Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maky.p: Opravdu dávají od 4,5 kila výš na výběr? Ono asi je to stejně jedno, protože odhad může být 4 kila (a tudíž není možnost výběru) a ve skutečnosti to bude třeba 47oo. Osobně mám z císaře hrůzu.
@micha.bello - možná jak kde, mě na výběr dali. Už když mluvili o 4300g, pak přišel další dr. a říkal těch 4500g. Rychle jsem se otevírala, tak jsem chtěla normálně, když už jsem byla víc jak za půlkou. No a pak začaly padat ozvy a bylo jasný, že rychle cs. Měla jsem spinál a všechno bylo v pohodě, syna mi ukázali hned jak ho vytáhli a hlavní je, že to všechno dobře dopadlo ![]()
@radkacka píše:
Ahojte maminky jak už stavajici tak nadchazejici jako jáSem tu nová chtěla bych se zeptat na vahu malickych jsem 34 tyden dnes a byla sem na UZ a pak doktor mi řekl žebudeme met obříka asik čekáme chlapečka Adamek má v tomto tydnu už 1850g prej ho dobře živim
..a odhad porodni vahy má byt když budu rodit 4kila
trošku mě to vylekalo na první porod strašně se bojim už tak co bude jak to bude probíhat a ještě 4 kilové mimi dá se to zvladnout? Chtěla bych jet rodit do Zlína a zkusit epiduralku jenže mi kámošky řekly že to u nás moc pichat nechcou má někdo stim zkušenost? díky moc
ve 35 tydnu jsem mela odhad 2600 (takze 1850 je sranda) - porodila jsem 41+0 a vazil 3610, tak se neboj ![]()