Veterinární asistentka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Ancaperlik Já jsem začala dělat vet. asistenta s obchodkou, postupně jsem se zaučovala, šéf to nevyžadoval. Jezdila jsem na různá školení a zdokonalovala se, třeba se vám zadaří a najdete někoho, kdo vás přijme s takovou školou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za radu
zkusím se optat v okolních veterinárních klinikách
snad to nějak půjde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
delam zdravotni sestru a vyskytla se mi moznost prace na veterine. Jste tu taky nektera na tom podobne? At uz brigadne nebo pracovne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fársport píše:
Ahoj holky,
delam zdravotni sestru a vyskytla se mi moznost prace na veterine. Jste tu taky nektera na tom podobne? At uz brigadne nebo pracovne?
Je to moc hezká práce, ale jsou tam některé nevýhody: ztratíš jistotu státního sektoru a tabulkového platu, může začít chodit méně lidí, tak Ti klidně sníží úvazek, může být problém si třeba vyměnit služby, záleží na jak velkém pracovišti bys byla… musíš to dobře zvážit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvažuju zvažuju a chci to zkusit. Alespoň brigádně při práci. Pracujete taky na veterině?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ancaperlik píše:
ZdravímChtěla bych se zeptat jestli tu někdo neví jak bych se mohla stát asistentkou veterináře. Vystudovala jsem střední školu zemedělskou v Praze ve Velké Chuchli(obor:chovatelství), je mi 20 let a mám velké zkušenosti se zvířata, velkou praxi a chtěla bych to uplatnit právě tady. Vím, že by se měla vystudovat střední veterinářská škola ale snad musí být i nějaký kurz nebo tak? nevíte někdo? Předem moc děkuji
To nevím.. ale šla bych na tu veterinářkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj lidičky. Chtěla bych radu…jak se dostat k veterinární asistentce? Mám maturitu, ale v jiném oboru…lze někde dálkově a je uplatnění? Na studium veteriny jsem už stará
ale miluji zvířata a práce s nimi by mě naplnovala
prosím o rady a zkušenosti.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit