Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, v úterý jsem byla UPT a mám stále křeče břicha, sice menší ale mám Je to normální? Jinak krvácení mám jen velmi slabé sem tam. Zítra jdu ke gynekologovi raději, mám docela strach, jak jste to měli vy?
Vždyť ses ptala už včera??? A zakládala jsi rovnou několik diskuzí
Příště stačí, když napíšeš nový dotaz do té původní. Jinak ano, křeče a bolesti břicha mohou být. Pokud to není takové, že bys ležela v křečích na podlaze, zvracela, silně krvácela, měla teplotu atd, tak je to OK. Copak tě v nemocnici nepoučili?
@Daduka ja uz zacinam mit pochybnosti o verohodnosti dotazu, prijde mi, jako by se nekdo snazil trollovat a vyvolat poradne priostrenou diskuzi
@Denissssek pokud mas bolesti a myslis, ze jsou pruvodnim jevem nejake komplikace, tak mas volat svji gyndu nebo na pracovisti, kde ti potrat delali. Zalozenim nekolika diskuzi se tvuj problem nevyresi…
@Bibi239 píše:
@Daduka ja uz zacinam mit pochybnosti o verohodnosti dotazu, prijde mi, jako by se nekdo snazil trollovat a vyvolat poradne priostrenou diskuzi@Denissssek pokud mas bolesti a myslis, ze jsou pruvodnim jevem nejake komplikace, tak mas volat svji gyndu nebo na pracovisti, kde ti potrat delali. Zalozenim nekolika diskuzi se tvuj problem nevyresi…
akorát jsem chtěla napsat, že mi to přijde jako provokace
i podle ostatních příspěvků zakl. pochybuju o jejím zdravém rozumu.
@Bibi239 No taky si říkám. Už jen proto, že včera si většina diskutujících myslela, že potratem, myslí ten samovolný a revizi po něm. Tak dnes to UPT dává i do nadpisu. Jen aby to bylo provokativní ![]()
Pokud vám vadí, že se ptám, tak nereagujte. prostě jsem jen byla poprvé v životě na UPT a jsem z toho vynervovaná, v nemocnici mi nikdo nic neřekl a ani se nikdo bavit nechtel, doktorka mi dala do rukou papír s propustkou a odešla a když jsem si v noci stěžovala na bolesti, dali mi do ruky ibalgin…Mám jen strach a chtěla jsem vědět a poslechnout si něčí zkušenosti, nepotřebuji číst komentáře typu, že pochybujete o zdravém rozumu…Pokud jste toto nikdy nezažili, nevíte jak se člověk po tomto zákroku cítí, pokud se vám to nelíbí, nereagujte. díky
@Denissssek když ti nikdo nic v nemocnici neřekl proč ses nezeptala?
Upřímně se divím, že se na toto tady ptáš s fotkou aby každý vedět, že si byla na UPT
Nechápu, proč řešíš fotku, to v tématu vubec neni
Aby každý vedel že jsem byla na UPT, to se mám za to sytdět nebo skrývat??? VÍŠ, NĚKDY PROSTĚ NA UPT MUSÍŠ, PROTOŽE NENÍ JINÉ ŘEŠENÍ!! nevím proč bych se kvuli tomu měla skrývat
@Denissssek dam ti jednu nevyzadanou radu, kdyz si das jako profilovku vlastni fotku a zakladas pod tim nickem tolik diskuzi, kde odhalujes pomerne intimni infrmaci o sve osobe, pocitej s tim, ze te t muze poznat nekdo z okoli. Abys k tomu stresu jeste nemusela resit, ze si o tvem potratu cvrlikaji i vrabci na strese.
Je vsedni den, proc sis dnes nezasla na gyndu? Ten brufen si beres? Jsi zvykla na bolestivou menstruaci? Pokud ne, je mozne, ze zazivas jen bolesti, ktere nektere zeny zazivaji kazdy mesic. Prusvih by byla teplota, zvraceni, bolest narustajici.
BIBI, já si myslím, že UPT je dnes zcela přirozené a nevím proč bych se měla skrývat kvuli tomu, navíc jsem neměla jinou možnost, je mi kvuli tomu víc než hrozně a vaše zlostné komentáře a názory, že slečna pochybuje o mém zdraví, že řešíte nějakou fotku, o to vážně nestojím. Pokud vám vážně vadí, že se ptám vícekrát, tak já zase pochybuji o vašem věku, i kdybych se ptala milionkrát a měla jakoukoliv fotku v profilu, vám to muže být ukradené. Já se pouze ptám na tento dotaz a zajímají mě POUZE odpovědi k mému dotazu. NA gyndu jdu až zítra, jelikož jsem se tam dřív nedostala, navíc jsem musela vybrat jiného gynekologa, má gynekoložka mě natolik zanedbala více než kdokoliv jiný, ale to vám tady vysvětlovat nemusím
@Denissssek no na zenskou v krecich pises pomerne dlouhe a souvisle prispevky, to ti zas tak blbe nebude. ![]()
Já nepsala že pochybuju o tvém zdraví, ale o tvém zdravém rozumu. Tobě je z toho tak hrozně, že máš u každé diskuze o potratu smajlíka
tak to se omlouvám.
Křeče mám menší, jak jsem psala v dotazu. To už porovnáváte i jak dlouhé příspěvky píšu??? PROBOHA… NECHÁPU jak můžou být někteří lidé tak zlý a popichující
Člověk má dotazy, protože má prostě strach z něčeho a hned je zle??? a místo odpovědí na dotaz se dočká jen hořkých a zlých slov a řešení proč mám fotku v profilovce, že dávám smajlika a jak dlouhé píši články??? PARDON ALE KDE TO JSME??? KOLIK VÁM JE LET, ŽE MÍSTO ODPOVĚDI NA DOTAZ ŘEŠÍTE TAKOVÉHLE VĚCI???!!! Jak jsem psala v předešlém, pokud nereagujete na můj dotaz a muj dotaz se vám nelibi, PROSÍM NEREAGUJTE. DĚKUJI ![]()
Příspěvek upraven 04.12.14 v 21:17
@Denissssek píše:
Křeče mám menší, jak jsem psala v dotazu. To už porovnáváte i jak dlouhé příspěvky píšu??? PROBOHA… NECHÁPU jak můžou být někteří lidé tak zlý a popichujícíČlověk má dotazy, protože má prostě strach z něčeho a hned je zle??? a místo odpovědí na dotaz se dočká jen hořkých a zlých slov a řešení proč mám fotku v profilovce a jak dlouhé píši články??? PARDON ALE KDE TO JSME???Jak jsem psala v předešlém, pokud nereagujete na můj dotaz a muj dotaz se vám nelibi, PROSÍM NEREAGUJTE. DĚKUJI
Na emiminu ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.