Věříte v mimozemské civilizace?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Věříte v mimozemské civilizace?
Ahoj holky, zajímá se někdo o knížky od Dänikena a tohle téma? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, rozhodně věřím. Načetla jsem toho dost. Tohoto autora si nevybavuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LennaZS A jaké autory čteš? Já hlavně Ericha von Dänikena a Zecharia Sitchina.
Jde o to, že mé kamarádky se o to nezajímají nebo tomu rovnou nevěří a já pak nemám s kým o tom pokecat. Viděla jsi nějaký díl dokumentu „Vetřelci dávnověku?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LennaZS To by me zajimalo, prosim kdyz si vzpomenes co za autora to bylo, dej mi prosim vedet. Zrovna se chystam si na toto tema neco precist ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dianela Tak doporučuji toho Ericha von Dänikena, hlavně Ve jménu Dia, Oči Svingy, vzpomínky na budoucnost…
Pak Zecharia Sitchin a od něj Dvanáctá planeta a Kosmický kód.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já to tak přebírám nějak od tatky. Takže žádný oblíbený autor není. Poslední dobou, jak má člověk málo času, ráda sleduji dokumenty na toto téma na YouTube. Mrknu u tatky v knihovně, co tam má..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono totiž Zecharia Sitchin je vědec a Egyptolog, má spoustu vzdělání a je jeden z mála na světě, co umí číst staré písmo z hliněných destiček. Hlavně z dob Sumerské říše. Což je cca 2000l př. l.
Píše se tam, že nás tenkrát navštívili mimozemšťané a ovlivnili naši civilizaci tím, že nám pozměnili naše DNA. Proste zkřížili naše z jejich, aby jsme tu trochu pokročili.
Před Sumerskou říší se nic nedělo, běhali si tu jen takový hloupoučcí „lide“ a po jejich zásahu začala vzkvétat civilizace. Naráz se objevilo písmo, matematika, základy lékařství, astronomie… prostě to nemohlo být jen tak. Tisíce let nic a pak během krátké doby vyspělá civilizace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono zase na youtube někdy bývají pěkné nesmysly.
Nevím, jestli mám věřit v únosy mimozemšťany. Jestli si to ti lidé vymýšlejí nebo je to fakt možné?
Co si o tom myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já knihy tedy nečtu ale koukám právě na dokumenty o UFO a už je znám skoro zpaměti
o havárii v Rosevelu, o unosech i o oblasti 51…Taky koukám na vetřelce dávnověku kde vysvětlují teorie o archoastronautech
O unosech si myslím že to muze byt z vetsiny spankova paralyza a nebo pokus o zviditelní se. Je ovšem pár případů které na mě udělaly celkem realný dojem. Pravdu o oblasti 51 se asi ještě dlouho nedozvíme. tvrzení, že tam drží mimozemštany mi přijde minimálně kontroverzní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaarynka to právě tvrdí ti zastánci teorie o archeoastronautech. Přijde mi jako kdyby každý historický fakt stáčeli hned k mimozemštanům. I když nepopírám ža je zvláštní že například už v Egypských malbách se objevily obrazky které nám připomínají vrtulník nebo žárovku. Ale naše civilizace taky teprve před 30 lety začala používat mobilní telefon a dnes už máme takové vymoženosti a o pokrocích v lékařství nemluvě, aniž by nám pomáhali mimozemstani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„„Existují dvě možnosti. Buď jsme ve vesmíru sami, nebo nejsme. Obě jsou stejně děsivé.““ Artur Charles Clarke.
Mám ráda tenhle citát. A v mimozemské civilizace samozřejmě věřím. Přijde mi až naivní myslet si, že život je jen na zemi. Vždyť vůbec nevím jak je vlastně vesmír velký. Nevíme jak různě může fungovat čas. Představy ohledně vesmíru mohou být fascinující.
Každopádně nevěřím konspiračním teoriím o tom že pyramidy stavěli ufouni atd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wiki čiki To sice ano, ale my už máme dobrý základ, kdežto tenkrát to byli téměř pračlověci a začínali od nuly. Vetřelci dávnověku se mi líbily první série. Teď už je to vyloženě komerční.
Mělo to úspěch, tak točí dál a dál a některé díly už jsou vyloženě nedívatelné. Však tam už pan Däniken ani není. ( to byl ten starší pán, co měl vždy modré sako). ![]()
Teď je tam hlavně ten Řek z rozježenými vlasy, který žádné vzdělání nemá. Je to jen takový nadšenec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boudová taky mi přijde dost nepravděpodobné že jsme v celém vesmíru sami. Taky mi přišla zajímavá teorie že to co mi pokládáme za mimozemštany jsme mi sami z budoucnosti. Lidé za x tisíc let si mohli podmanit stroje času a s jejich pomocí nás kontaktují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaarynka Ano. Je to zvláštní jak to ty civilizace dokázaly. Neméně zajímavé jsou třeba kruhy v obilí, které nejen že jsou udělány něčím co nám dosud není známo a jejich naprosto přesná geometrie je fascinující ale jsou i nabity zvláštní energií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit