Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@CokeLady ne ne,42 tt
nekolik dlouhych let jsme drzeli prvenstvi ve Zlinskem kraji ![]()
@terinka4444 píše:
kecáš![]()
![]()
tak to jsi mu koupila aktovku a poslala ho do školy ne?
hele jak vis, co bylo prvni co byvalemu manzelovi hlasila primarka? ![]()
@tamata on nebyl dlouhej, mel 52,takze mu docela vsechno bylo, samozrejme ne ta uplne malicka velikost, on padl na 4750 ![]()
@Hanka79
j jasny, mam nejake probelmy na pc, prd vidim co pisu, mam to nejake rozhozene, tak s eomlouvam
@radkacka píše:
Ahojte maminky jak už stavajici tak nadchazejici jako jáSem tu nová chtěla bych se zeptat na vahu malickych jsem 34 tyden dnes a byla sem na UZ a pak doktor mi řekl žebudeme met obříka asik čekáme chlapečka Adamek má v tomto tydnu už 1850g prej ho dobře živim
..a odhad porodni vahy má byt když budu rodit 4kila
trošku mě to vylekalo na první porod strašně se bojim už tak co bude jak to bude probíhat a ještě 4 kilové mimi dá se to zvladnout? Chtěla bych jet rodit do Zlína a zkusit epiduralku jenže mi kámošky řekly že to u nás moc pichat nechcou má někdo stim zkušenost? díky moc
Ahoj, ta vaha na 34. tyden mi prijde ok
ja rodila ctyrkiloveho a dobry, neboj se toho ![]()
@radkacka nepřijde mi že je to obrik. Rodila jsem 34+5.Odhad jsem měla 2600 a při porodu měla dcera 2800g na to že byla nedonosenatko měla dost.
@Hanka79 píše:
Jo jo, takhle byl malej velikeja podotykam, ze cukrovku jsme ani jeden nemeli
![]()
tak to je krásný ![]()
@KackaDoup píše:
@Hanka79j jasny, mam nejake probelmy na pc, prd vidim co pisu, mam to nejake rozhozene, tak s eomlouvam
V pohode, jsem to nemyslela ve zlem, jen to vypadalo legracne
![]()
@Tarinka píše:
tak to je krásný
Dekujem, ona se s nim ta velikost tahne tak nejak dal
lidi mu hadaji vic nez kolik mu je ![]()
@Hanka79 a jaký míry má teď? Jestli to teda není tajný
a to máte v rodině? Velký chlapi jsou stejnak lepší ![]()
Dcera narozena 33+0tt 2050g, cili odhad vahy tveho ditete neni nijak extremni.
@radkacka v jedné porodnici mi před porodem říkali, že oni „měří jen narozená miminka“. Spoustu maminek ti řekne, že se lékaři v odhadech (zvláště ke konci těhu) pletli… Pokusila bych se to hodit za hlavu a na porod se těšit
Měla jsem větší dítě a dá se to ![]()
@Tarinka píše:
@Hanka79 a jaký míry má teď? Jestli to teda není tajnýa to máte v rodině? Velký chlapi jsou stejnak lepší
Neni to tajny, proc by
100cm a asi 20kg, je to kus chlapa
jinak my s manzelem mame cca 180cm a muj deda mel skoro 2m
@radkacka To není žádný obřík ve 34tt skoro 1900g. Prcek se narodil 35+1 a měl 1970g a v 6 týdnech měl 3,2kg, takže +- by to asi byla jeho porodní váha ![]()
@radkacka To rozhodně není moc. Já měla s jednou odhad ve 30.tt 1600g (narodila se 38tt a 3040g) a teď ve 31.tt 1700g. Navíc jsem dělala na neonatologii a mimča narozená v 35+ už mají úplně běžně přes dvě kila, někdy i dvě a půl.
Takže mi to přijde jako naprosto normální. Čtyřkilový mimčo bych u Tebe nečekala. Ale jak se tu psalo, je to jen odhad. U mojí segry se před porodem sekli o kilo.