Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha a podle čeho usuzuješ,že jsem nespolehlivá,na prd a nestálá?Holt jsem asi jen neměla štěstí na chlapy-který byli nespolehlivý,na prd a nestálý
jinak že by tak nespolehlivý člověk za kterýho mě považuješ,dělal už 15 let chůvu,mimo jiný i u známých celebrit?Ty by mi asi dítě nesvěřily,pokud by mi nevěřili.Ale nemám zapotřebí se tu před baraF jakkoli obhajovat,myslím,že jsi zlý člověk,nebo je v Tobě jen hodně zloby.Kde jsi prosím Tě četla,že chci ty embria prodat?Já psala o darování!Asi se opravdu i se Suvíkem budu muset přivázat k židli!
Jsem zvědavá,co z Tebe vypadne v dalším příspěvku
No to jsem z toho ale celá zkoprnělá, u celebrit, jo? A u kterých konkrétně? A nemáš nějaký blog kde bych si mohla přečíst víc úžasných podrobností z tvého tragicky fantastickýho života (jako jak tě 3×dohnal k oltáři a opustil a ty za nic nemůžeš…)? No tak to už si tě nebudu dobírat, když si úplně z jiného světa.
A embryo se píše s ypsilon a ne s měkkým i, hvězdo jasná!
A ještě jedna hodně důležitá věc,kterou tady někdo zmínil-myslím že Pudla?
Já se opravdu nerozváděla proto,aby mi stát zaplatil víckrát IVF
To pojištovna hradí pouze a jen 3X,ale počítá se to od momentu,kdy Vám embria zavedou do dělohy.A v tom je možná kámen úrazu - mě totiž ještě NIKDY žádné embrio nezavedly,proto mám stále ty 3 pokusy.A navíc-myslím že tohle se ani obejít nedá,centra spolu určitým způsobem spolupracují a vše je zanešený v počítači.Takže já se trvale léčím u Apolináře a i kdybych se přestěhovala do Brna,myslím že o mě budou mít info,kde a kolikrát jsem již IVF absolvovala.Tak asi možná tohle leželo baraF v žaludku ![]()
BaraF,já jsem diskrétní,ale když Tě to tak zajímá,tak např.u Verešový Vannesku.Ale rozhodně se tím nepovažuju za hvězdu,jak se mi snažíš vnutit.To jsem psala ohledně tý zodpovědnosti.Nikde a nikdy jsem nepsala,že já nic,já svatoušek a špatnej byl vždycky jen ten druhej.Naopak,myslím,že když se 2 rozvedou,nesou na tom podíl viny oba dva,ale nemá cenu se tu ospravedlnovat!
Holky,chápete to?
BaraF na mě asi dostala nějakou alergii nebo co
No jo,to bude tím jarem-dej si zyrtec,ten pomáhá ![]()
Veru klid, dutý hlavy nepotopíš
BaraF si zřejmě ničím takovým neprošla, tak to mu nerozumí. Doufám, že se miminka co nejdřív dočkáš, sama dobře vím jaké to je když to nejde. Já ale patřím mezi ty šťastnější a těším se na 2mimísky
. A rozhodně si nemyslím, že proto, že jsem podstoupila IVF budu špatná máma, která okrádá stát o prachy.
Lulushko,díky
Holt BaraF asi baví strefovat se do jiných.Ale hlavně nechápu,kam chodí na nesmysly typu že ted se půjdu nechat oplodnit do jinýho centra apod.Ne,nikoliv!Do toho samého!že si změním přijmení a díky tomu dostanu víc pokusů atd.Proboha,víš vůbec jak to na IVF chodí?Opravdu si myslíš,že je to tak jednoduchý?Jen pro info.-příjmení mám pořád stejný,tudíž po bývalým manželovi ![]()
Verůnku ví o tom kulový, ale musí se prostě vyjádřit. Aby byla „jiná“, „proti proudu“ atd. prostě zajímavá. Jinak by ji nikdo totiž neznal, to by nedala.
Jinak je to jak komentáře k diskuzím o IVF, většinou nejjasnější a nevyhraněnější názory mají lidé, kteří melou úplné nesmysly a vychází z nepravd. Asi jako dr. Rath. Dost mi ho Baraf připomíná. Samolibý kecálek. Podsouvá jiným, co nikdy neřekli. Je hodně slyšet, ale hodnota jeho řečí je nulová. Překrucuje.
suvik píše:
Verůnku ví o tom kulový, ale musí se prostě vyjádřit. Aby byla „jiná“, „proti proudu“ atd. prostě zajímavá. Jinak by ji nikdo totiž neznal, to by nedala.Jinak je to jak komentáře k diskuzím o IVF, většinou nejjasnější a nevyhraněnější názory mají lidé, kteří melou úplné nesmysly a vychází z nepravd. Asi jako dr. Rath. Dost mi ho Baraf připomíná. Samolibý kecálek. Podsouvá jiným, co nikdy neřekli. Je hodně slyšet, ale hodnota jeho řečí je nulová. Překrucuje.
Asi tak
Já bych vážně od Baraf ráda viděla mou citaci,že chci prodat embrya a podobné nesmysly,které se mi tu snaží podsouvat.Kde na tohle přišla,vždyt já o ničem takovym nepíšu? ![]()
Sleduji tuhle diskuzi nějaký čas. Opovážím se též napsat svůj názor, i když Pudla oponuje pevně a tvrdě.
Většina lidí co si neprošla vyšetření, administrativu a celý cyklus IVF nic o tom neví. Tady platí pravidlo „Kdo nezažil nepochopí!!“ Ono se stačí podívat na seriály kolem IVF a je to jedna totální patlanina jako příspěvky Baraf.
Verůnko, přeji, aby příští cyklus IVF byl i s ET a s dobrým koncem.
Samozřejmě v ten pravém čas pro Vás oba. ![]()
Sama vím, že život je hodně složitý na vztahy. Takže neodsuzuji a přeji ať je to konečně TEN pravý. ![]()
Jinak na pojišťovně se evidují hrazené pokusy IVF. Takže ani změna příjmení a partnera nepřinese žádný cyklus navíc - jen a jen 3. ![]()
Hele baraf zname a vime, co se od ni da cekat. Jeji kritika stalicim davno zily netrha, ale kdyz se pusti do nejakeho novacka, je treba vztahnout ochrannou ruku.
Baraf obvykle diskutuje normalne, vecne a rozumne. Obcas ji ale popadne nevysvetlitelny amok a jede jak parni valec, nestydi se jako argumenty pouzivat i pravopisne chyby. Mam dojem, ze spoustecem tech navalu zloby je krestanstvi nebo IVF, pricemz kombinace obojiho je zjevne smrtici.
BaroF-nemyslim si,ze jsi hloupa.Naopak.Ale prave proto je mi z tvych poslednich prispevku smutno.Zbytecne utoky,zesmesnovani…Verunek se preci nemusi pred tebou nijak obhajovat.Zbytecna zast a zloba… ![]()
netreba dalsiho komentare
Any
Pudloslava píše:
Hele baraf zname a vime, co se od ni da cekat. Jeji kritika stalicim davno zily netrha, ale kdyz se pusti do nejakeho novacka, je treba vztahnout ochrannou ruku.
Baraf obvykle diskutuje normalne, vecne a rozumne. Obcas ji ale popadne nevysvetlitelny amok a jede jak parni valec, nestydi se jako argumenty pouzivat i pravopisne chyby. Mam dojem, ze spoustecem tech navalu zloby je krestanstvi nebo IVF, pricemz kombinace obojiho je zjevne smrtici.
Jo, tak tato charakteristika na BaruF sedí. Často s jejími názory souhlasím a rozhodně není hloupá. Jen to občas hodně přežene, jako třeba tady
a to pak pěkně čučím, co z té holky dokáže vylézt. Ale spouštěčem budou asi ta témata, o kterých píše Pudla. Konkrétně v této diskuzi jsme se shodly asi jen na tom, že je potřeba na jaře udělat generální úklid.
Na téma křesťanství se prostě bavit nebudem, protože se absolutně neshodnem. Na téma IVF se obecně nebavím, protože do toho nevidím. Nám to jde tak nějak samo, aniž bychom to chtěli nebo čekali ![]()
Takže, holky, klíííííd a nekažme si jaro ![]()
Pudloslava píše:
souhlas - já na Báruf nereaguji ( musím počítat do 10 a pak se přemlouvat at nepíšu)..Většinou mi zkazí náladu na nějakou chvíli, jsem ráda, že nejsem sama, kdo to tak vidí..PUDLA DO TOHO!!!
![]()