Vetší mimísek? Váha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2655
22.2.14 21:28

@Maky.p: Opravdu dávají od 4,5 kila výš na výběr? Ono asi je to stejně jedno, protože odhad může být 4 kila (a tudíž není možnost výběru) a ve skutečnosti to bude třeba 47oo. Osobně mám z císaře hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.2.14 21:52

@micha.bello - možná jak kde, mě na výběr dali. Už když mluvili o 4300g, pak přišel další dr. a říkal těch 4500g. Rychle jsem se otevírala, tak jsem chtěla normálně, když už jsem byla víc jak za půlkou. No a pak začaly padat ozvy a bylo jasný, že rychle cs. Měla jsem spinál a všechno bylo v pohodě, syna mi ukázali hned jak ho vytáhli a hlavní je, že to všechno dobře dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
23.2.14 20:52

No mne teda na vyber nedali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.2.14 21:02
@radkacka píše:
Ahojte maminky jak už stavajici tak nadchazejici jako já :)Sem tu nová chtěla bych se zeptat na vahu malickych jsem 34 tyden dnes a byla sem na UZ a pak doktor mi řekl žebudeme met obříka asik čekáme chlapečka Adamek má v tomto tydnu už 1850g prej ho dobře živim :D..a odhad porodni vahy má byt když budu rodit 4kila :O trošku mě to vylekalo na první porod strašně se bojim už tak co bude jak to bude probíhat a ještě 4 kilové mimi dá se to zvladnout? Chtěla bych jet rodit do Zlína a zkusit epiduralku jenže mi kámošky řekly že to u nás moc pichat nechcou má někdo stim zkušenost? díky moc :)

ve 35 tydnu jsem mela odhad 2600 (takze 1850 je sranda) - porodila jsem 41+0 a vazil 3610, tak se neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí