Věříte mi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
17.3.24 14:55
@Judina píše: Více

Nevěř, prijd a uvidíš sama, můžeme si bydlení vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 14:56

Ty ju neznáš, jaká je, jak se chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 14:58
@nikitice píše: Více

Vy to máte jinak, tohle je panelák, sidliste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 14:58

No ja si to z prstu nevycucala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
17.3.24 15:07
@SabinaBabina píše: Více

Jo jako chápu dost věcí, vyrůstala jsem v paneláku a slyšela výtah, vyjít lidi, každé slovo. Měla jsem pokojíček hned vedle dveří do bytu a i přes ty staré dveře se skleněnou výplní bylo slyšet. Slyšela jsem třeba vystupovat mamku se ségrou, jak říkají co koupily :jazyk: a to jsem ležela na palandě. Ale to bylo párkrát, nebyla jsem tolik doma a v 18 odešla. Ale vím, jak je vše slyšet i vana od výtahu byla slyšet v umakartové koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115750
17.3.24 15:12

Já myslím, že to probíhá nějak takto.
https://youtu.be/ZmPAcd5dLBI?…-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 15:16

Presne, děkuji, že mi rozumíš a víš :hug:.Mam ještě umakartové jádro. Obyvak hned blízko vstupních dveří. Takze jde z chodby vše slyšet, zvlášť, když nemám odhlucnene dveře se zárubněma a toho ona zneužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115750
17.3.24 15:17

Jak toho zneužívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
17.3.24 15:20

Měli jsme jeden čas sousedy, už se naštěstí odstěhovali, a ti se hádali tím způsobem, že ona vyběhla na balkon v mezipatře, tam si vztekle zapálila a dělala že věší nebo naopak sbírá prádlo, on zůstal v bytě, otevřené dveře dokořán a řvali na sebe nadávky z bytu na balkon. Měli dítě a psa, takže jim do toho řvalo chudáček dítě a štěkal pes. To slyšela každou hádku každá partaj v bytě. Nešlo neslyšet. Moc krásný to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 15:21
@aiwwa píše: Více

Ona naštěstí neprilepi ucho, ale jde to slyšet i když jen chvíli stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 15:22

Že stojí, misto toho než aby otevřela a šla dovnitř dom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 15:24
@Anna766 píše: Více

No to bych teda měla radost Ještě je nedobrovolně slyšet, bych jim asi řekla, ať di to nechají na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115750
17.3.24 15:25

A to ti jak přesně ubližuje? Já nechápu, že ji šmíruješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 15:30

Když přijede výtah, je chvíli ticho, obtěžuje mě, tak, že když jde sama, tak jakože chvíli hledá klíč, který má jindy když s někým jde hned najity a hned otevírá. Obtěžuje mě to, že záměrně stojí za dveřma a poslouchá co u mě. Me to obtěžuje. Když umí najít klíč od bytu hned a hned otevřít, když jde s někým, tak to umí i když jde sama

Tohle jsem začala dělat PO TOM co jsem zaregistrovala, že opakovaně přijede výtah a chvíli ticho TAKZE MOJE REAKCE NA JEJI AKCI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
17.3.24 15:31

No na to bych se vykašlala no. To je to samé, jako s někým mluvím na dvoře a sousedka nahoře věší prádlo půl hodiny, aby vše slyšela.
Já bych teda ty dveře otevřela. Kdybych ji slyšela vyjít z výtahu apak žádné kroky, tak bych koukla do kukátka a otevřela „potřebujete něco?“ To zas já bych udělala klidně pokaždé. Já do toho kukátka koukala, protože jsem se bála. Tak když někdo přijel výtahem, tak jsem šla kouknout kdo to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová