Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanka79 píše:
Neni to tajny, proc by100cm a asi 20kg, je to kus chlapa
jinak my s manzelem mame cca 180cm a muj deda mel skoro 2m
tak to už může jít do školy
aspoň si na něj nebude nikdo dovolovat
já se ptám, protože mám skoro dvouletou holčičku a všichni mi říkaji, že je veliká
, tak abych byla v obraze ![]()
@Tarinka píše:
tak to už může jít do školyaspoň si na něj nebude nikdo dovolovat
já se ptám, protože mám skoro dvouletou holčičku a všichni mi říkaji, že je veliká
, tak abych byla v obraze
Tak on ma baculaty tvaricky, jinak je tak nejak akorat, prdelku ma jak dva cesnecky (jak rikam ja )
no ja doufam, ze si od nikoho nenecha nic libit ![]()
@Hanka79 píše:
Neni to tajny, proc by100cm a asi 20kg, je to kus chlapa
jinak my s manzelem mame cca 180cm a muj deda mel skoro 2m
Ty brďo, tak maloch má být ale teda po kom, to jste oba vysocí. Náš je teda taky kus chlapa, ale je ve 2,5 letech o 3 cm menší a kila teda netuším (ve 2 letech měl přes 16 kg). Ale i tak… občas si lidi myslí, v kontrastu se mnou, že je to můj malej bráška.
Já 170 cm a 49 kg. ![]()
@Hanka79 píše:
Tak on ma baculaty tvaricky, jinak je tak nejak akorat, prdelku ma jak dva cesnecky (jak rikam ja )no ja doufam, ze si od nikoho nenecha nic libit
No naše malá má nějak okolo 90cm, tak je to u holčiček asi spíš víc, váží 13kg
už mi tak velká nepřijde
ono je to spíš o té kostře, jestli má váš klouček robustní kostru, tak je to hned ![]()
@gabi.design píše:
Ty brďo, tak maloch má být ale teda po kom, to jste oba vysocí. Náš je teda taky kus chlapa, ale je ve 2,5 letech o 3 cm menší a kila teda netuším (ve 2 letech měl přes 16 kg). Ale i tak… občas si lidi myslí, v kontrastu se mnou, že je to můj malej bráška.![]()
Já 170 cm a 49 kg.
Ja uz si vsimla onehda, ze oba vasi chlapecci meli taky peknou porodni vahu
no jo no ja taky nepocitala, ze budem mit takoveho macka
zajimalo by me, zda by treba druhy prcek byl taky takovy nebo ne
ja treba kdyz jdu do obchodu mu neco koupit na sebe, tak se me prodavacka opta a kolik je chlapeckovi, tak rikam skoro 2,5roku a ona mi vynda pidi tricko nebo pidi svetrik, tak rikam no to nechci to mu bude maly a ona, vzdyt je to na tri roky, tak rikam no jo no, ale my jsme tak trochu vetsi
![]()
@Tarinka píše:
No naše malá má nějak okolo 90cm, tak je to u holčiček asi spíš víc, váží 13kguž mi tak velká nepřijde
ono je to spíš o té kostře, jestli má váš klouček robustní kostru, tak je to hned
Tak me prijde, ze ma malej maly raminka a zadicka, jak nic…nevim kde ty kila nabira…nekdy ji jak vrabec…ma trochu stehynka a trochu brisko…:-)a ty baculaty tvaricky ![]()
Já nevím na koho to dělají. Dceři ve 4 měsících z autosedačky kouká hlava a to tam má vydržet než začne sedět
Kluk má zas obvod hlavy jako já, tak to mu ani nekoupím dětskou čepici ![]()
@Hanka79 píše:
Tak me prijde, ze ma malej maly raminka a zadicka, jak nic…nevim kde ty kila nabira…nekdy ji jak vrabec…ma trochu stehynka a trochu brisko…:-)a ty baculaty tvaricky
tak má asi zlatý srdce ![]()
@tamata píše:
Já nevím na koho to dělají. Dceři ve 4 měsících z autosedačky kouká hlava a to tam má vydržet než začne sedětKluk má zas obvod hlavy jako já, tak to mu ani nekoupím dětskou čepici
Se z tebe picnu
![]()
@tamata píše:
Já nevím na koho to dělají. Dceři ve 4 měsících z autosedačky kouká hlava a to tam má vydržet než začne sedětKluk má zas obvod hlavy jako já, tak to mu ani nekoupím dětskou čepici
@Tarinka píše:
tak má asi zlatý srdce
To asi ma
je to poklad ![]()
@radkacka píše:
Ahojte maminky jak už stavajici tak nadchazejici jako jáSem tu nová chtěla bych se zeptat na vahu malickych jsem 34 tyden dnes a byla sem na UZ a pak doktor mi řekl žebudeme met obříka asik čekáme chlapečka Adamek má v tomto tydnu už 1850g prej ho dobře živim
..a odhad porodni vahy má byt když budu rodit 4kila
trošku mě to vylekalo na první porod strašně se bojim už tak co bude jak to bude probíhat a ještě 4 kilové mimi dá se to zvladnout? Chtěla bych jet rodit do Zlína a zkusit epiduralku jenže mi kámošky řekly že to u nás moc pichat nechcou má někdo stim zkušenost? díky moc
Mimochodem já rodila dceru 35+5 3020g. Syna 40+1, 4350g a 58cm
Syn byl za dvě-tři hodinky komplet venku.
@andice píše:
Mimochodem já rodila dceru 35+5 3020g. Syna 40+1, 4350g a 58cmSyn byl za dvě-tři hodinky komplet venku.
Taky dobry
![]()
@tamata píše:
@andice 58 cmDneska se tu bavím
No ona to zas taková prča nebyla, všechno nažehlené prádýlko ze skříně šlo pryč. A kočár po třech měsících. ![]()