Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Je lepší buk, já jsem pro miminko koupila tuto https://www.slune-cz.cz/…aci-bok-buk/?… má stahovací bočnici, jedna bočnice se dá odmontovat a dokoupit zábrana. Mám tuto bukovou a i minipostýlku, ale z borovicového dřeva a v tom materiálu je doopravdy rozdíl, ta minipostýlka už má pár škrábanců a to ji ještě nepoužíváme, bukové dřevo mi přijde mnohem lepší
@blumen tak samozřejmě jak bude dítě maličké tak postýlka bude normálně v celku aby se nic nestalo já myslela třeba okolo 3 roku kdy už by si samo mohlo vylest a zajít si sednou na nočník ![]()
@Anetnu98 tak ve 2,5 letech uz sla do normalni 160×70, ty male postylky jsou pak proste male ![]()
@Anetnu98 píše:
@blumen tak samozřejmě jak bude dítě maličké tak postýlka bude normálně v celku aby se nic nestalo já myslela třeba okolo 3 roku kdy už by si samo mohlo vylest a zajít si sednou na nočník
@stinga píše:![]()
![]()
promiň, ale dítě umí vylézt z postýlky kolem 2 roků a ve 3 letech už chodí dávno na normální wc, do 3 let ti v postýlce fakt nevydrží
Treba vydrzi, nase ditko bylo v postylce do 3.5 roku a kdyby jsme se nestehovali, tak by byl jeste dele. Vyhovovala mu, do velke nechtel.
@j.a.n.i1 no ale určitě jste mu to uzpůsobili tak, aby mohl sám vylézt, ne. Když moje dcera kolem druhých narozenin vylezla nahoru přes postýlku a spadla nebo skočila na zem, to nevím, tak jsem postýlku ten den rozmontovala a šla spát do velké
@Anetnu98 píše:
@blumen tak samozřejmě jak bude dítě maličké tak postýlka bude normálně v celku aby se nic nestalo já myslela třeba okolo 3 roku kdy už by si samo mohlo vylest a zajít si sednou na nočník
Prosimtě hlavně to tak nehroť, je dost možný, že v ní nebude chtít bejt vůbec a trávíš dny úvahama k ničemu
. Vzala bych s odendatelnou bočnicí, protože po porodu se fakt nikdo z vás nebude chtít matlat s nějakou latí na zpevnění postýlky.
@rozand no já mám také názor, že postýlka je miminu v podstatě úplně jedno, i když v ní spát bude, ale neměla jsem odvahu to napsat ![]()
@stinga píše:
@j.a.n.i1 no ale určitě jste mu to uzpůsobili tak, aby mohl sám vylézt, ne. Když moje dcera kolem druhých narozenin vylezla nahoru přes postýlku a spadla nebo skočila na zem, to nevím, tak jsem postýlku ten den rozmontovala a šla spát do velké
Ne, mel ji celou, nikdy nemel potrebu vylezat, on chtel svuj prostor. Sundanou bocnici mel jen jako male mimino, kdyz jsem mela postylku u postele.
@stinga píše:
@j.a.n.i1tak tady je vidět, jak jsou děti rozdílné
Jsou, i sourozenci uplne. Vidim to ted
postylka je nam momentalne uplne k prdu
a dcera ji mela rada. Dudlik vyzadovala, malej ho od narozeni nesnasi. A tak je to skoro se vsim ![]()
@stinga píše:
@rozand no já mám také názor, že postýlka je miminu v podstatě úplně jedno, i když v ní spát bude, ale neměla jsem odvahu to napsat
Přesně tak.
@Noemi1984 píše:
Je lepší borovice nebo buk? Někde jsem četla, že borovice je nekvalitní materiál a postýlka výdrží maximálně jedno dítě. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky
, před nedávnem jsem s manželem objednávala novou postýlku pro našeho kluka, protože roste jako z vody, potřeboval větší a pohodlnější. Koupili jsme mu postýlku z borovicového dřeva. Podle mé zkušenosti je to velmi kvalitní materiál s krásným designem. Proto bych Ti vřele doporučila omrknout tento eshop *** ![]()
Pro našeho kluka jsme objednali tuto postýlku ***
Edit adminem: smazán odkaz