Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V dubnu mu budou tři a velikost 104-110. 29 noha. Ale není silnej, je to
chlapík.
@andice píše:
No ona to zas taková prča nebyla, všechno nažehlené prádýlko ze skříně šlo pryč. A kočár po třech měsících.
Hele ja mela koupenou bilou soupravicku az pujdem z porodnice a cepice mu taky nebyla, manzel musel privezt jinou
a soupravicka mu za tyden uz nebyla…takze ji mel jen na cestu domu z porodnice
![]()
No my s tema velikostma bojujem, pac vsechno je cislovany vselijak, zimni bundy ma vel. 110,ale tricko ma treba 122 nevim jak to sijou nebo cislujou…pyzamo ma 128
ja musim nakupovat tak, ze se na to proste podivam a vybiram ocima…velikosti mne nezajimaj.. ![]()
Ja mela Ted u maleho odhad v 34+4 na 29oo g. Ale on cele tehotenstvi vypada vetsi. Pry budeme mit velke mimco. U Tebe to vypada akorat. Jsem zvedava kolik bude mit po porodu.
Nečetla jsem celou diskuzi, jen prvních pár příspěvků, ale budu tady asi jedna z mála, které udělali odhad a trefili se víceméně přesně. U prvního jsem odhad měla kolem 4500 g a syn měl opravdu 4,5 kila a u dcery 3800 a dcera měla 3900 g. Obě dvě děti jsme rodila císařem,,ale né z důvodu velikosti, ale pro nesestupující porod.
Mne sa zda ten odhad ok, nemyslim, ze by bolo mimi velke ale nikto nie je vestica
Ja som mala den pred porodom odhad 4100g a maly sa narodil s vahou 4950g a 60 cm.Po prichode s porodnice sa stahovali vsetky vyzehlene vecicky do igelitovych vriec ![]()
Ahoj,
odhad syna týden před porodem 3600 g, při porodu 4850 g a 55 cm, další syn odhad to samé, do 4000 g, při porodu 4700 g a 52 cm.
@Miriamm píše:
Ahoj,
odhad syna týden před porodem 3600 g, při porodu 4850 g a 55 cm, další syn odhad to samé, do 4000 g, při porodu 4700 g a 52 cm.
páni, tak to jsou pořádní kluci
rodila jsi přirozeně?
@Verca1989 píše:
páni, tak to jsou pořádní klucirodila jsi přirozeně?
Jo, přirozeně.
Dekuji moc za uklidneni jste fajn teda pri nekterych odhadech sem velkem kukala tak asi uz ty odhady necham bytclovek se tim opravdu jen stresuje
…tak znate to lidi vas strasej pribehama a kdovi cim tak uz je clovek takovy nervozni celej
ja zat im nabrala 7 kilo ale vzdycky sem byla zenska velikosti 44+ tak asi se dal trosku po me
![]()
@tamata píše:
Odhady jsou na prd. U mě plus minus kilo. Ale já nemám mimísky ani obry. Mám normální miminka. Jen rádi papají
@Burj Chalifa máme mimino, ale tady se píše miminko. Stejně jako se učím psát místo kočáru slovo kočárek. Na to už mě taky někdo upozornil, že to není pěkné psát takhle hrubě. Tak abych neurazila něčí jemnocit ![]()
@tamata píše:
@Burj Chalifa máme mimino, ale tady se píše miminko. Stejně jako se učím psát místo kočáru slovo kočárek. Na to už mě taky někdo upozornil, že to není pěkné psát takhle hrubě. Tak abych neurazila něčí jemnocit
mimino je taky fajn.
Mě syna v den porodu odhadovali na 4300, max 4500g. No, narodil se s 4980g
Od 4,5kg dávají většinou vybrat, jestli chceš zkusit rodit přirozeně nebo sc. Já začala přirozeně, ale skončilo to akutním sc..