Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poprosím o radu, jestli tady někdo má zkušenosti s věrnostním programem přes portál českých drah. Mám už nasbíraných celkem dost bodů a říkala jsem si, že bych je využila na nákup jízdenek, ale jakmile u vybraného typu kliknu na „vybrat odměnu“, přehodí mě to do výběru konkrétní jízdenky s cenou, když vložím do košíku, tak se mi žádná odměna nezobrazí a je vyžadovaná standardní platba
Nevíte někdo, jak se má správně postupovat? Děkuji ![]()
@monty.python není to moc intuitivní, ale funguje mi to.. když vyberu jízdenku a kliknu na tlačítko K platbě, mám tam možnost Využít věrnostní body.
@monty.python to je teda v mobilní aplikaci, nevim, jestli ve webovém eshopu to mají stejně.
@janmich píše: Více
Děkuju, už na to koukám, že vlastně kecaj
Chtěla jsem skupinovou víkendovou regionální, když vyberu pro všechny regiony, tak to nelze, ale s jedním konkrétním regionem mi to nabídne ![]()
@monty.python
mně to jde v té aplikaci s všema (teda nemám tam v nabídce celou republiku, jen 8 krajů).
@monty.python píše: Více
Jaky vsechny kraje? Mas tam moznost celorepublikove…
Při uplatňování bodů z věrnostního programu ČD Body na nákup jízdenek je nutné postupovat přes záložku „Věrnostní program“ v e-shopu ČD. Tam vyberete požadovanou odměnu, například slevu na jízdenku, a poté budete přesměrováni k výběru konkrétní jízdenky. Při dokončování nákupu by se měla sleva automaticky odečíst; pokud se tak nestane, zkontrolujte, zda máte dostatek disponibilních bodů a zda jízdenka splňuje podmínky pro uplatnění slevy.
@janmich píše: Více
Taky mám 8 krajů a pak síťovou jako pro všechny kraje (699,– pro jednoho a 899,– skupinová) a tu jsem chtěla, ale asi potřebuju víc bodů, protože u těch 8 jednotlivých mi je odečet bodů z věrnostního programu nabízený, u síťové na všechny kraje už to nemám
Koukala jsem, že je tam pak znova ještě zvlášť a chybí mi 6 bodů
![]()