roky v regále s přípravkama pro těhotné. Ale myslím, že mají dodnes, aspon jsem je tam nedávno ještě zahlédla. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13335
20.7.12 12:15
@Jančakecalka píše:
Nikito066-Ahoj, ano mají. Teda respektive měli před cca 2 roky v regále s přípravkama pro těhotné. Ale myslím, že mají dodnes, aspon jsem je tam nedávno ještě zahlédla. :lol:

no to mě překvapilo, no já jsem se nechala inspirovat hned prvními příspěvky a objednala ty Fun Factory, tak jsem zvědavá až dojdou, jaké budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.7.12 14:41

@nikita066 No,nevím, kolik stojí ty Fun Factory, ale za ty z DMka jsem platila tehdy kolem 400,–Každopádně hodně úspěchu :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13335
20.7.12 14:42
@Jančakecalka píše:
@nikita066 No,nevím, kolik stojí ty Fun Factory, ale za ty z DMka jsem platila tehdy kolem 400,–Každopádně hodně úspěchu :lol: :mavam:

něco přes 500, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.7.12 14:46

@nikita066 O.K. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Alekre
4.1.13 14:34

Kuličky

I přesto, že neprožívám vaginální orgasmus, tak mi nošení dělá dobře a k orgasmu mi pak stačí málo.
A pánevní svalstvo je zdá se mi v lepším stavu. Dokonce mi zmizel problém s mírnou inkontinencí pří kýchání.

• Citovat
  • Upravit
3094
23.2.13 23:52

@alucie Tak já mám taky ty z DMka, ty se prodávají právě jako zdravotní pomůcka pro ženy po porodu. Stojí kolem 400, s 25% jokerem se dá stovka ušetřit a přijdou mi dobré… nejsou hlučné :) to prý některé levnější jsou. A dobře se vyndavají a píšou na nich, že mají antimikrobiální povrch. Jinak nemám srovnání.
@Janulis fakt výsledek za den jo? tak to je teda fofr, já až tak po týdenním nošení jsem si všimla, že už mi tak snadno nevyklouznou, když se náhodou posunou trochu níž. Manžel si nejspíš ničeho nevšimnul, ale to u něj není nic divného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.2.13 09:07

Ahoj já mám tyto, respektivě mi je přítel koupil na narozky :mrgreen: http://www.eroticcity.cz/…n-33229.html a jsem s nima moc spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí