Video o ztrátě dítěte

902
5.12.14 11:08

video o ztrátě dítěte

Vkládám video, které mě zaujalo a myslím, že stojí za shlédnutí, jak pro maminky, kterým zemřelo dítě, tak i pro jejich blízké a přátele. Třeba by mohlo někomu pomoct https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
5.12.14 12:21

@PavluškaH krásné video i stránky, ale bohužel jsem to nedokoukala.
Nejen, že semnou asi cloumají těhotenské hormony, ale mám za sebou jedno ZT a moje sestra přišla o díte v 6m.
Teď jen sedím a pláču tady a mám strach, aby toto těhotenství dopadlo dobře.
Děkuji za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
5.12.14 12:43

@luciekal tak to je mi líto, to jsem neměla v úmyslu tím někoho ranit, omlouvám se. Těhulky by se na to asi dívat neměly…Moc Vám přeju, ať to tentokrát dopadne dobře, musí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
5.12.14 13:06

@PavluškaH ne v pohodě mě to neranilo, prostě co bylo bylo je to život a člověk musí bojovat je to hezké video a člověk všecchny starosti hodí za hlavu a přehodnotí své priority.
Nejhorší je, že spousta žen si tovůbec neuovědomuje jaké má štěstí.
Samozdřejmě že to musí dopadnout dobře tenhle prcek( bohužel ještě nevíme co to bude) už toho vybojoval tolik, že mu veřím je to úleva když cítím pohyby.
Nemyslela jsem to nijak zle.
Je dobře, že se o tom mluví.
Prosím tě já brečím i když vidím jakou má chlapeček v buse radost z nových tramvají které vidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
5.12.14 13:08

@PavluškaH úžasná paní.. :srdce: strašně ji obdivuju, že o tom dokáže mluvit takhle verejně. Bohužel je pravda, že o těchto věcech se nemluví, ale melo by..Celý video jsem probrečela :,(
DEN, KDY JSEM ZEMŘELA :,( Strašně výstižná věta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty