Věříte v mimozemské civilizace?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Karolina.k Ahoj Karolínko, moc se mi líbí tvé příspěvky. I v jiných diskuzích. Jde vidět, že jsi sečtěla a chytrá, takových moc není. Ráda bych potkala nějakou takovou na diskutování v reálu, ale u mě je to nereálné.
Máš zajímavé informace. To, co jsi napsala v posledním příspěvku mě moc zaujalo.
Můžeš o tom napsat něco víc?
To proniknutí do paralelního světa vodou, to je síla…
Který spisovatel o tom píše? Máš nějakou VŠ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaarynka píše:
@Karolina.k Ahoj Karolínko, moc se mi líbí tvé příspěvky. I v jiných diskuzích. Jde vidět, že jsi sečtěla a chytrá, takových moc není. Ráda bych potkala nějakou takovou na diskutování v reálu, ale u mě je to nereálné.Máš zajímavé informace. To, co jsi napsala v posledním příspěvku mě moc zaujalo.
Můžeš o tom napsat něco víc?
To proniknutí do paralelního světa vodou, to je síla…
Který spisovatel o tom píše? Máš nějakou VŠ?
Píše se o tom například právě u Somadevy v jeho Oceánu příběhů. Somadeva byl Kašmírský (Indický stát) brahman (kněz) a napsal knihu Oceán příběhů ma podkladě kašmírské šivaistické mytologie. Kniha by měla být dostupná v některých větších knihovnách, například ji má městská knihovna v Praze a občas je prodávaná v antikvariátech.
Jinak viz UFO.
http://www.suenee.cz/…telo-z-more/
Vyšla kdysi zajímavá knížka od J. Bergiera - bohužel si nepamatuji název - o paralelních světech. Náznak je na stránkách napříkald Klubu ufo a psychotroniky.
http://www.kpufo.cz/wzr/k_b1.htm
„Shodně s míněním dalších badatelů autor připomíná souvislost ikosasedro-dodekaedrické soustavy Země a jejich kritická místa s body průchodů do jiných kontinuit. Autor vyslovuje pozoruhodnou myšlenku, že tato místa (“portae inductae" - zavedené brány, jak je nazývá J. Bergier)"
http://gnosis9.net/obchod/?…
Už si přesně nepamatuji zda to byla Kniha nevysvětlitelného (1972), nebo Utajení vládcové času (1974).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina.k Jitro kouzelníků jsem četla, když mi bylo 14. Našla jsem ji tenkrát v taťkově knihovně.
Až k nim pojedu, musím se mrknout, jestli ji mají a přečíst znovu.
Jinak by mě moc zajímali ti Utajovaní vládcové času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
Ještě je pěkná víra NacMacFíglů z Pratchetta, že my už jsme po smrti, a protože jsme byli moc hodní, dostali jsme se do nebe = sem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lizzi už nás mají plné zuby, asi posílají varování
Jen abychom mu správně porozuměli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka jestli je to ze vzdálenosti 300mil. světelných let, tak možná tou dobou jen sondovali terén
bohužel tou dobou nebyl nikdo doma, tak odjeli jinam ![]()
- Citovat
- Upravit
3 miliardy let, to tady nebyli ještě ani dinosauři, jestli si to dobře pamatuju…:D planeta má 4.5 miliardy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lanear no právě
když odpovíme tím směrem, tak tam už asi taky nikdo nebude doma ![]()
- Citovat
- Upravit
Však ono se časem najde něco blíž
ať už se můžeme také s někým kamarádit..:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aneb už se možná našlo, ale vlády mlčí… (klasika konspiračních teorií) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pridam se k vam
Pred chvili jsem koukala na Vetrelce davnoveku, zase me to chytlo
Chtela jsem se zeptat, navstevujete nektera nejake stranky s aktualnimi udaji, informacemi, co se kde deje, objevilo, zjistilo, atd.
Nedavno jsem narazila na tuto dalsi zajimavou „teorii“, co na to rikate? ![]()
http://m.kundalini-jogin.cz/ufo/
V necem souhlasim. Osobne nemam moc rada termin „mimozemstan“. Hrozne to zkresluje, clovek si hned predstavi typickou zelenou postavicku s letajicim talirem. Ja jim radeji rikam mimozemske bytosti. Podle me budou nejen dal v technologii, ale hlavne dal v dusevnim vyvoji, bytosti s rozvinutymi smysly a krasnou zarivou aurou… Proc by melo neco tak uzasneho jako vesmir, ukryvat zlo, padouchy, kteri chteji likvidovat… To ze my si nasi planety nevazime, ze podporujeme valky, neshody, zlobu, zavirame nase srdce pred laskou, cistotou duse, jeste neznamena, ze to takto funguje vsude..!
My vsechno zastinujeme strachem, pak z toho vznikaji takoveto predstavy… Tot muj nazor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ThinkPositively
jako jo, souhlásim, jsou někde i takový, ale nejsou jediní… jsou dokumenty, kde se údajně svádí bitva mezi Plejáďány a ještěry i o Zem, obě dvě rasy prý údajně zasahovaly do vývoje lidstva, aby si ho dotvořili podle sebe…mno.. a aby to nebylo jen tak tak i Plejády - více hvězd (planet), mají své dobré i špatné… A toť otázka třeba mezi které patří Sumer, Anunaki, atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit