Věšení dekorací bez vrtání

15
3.5.20 20:22

Věšení dekorací bez vrtání

Holky zajímalo by mě, jestli nevíte o nějakém způsobu jak zavěsit na zeď obrázky, fotky a další lehké věci bez toho, aby se muselo vrtat nebo bít do zdi. Máme nové štuky, docela hrubou omítku a nechci aby to hned všechno opadalo a co si budeme povídat. Vkus měním jako ponožky, takže mám strach, že chlap nabije do zdi plno obrázků a fotek a já si za měsíc usmyslím, že bych to chtěla někde jinde :-D
Viděla jsem na youtube v Americe nějaké „náplasti“ na googlu mi to nic nenašlo, navíc mám celkem „hrubkovou“ omítku a né hladké zdi.
Děkuji za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15820
3.5.20 20:37

Kvalitní oboustranná lepící páska (3M), různá lepidla, třeba:
https://www.dek.cz/…l-bila-290ml?… …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.5.20 21:17

Oboustranna paska by fungovat mela, pokud omitka neni velmi hruba. Nicmene klidne se muze stat, ze po sundani budes mit svetlejsi ctverecek pripadne osliznute od te pasky a je to snad skoro horsi nez dirka, kterou muzes zasadrovat. Ja pouzivam na obrazky klasicke zatloukaci hacky do omitky, ty dirky po tom jsou malicke, takze ani nejsou videt, ale spis si obrazky rozmistuju na mista, kde je treba jednou za cas vymenim, ale mista zachovam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.5.20 21:44

Já mám právě strach do ní dělat ďury ptž jsme vrtali v kuchyni police a odpadaly velké kusy, jako fakt velké. Ti co nám dělali štuky je udělali hrozně hrubé takže chlap musel používat hrozně dlouhé vruty aby se vůbec dostal ke zdi… Tak mám z toho právě strach no… Fleky na stěně mi nevadí ty se zabarví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
3.5.20 21:57

@Andy2111 Pokud odpadávaly velké kusy štuku, tak to dělalo nějaké amatérské čuně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.5.20 22:22

Nalepit suchý zip na mamuta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie