Vetší mimísek? Váha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
21.2.14 22:29
@Hanka79 píše:
Neni to tajny, proc by :) 100cm a asi 20kg, je to kus chlapa :) jinak my s manzelem mame cca 180cm a muj deda mel skoro 2m

tak to už může jít do školy :) aspoň si na něj nebude nikdo dovolovat :) já se ptám, protože mám skoro dvouletou holčičku a všichni mi říkaji, že je veliká :), tak abych byla v obraze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.2.14 22:31
@Tarinka píše:
tak to už může jít do školy :) aspoň si na něj nebude nikdo dovolovat :) já se ptám, protože mám skoro dvouletou holčičku a všichni mi říkaji, že je veliká :), tak abych byla v obraze :)

Tak on ma baculaty tvaricky, jinak je tak nejak akorat, prdelku ma jak dva cesnecky (jak rikam ja ) :) no ja doufam, ze si od nikoho nenecha nic libit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.2.14 22:32
@Hanka79 píše:
Neni to tajny, proc by :) 100cm a asi 20kg, je to kus chlapa :) jinak my s manzelem mame cca 180cm a muj deda mel skoro 2m

Ty brďo, tak maloch má být ale teda po kom, to jste oba vysocí. Náš je teda taky kus chlapa, ale je ve 2,5 letech o 3 cm menší a kila teda netuším (ve 2 letech měl přes 16 kg). Ale i tak… občas si lidi myslí, v kontrastu se mnou, že je to můj malej bráška. :mrgreen: 8o Já 170 cm a 49 kg. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.2.14 22:35
@Hanka79 píše:
Tak on ma baculaty tvaricky, jinak je tak nejak akorat, prdelku ma jak dva cesnecky (jak rikam ja ) :) no ja doufam, ze si od nikoho nenecha nic libit :)

No naše malá má nějak okolo 90cm, tak je to u holčiček asi spíš víc, váží 13kg :) už mi tak velká nepřijde :) ono je to spíš o té kostře, jestli má váš klouček robustní kostru, tak je to hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.2.14 22:42
@gabi.design píše:
Ty brďo, tak maloch má být ale teda po kom, to jste oba vysocí. Náš je teda taky kus chlapa, ale je ve 2,5 letech o 3 cm menší a kila teda netuším (ve 2 letech měl přes 16 kg). Ale i tak… občas si lidi myslí, v kontrastu se mnou, že je to můj malej bráška. :mrgreen: 8o Já 170 cm a 49 kg. :mrgreen:

Ja uz si vsimla onehda, ze oba vasi chlapecci meli taky peknou porodni vahu :) :palec: no jo no ja taky nepocitala, ze budem mit takoveho macka :) zajimalo by me, zda by treba druhy prcek byl taky takovy nebo ne :) :think: ja treba kdyz jdu do obchodu mu neco koupit na sebe, tak se me prodavacka opta a kolik je chlapeckovi, tak rikam skoro 2,5roku a ona mi vynda pidi tricko nebo pidi svetrik, tak rikam no to nechci to mu bude maly a ona, vzdyt je to na tri roky, tak rikam no jo no, ale my jsme tak trochu vetsi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.2.14 22:46
@Tarinka píše:
No naše malá má nějak okolo 90cm, tak je to u holčiček asi spíš víc, váží 13kg :) už mi tak velká nepřijde :) ono je to spíš o té kostře, jestli má váš klouček robustní kostru, tak je to hned :)

Tak me prijde, ze ma malej maly raminka a zadicka, jak nic…nevim kde ty kila nabira…nekdy ji jak vrabec…ma trochu stehynka a trochu brisko…:-)a ty baculaty tvaricky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.2.14 22:48

Já nevím na koho to dělají. Dceři ve 4 měsících z autosedačky kouká hlava a to tam má vydržet než začne sedět :lol: Kluk má zas obvod hlavy jako já, tak to mu ani nekoupím dětskou čepici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.2.14 22:49
@Hanka79 píše:
Tak me prijde, ze ma malej maly raminka a zadicka, jak nic…nevim kde ty kila nabira…nekdy ji jak vrabec…ma trochu stehynka a trochu brisko…:-)a ty baculaty tvaricky :)

tak má asi zlatý srdce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.2.14 22:49
@tamata píše:
Já nevím na koho to dělají. Dceři ve 4 měsících z autosedačky kouká hlava a to tam má vydržet než začne sedět :lol: Kluk má zas obvod hlavy jako já, tak to mu ani nekoupím dětskou čepici :lol:

Se z tebe picnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
21.2.14 22:50
@tamata píše:
Já nevím na koho to dělají. Dceři ve 4 měsících z autosedačky kouká hlava a to tam má vydržet než začne sedět :lol: Kluk má zas obvod hlavy jako já, tak to mu ani nekoupím dětskou čepici :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.2.14 22:51
@Tarinka píše:
tak má asi zlatý srdce :)

To asi ma ;) je to poklad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
21.2.14 22:52
@radkacka píše:
Ahojte maminky jak už stavajici tak nadchazejici jako já :)Sem tu nová chtěla bych se zeptat na vahu malickych jsem 34 tyden dnes a byla sem na UZ a pak doktor mi řekl žebudeme met obříka asik čekáme chlapečka Adamek má v tomto tydnu už 1850g prej ho dobře živim :D..a odhad porodni vahy má byt když budu rodit 4kila :O trošku mě to vylekalo na první porod strašně se bojim už tak co bude jak to bude probíhat a ještě 4 kilové mimi dá se to zvladnout? Chtěla bych jet rodit do Zlína a zkusit epiduralku jenže mi kámošky řekly že to u nás moc pichat nechcou má někdo stim zkušenost? díky moc :)

Mimochodem já rodila dceru 35+5 3020g. Syna 40+1, 4350g a 58cm :mrgreen: Syn byl za dvě-tři hodinky komplet venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.2.14 22:54

@andice 58 cm :lol: Dneska se tu bavím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.2.14 22:55
@andice píše:
Mimochodem já rodila dceru 35+5 3020g. Syna 40+1, 4350g a 58cm :mrgreen: Syn byl za dvě-tři hodinky komplet venku.

Taky dobry :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
21.2.14 22:56
@tamata píše:
@andice 58 cm :lol: Dneska se tu bavím :lol:

No ona to zas taková prča nebyla, všechno nažehlené prádýlko ze skříně šlo pryč. A kočár po třech měsících. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí