Věříte HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
4.7.15 11:33

Věříte ha?

Ahoj, poslední dobou nad touhle otázkou dost přemýšlím tak se zeptám zkušenějších. Od té doby co jsem tu narazila na diskuze kde spousta žen psala že otěhotněly přes ha se bojím věřit antikoncepci.. Beru ji už rok a nikdy mě nenapadlo že bych mohla otěhotnět, ale ted se skoro bojím sexu i přes to že i s prášky přítel ejakuluje mimo mě..Antikoncepci beru pravidelně jak hodinky a i si hlídám jestli jsem třeba po tabletce neměla nějakou..střevní příhodu, či jestli mám antibiotika..:D Takže hlavní moje otázka je:Věříte antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
4.7.15 11:38

@Olexa
Jak už tu někdo psal - spousta lidí, co tu otěhotněla přes HA to nebrala poctivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.7.15 11:49

Ve smyslu ochrany před početím bych jí věřila, pokud: je bereš pravidelně, nemáš průjem či nezvracíš, nekombinuješ ji s léky či bylinkami, které snižují její účinnost.
Ve smyslu celkové zdravotní nezávadnosti jí rozhodně nevěřím a proto se chráníme jinak. A nedoporučím ji ani svým dcerám, až to bude aktuální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.7.15 11:49

Ja ha verim, i přes to, že ji beru halabala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.15 11:51

@Olexa brala jsem 10 let a neotěhotněla jsem ;) po vysazení jsem 2× byla hned v tom

• Citovat
  • Upravit
23864
4.7.15 11:53

Ano věřím HA na 100%. Beru od 16 let pouze s přestávkami kdy jsem chtěla děti. Takže takových 15 let beru HA a nikdy mě nezklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.7.15 11:54

@pe-terka jsem na tom stejně. Brala jsem ji 5 let a neotehotnela. Ale znovu bych do ní nešla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.15 11:54

Ale jestli můžu něco k tomu říct, tak už nikdy víc :andel:

• Citovat
  • Upravit
96
4.7.15 11:56

Bohužel mě je kondom silně nepříjemný a tělísek se děsím už jen z toho důvodu mít něco umělého v sobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.7.15 12:02

@Olexa
Myslím, že tělísko doktor zavede až po dětech.
Já se na to ptala přímo doktora, jestli přes HA můžu otěhotnět a řekl mi, že ne. Že by to šlo jen v případě, že bych min 2 dny po sobě zapomněla tabletku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 12:02
@pe-terka píše:
Ve smyslu ochrany před početím bych jí věřila, pokud: je bereš pravidelně, nemáš průjem či nezvracíš, nekombinuješ ji s léky či bylinkami, které snižují její účinnost.
Ve smyslu celkové zdravotní nezávadnosti jí rozhodně nevěřím a proto se chráníme jinak. A nedoporučím ji ani svým dcerám, až to bude aktuální :think:

Právě mě nejvíc děsí to, že otěhotněním i přes to že neudělám chybu nebo se nestane něco ostatního co by ji mohlo oslabit, ale prostě že mi nebude fungovat ona samotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 12:03
@Janča91 píše:
@Olexa
Já se na to ptala přímo doktora, jestli přes HA můžu otěhotnět a řekl mi, že ne. Že by to šlo jen v případě, že bych min 2 dny po sobě zapomněla tabletku.

Mě ho teda gynekoložka nabízela, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.7.15 12:05
@Janča91 píše:
@Olexa

Taky mi to doktorka říkala + v příbalovém letáku píší, že při zapomenutí se chránit, ale oni i dost přehání, aby to nebylo na ně. Dnes je HA spolehlivá, pokud to někdo fakt nefláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.7.15 12:10
@zvidavajanca píše:
Taky mi to doktorka říkala + v příbalovém letáku píší, že při zapomenutí se chránit, ale oni i dost přehání, aby to nebylo na ně. Dnes je HA spolehlivá, pokud to někdo fakt nefláká.

Mě jen děsí že ženské co tvrdí že ji braly pravidelně a otěhotněly 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.7.15 12:16
@Olexa píše:
Mě jen děsí že ženské co tvrdí že ji braly pravidelně a otěhotněly 8o

A věříš jim, že braly fakt pravidelně? Že nebyla účinnost HA něčím negativně ovlivněna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí