Věšení prádla s miminkem

1.2.16 21:49

Věšení prádla s miminkem

Ahoj asi je to dost blbá otázka ale nějak mi nedá spát :) bydlíme v bytovce a balkon máme v mezi patře v zimě suším prádlo u topení a v létě na balkoně ale teď čekáme miminko a já přemýšlím jak to udělat. Přece nemůžu miminko nechat v byte a jít pověsit prádlo. A chůvičku se mi jen kuli tomuhle kupovat nechce. Prosím poraďte jak by jste to dělaly vy? Nebo máte někdo podobné zkušenosti? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30971
1.2.16 21:51

@maxovasarka Tak pujdes veset, kdyz bude mimco spat a nechas si otevrene dvere do chodby, predpokladam, ze na ne z balkonu uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.2.16 21:52

@maxovasarka ale to víš, že to prádlomůžeš jít pověsit, za tu chvíli se miminku nic nestane ;). A kdybys z toho byla hodně ve stresu, tak ho vezmeš s sebou no, do kočárku, nebo v nějakém košíku, záleží co budeš mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529

A co si ho vzít s sebou? :nevim: Kdyby si třeba šátkovala…

A nebo klidně si ho vezmi s sebou ve vajíčku a je to… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264

@maxovasarka chodila jsem ven věšet, když spal s chůvičkou a případně jsem ho dala do kočáru. V tvým případě bych to řešila vajíčkem, lehátkem. No a nebo bych ho nechala v postýlce a šla s chůvičkou. Ale chápu, že u prvomatky je to zásadní problém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
1.2.16 21:53

Pokud miminko spi, tak necham spat na bezpecnem miste, pokud nespi, tak bud do satku nebo s sebou treba v lehatku nebo vlozne tssce…

• Citovat
  • Upravit
5455
1.2.16 21:55

Chodila jsem normálně, když dcera spala, věšet prádlo na zahradu (z 2. patra). V postýlce se ji nic nestane. Dcera tedy byla ukázkové miminko - spala a budila se co 3 hodiny na mléko. Když už nespala tak často, odběhla jsem, když usla po obědě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.2.16 21:56

@maxovasarka Chodila jsem veset pradlo ven bez chuvicky v době, kdy jsem si byla jistá, ze mimino spi a minimálně 15 minut spat bude. Před odchodem zkontrolovat klíče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.2.16 22:01

No věšet prádlo se šátkem by se mi teda nechtělo… A jít s košem prádla a pak se vracet do bytu pro vajíčko s mimčem taky ne…
Takže já bych to rychle pověsila, když bude spát, a hotovo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
1.2.16 22:05

@maxovasarka vesela bych v dobe spanku a pripadne koupila tu chuvicku, protoze tu vyuzijes napr. na cesty, na dovolene, atd.

• Citovat
  • Upravit
529
1.2.16 22:05

@Ivetlu Tak to mě by se taky nechtělo, já bych to malé prostě nechala spinkat a šla, ale jestli se zakladatelka bojí ho nechat, tak mě nic jiného nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
1.2.16 22:08

Veset s nositkem, ale pokud je toho vic, clovek se nadrepuje se zatezi tak, ze nebude dva dny chodit, osobni zkusenost. Pak, kdyz byla vzhuru, jsem s ni chodila ve vlozne tasce od kocaru. Chuvicku vyuzivame doted, kdyz jsou ji ctyri, na dovolene, kdyz usne, jdeme si sednout treba na lavicku ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.2.16 22:12

S nosítkem nebo šátkem. pokud nemá balkon šprušle tak dáš mimčo na zem na deku. nebo ho necháš doma spinkat. no problem ;-)

• Citovat
  • Upravit
350
1.2.16 22:12
@Vercsi148 píše:
@Ivetlu Tak to mě by se taky nechtělo, já bych to malé prostě nechala spinkat a šla, ale jestli se zakladatelka bojí ho nechat, tak mě nic jiného nenapadlo :oops:

Však jasně… Já myslím, že až se zakladatelce miminko narodí, tak bude ráda, že dítě spí a že bude mít chvilku klidu na věšení prádla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.2.16 22:13

@maxovasarka Mám podobné dilema ;) akorát s nemocným psem, který se musí jít cca každé 2-3 hodiny vyčůrat a na podložku jsem nebyla schopná ho naučit.
Je to otázka 3-5 minut… Ale asi přeci jen koupím radši chůvičku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky