Věříte HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
4.7.15 13:12

Já právě mám docela strach z toho že by antikoncepce mohla přestat fungovat aniž bych zapomněla nebo by nebyla ovlivněná jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 13:16
@pe-terka píše:
myslím, že z tohoto pohledu se nemusíš bát… :think:

Taky myslím že je to dost nepravděpodobné, ale skoro každá co to napíše že nefungovala to napíšou jako kdyby si ta antikoncepce postavila pomalu sama hlavu že prostě fungovat nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.7.15 13:24
@Olexa píše:
Taky myslím že je to dost nepravděpodobné, ale skoro každá co to napíše že nefungovala to napíšou jako kdyby si ta antikoncepce postavila pomalu sama hlavu že prostě fungovat nebude :D

Myslím si, že většina z těch, co jim „selhala“ HA, udělala nějakou chybu. At už vědomě, nebo nevědomě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 13:31
@pe-terka píše:
Myslím si, že většina z těch, co jim „selhala“ HA, udělala nějakou chybu. At už vědomě, nebo nevědomě. :think:

Ale je zvláštní že některé zapomínají často a nic a pak jsou ženský co jim stačí brát chvíli antibiotika či zvracet a je to..no, je to zvláštní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 13:33
@JayLee píše:
presne tak :kytka: nebo do otho brala jiny leky ci mela prujem nebo atb apod pokud ji clovekbere jak ma tak ano verim ji a vždy když jsem od nekoho slyšela, ze ji bral a otehotnel tak casem z toho vyplynulo, ze si tim chtely udrzet chlapa a je to tam nebylo ok :D

Tak to já radši asi bez chlapa než na škole s dítětem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.7.15 14:25
@Olexa píše:
Ale je zvláštní že některé zapomínají často a nic a pak jsou ženský co jim stačí brát chvíli antibiotika či zvracet a je to..no, je to zvláštní :D

To máš jak některé tu nemůžou otěhotnět měsíce (roky), další napoprvé nebo když nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.7.15 14:41
@Olexa píše:
Ale je zvláštní že některé zapomínají často a nic a pak jsou ženský co jim stačí brát chvíli antibiotika či zvracet a je to..no, je to zvláštní :D

Nevíš, jak by na tom byly s plodností bez HA. Můžou mít problém nebo prostě sníženou plodnost a ani o tom neví :think:. Pak u nich občasné vynechání těhotenství nezpůsobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.15 14:44

Když jsem v 16 začínala brát ha, tak můj první dotaz co atb a jiné léky… Pan doktor se rozesmál, že je to strašný mýtus… Můj mýtus se má narodit v říjnu ;) ale jinak bych ha věřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
4.7.15 14:56

Nejsem zastánce HA - je to humus do těla, který to tělo akorát rozbourá. Na někom to nenechá žádné následky, na někom ano. Byla jsem vždy proti HA. Pak jsem plánovaně otěhotněla a po porodu šla do prášků. Jen jsem se přesvědčila, že to není pro mě. Hormony zbytečně navíc, denně myslet na to, sekla jsem s tím, jakmile jsem přestala po půl roce kojit - hurá.

Pak jsme s manželem koukali, co vše je vůbec na trhu - od spermicidů, přes tělíska, náplasti, prášky, až nás zaujal Nuvaring. Je to sice taky HA, ale má nízký obsah hormonů a stačí na to myslet 2× za měsíc. Tak jsem do toho šla - nemáme nic proti kondomům, ale pořád to leze docela do peněz a lepší je to pro nás bez toho :)

Neměla jsem problém a rozhodně jsem věřila. Když už HA mám, tak dodržuji instrukce. Když dodržuji, nemám proč nevěřit. Taky bych to viděla spíše na to, že kdo otěhotněl přes HA, něco bylo špatně - buď to špatně braly, pralo se to s léky, nebo to prostě tělo nepřijalo, jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 15:06
@terabitka29 píše:
Když jsem v 16 začínala brát ha, tak můj první dotaz co atb a jiné léky… Pan doktor se rozesmál, že je to strašný mýtus… Můj mýtus se má narodit v říjnu ;) ale jinak bych ha věřila ;)

Tak já se neptala doktorky ale je to napsané v letáku. A taky segra a mamka hlavně mě poučily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.7.15 15:25

Já jsem taky brala a ještě k tomu přerušovaný sex jako ty a myslím že to je skoro 100% ochrana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 15:52
@amaenula píše:
Já jsem taky brala a ještě k tomu přerušovaný sex jako ty a myslím že to je skoro 100% ochrana..

V to doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 16:11

Ty baby co sem píšou jak neudelaly chybu aby si nemusely připadat špatně si vůbec neuvědomují co to s nekym jako já může udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.7.15 17:39
@Maty1989 píše:
Pak jsme s manželem koukali, co vše je vůbec na trhu - od spermicidů, přes tělíska, náplasti, prášky, až nás zaujal Nuvaring. Je to sice taky HA, ale má nízký obsah hormonů a stačí na to myslet 2× za měsíc. Tak jsem do toho šla - nemáme nic proti kondomům, ale pořád to leze docela do peněz a lepší je to pro nás bez toho :)

I kroužek je HA, sice ne prášky, ale je. I prášky jsou s nízkým obsahem hormonů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.7.15 19:05

@Olexa Ale nemusely si to vymyslet, doporučuju přečíst článek http://www.ulekare.cz/…ncepce-18873

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí