Více než dvě děti a dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1454
10.12.14 08:29

Ahoj, my máme dohromady 4 děti (2 školáky a 2 batolata) a platí striktně 2 dárky pro každého (mohou být i dražší - tablet, velké lego..) Velké děti už nevěří na Ježíška, tak si mohou přesně objednat a domluvit se s námi co chtějí, abychom předešli zklamaní.
Počet jsme omezili ani ne kvůli penězům, ale spíše z principu - prostě je nás hodně, sháníme to pro všechny naráz, nemůžou být nenažraný ;) K narozeninám tak přísné omezení samozřejmě není, tam se kupuje jen pro jednoho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
10.12.14 08:46

Mám jen jedno, ale i já se držím méně dárků - mám pocit, že Honzíkovi by stačili i dva :D u třetího byl loni už divokej…
Letos budou pod stromkem asi čtyři věci - mám nakoupeno víc, ale to nechám „v bedně“ pro strýčka příhodu, nebo do svátku.
A vejdu se do dvou tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
10.12.14 09:02

Mám dvě děti, obě budou mít doma po 6-7 dárcích. 2-3 větší dražší, zbytek menší. Oblečení nedáváme, letos tedy dostanou povlečení s oblíbenými postavičkami. u babiček mají po jednom větším dárku + možná k tomu nějaká drobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.12.14 09:23
@AstraG píše:
Mám dvě děti, obě budou mít doma po 6-7 dárcích. 2-3 větší dražší, zbytek menší. Oblečení nedáváme, letos tedy dostanou povlečení s oblíbenými postavičkami. u babiček mají po jednom větším dárku + možná k tomu nějaká drobnost

Tak aspoň v tom nejsem sama. Už přemýšlím, jestli jsem to zase letos nepřehnala :think: Plním si na dětech svoje nesplněné dětské sny a jsem silně infantilní. A to je ten problém :? Pak není pro hračky kam šlápnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.12.14 09:44

My mame dve deti, 12 let holka a 20m kluk. Darku bude hodne, detem proste dopravame :lol: Vzhledem k veku starsi prevlada kosmetika, hadry, knihy, penal, tenisky vans, batoh a klavesnica k tabletu, ta je za 1700,–. To je jedina cena, kterou si pamatuji, kupovala jsem ji v nedeli :palec: Vetsina jsou prakticke veci, ktere by se stejne koupily:) jo a jeste pametova karta do telefonu a nove pozdro :palec: mlady dostane 2× lego, nejake drevene hracky, hadry, knizky, vkladacky a detsky tablet :palec: tohle dostanou doma, pak je ceka jeste nezrizene nadeleni u tchana, tchyne, u nasich, u manzelovi sestry a meho bratra :roll: nechci to videt, to je vzdycky na privesny vozik… :lol: nicmene, starsi ma obrovskou radost a vyuzije naprosto vsechno. Mladsimu hracky, knizky a pod. roztridim a necham jen ty, ktere jsou k veku aktualni. Zbytek postupne vytahuji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
10.12.14 10:43
@Crystal87 píše:
Zdravím maminky. Zajímá mě, kolik dárků a a v jaké cenové relaci pořizujete dětem? a Jde mi o rodiny kde je víc dětí. My máme 4 děti, nejmenší je miminko, takže za rok bude hůř :mrgreen:.Něco to prostě stojí. Nekupujem desítky dárků, ale každý aby měl pár kvalitních hraček(ne tamani),knížky, oblečení, třeba i nějakou drogerii a maličkosti. Jak jste na tom vy? Na kolik vás vyjdou dárky pro děti a kolik jich zhruba máte? Resp, kolik hraček pro každé dítko? Letos jsem si totiž řekla že každému koupím tak 3-4 hračky a ted když nad tím přemýšlím, tak mě chvilkama hlodá svědomí, ani nevím proč(každému jsem splnila přání, co chtěl, dostane).

Tak já to měla těžší. Rozpočet na děti 2100,– - mám 3 nakonec jsem kopila co chtěli, ale vybírala jsem je na netu měsíc. V červenci jsme museli koupit novou pračku a v říjnu sporák…
Malému -2 roky kuchynku a míč. Holky 6 a 9 let každá 6 věcí, jako stavebnice, play dooh atd. Ještě dostanou od rodiny nějaké oblečení to je vše a myslím že stačí

Příspěvek upraven 10.12.14 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
10.12.14 10:55

@kikoška85 dobré reakce na děti pod příspěvky:-)) to znám, ségra jich má 6 a je to výstižné. Nedávno se jí nějaká paní řekla, že je to teda hrůza mít tolik dětí a Veru jí odpověděla: a mohla byste mě říct, které z těchto dětí bych jako neměla mít? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
10.12.14 10:59
@Markytka01 píše:
@kikoška85 dobré reakce na děti pod příspěvky:-)) to znám, ségra jich má 6 a je to výstižné. Nedávno se jí nějaká paní řekla, že je to teda hrůza mít tolik dětí a Veru jí odpověděla: a mohla byste mě říct, které z těchto dětí bych jako neměla mít? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: to je pravda já nelituju, ale zas nemusí mít třeba 10dárků že? Se klepu co se mi rozpadne příští rok..Navíc některý e-shopy maj levný dárky a já chtěla nakoupit vše v jednom.No nervičky byly :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.12.14 11:50

@Crystal87 Já mám děti tedy jenom 2 a spíš to řeším finančním stropem, než počtem dárků. Syn už je velký 13 let a když si přeje mobil za 6 tisíc, už k němu dostane jen drobnost, třeba knížku. Malé jsou necelé 2 roky a té kupujeme zase naopak hromadu drobností, protože co si budeme povídat takhle staré dítě baví ve finále hlavně to rozbalování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
10.12.14 12:37

@Antonie Bolavá já jim taky chci udělat radost a vím, že syn bude mít radost ze všech a rozhodně ho neomrzí rozbalování. Dcerce je dva a kousek, a taky vím, že z některých bude poprděná ;) Nakupuji průběžně už od října, aby to nebyla taková pálka najednou. Nemyslím si, že je to nějaký šílený počet. Naopak 2-3 dárky mi přijdou málo. Přes rok nic nedostávaj. Na narozky spíš nějaká drobnost. Jo a pokojík jim pravidelně debordelizuju a rozbité krámy bez lítosti letí. S čím si nehrají nosím do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
10.12.14 14:51

U nás mají 4-5 dárků plus k tomu drobnosti a oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
10.12.14 14:54

Tohle dělám taky, jendou za čas, co je rozbité a tak tak bez okolků vyhazuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.12.14 15:12

Taky bych rozbité vyhazovala, ale to bych to schytala. Manžel vše spravuje, vteřinové lepidlo je jeho nejlepší kamarád :mrgreen:

@AstraG já zas právě dávám hodně věcí během roku, koupím klidně nějakou hračku i jen tak, když mám pocit, že si nemají s čím hrát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
10.12.14 15:18

No já právě kupuju jak během roku, tak na Vánoce :oops: Máme toho fakt hromadu a rozbité skoro nic. Nestíhají to ničit. Jsem na to magor, no. Ale snažím se krotit. Teď třeba mě ještě napadlo co by se dalo pod ten stromeček přidat a musím si už sedět na rukách prostě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
10.12.14 18:01

My také kupujem během roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie