Křeče břicha po UPT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
4.12.14 21:50
@Denissssek píše:
Já jsem si miminko nechat chtěla, ale bohužel otec dítěte mi oznámil na rovinu, že žádně dítě nechce a že si neumí představit, že bychom takto ve 3 zustali až do konce a že se vrací k jiné a jak myslíte, že ´bych já sama opuštěná, chodící na dálkové studium, přivydělávající si na brigádě pár korun, za který si horkotežko koupím něco pro sebe, žijící s maminkou, která byla rovněž smaoživitlkou a ví jaké to je trápení jak pro ní, tak hlavně pro dítě..to jsem měla udělat z toho drobečka chudáka a zničit mu takto život??? Ano dítě je dar, ale mělo by se narodit do uplné rodiny, o kterého bude stát jak maminka tak otec, akorát by bylo nestastné, že nemá tátu a že mu nemužu koupit cokoliv, co by chtělo a museli bychom počítat každou korunu. Tak co myslíte, je lepší jít včas na UPT nebo udělat z dítěte chudáka a nezajistit mu všechno co bych chtěla?! nebo uplně nejhorší zvěrstva co se dnes dějí, že žena porodí někde na ulici a dítě hodí do popelnice?! To je teprv NEZODPOVEDNOST A HNUS a né to jít na UPT!

Teď nevím, zda to není jen provokace, tato diskuse.
Pokud ne, tak co to třeba řešit tak, že si najdeš někoho na přímou adopci? Zájemci o miminko by se jistě našli. Oni by byli šťastní a ten drobeček by měl milující rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:54

Promin, ale představa, že budu nosit pod srdcem vlastní miminko a pak ho dát jiným a nic o něm nevedet? To v žadnem připade! Dobře, chápu že jste asi zaujata proti UPT, ale pokud je žena alespon trochu zodpovedná a ví, že by to přineslo špatne nasledky a nezvládli by to sami jako samoživitelky, tak je lepší jít v čas hned na začatku tehotenství na UPT, než pak zkazit zivot miminku, které za nic nemuže nebo ho hodit někam do popelnice, co dnes se deje bohužel dost často a zustava nad tím rozum stát..to jsou nezodpovedne ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
4.12.14 21:56

@Denissssek jeste jednou, ten brufen mas v sobe? Mas teplotu? Protoze zjevne te vic bavi prskat, jak jsme zle nez resit svuj zdravotni stav.
A mimochodem, vyridim svemu synovi, ze je chudak se znicenym zivotem, protoze se nenarodil do uplne rodiny a rozhodne mu nemuzu koupiut vsechno co chce a musim otacet kazdou korunu. :roll: Fakt se zamysli ty, co tu pises, nejsi jefina na svete, kdo nema slunickovy zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.12.14 21:57
@Denissssek píše:
Promin, ale představa, že budu nosit pod srdcem vlastní miminko a pak ho dát jiným a nic o něm nevedet? To v žadnem připade! Dobře, chápu že jste asi zaujata proti UPT, ale pokud je žena alespon trochu zodpovedná a ví, že by to přineslo špatne nasledky a nezvládli by to sami jako samoživitelky, tak je lepší jít v čas hned na začatku tehotenství na UPT, než pak zkazit zivot miminku, které za nic nemuže nebo ho hodit někam do popelnice, co dnes se deje bohužel dost často a zustava nad tím rozum stát..to jsou nezodpovedne ženy

Kdybys ho dala jiným, dítě by žilo a mělo se hezky. Že ty bys nepřenesla přes srdce, že o něm nic nevíš, je jen tvoje sobectví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:57

Ale to tady řešit vážně nehodlám… já chtela řešit křeče a tak ruzne bolesti a trapeni, ne tohleto, více se už prosím nevyjadrujte, protože opravdu svými zlými komentáři jako od nějakých náctiletých slečen, ve kterých řešíte smajlíky, počet slov, fotku atd jen ubližujete. Děkuji a nashledanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 22:01
@Bibi239 píše:
@Denissssek jeste jednou, ten brufen mas v sobe? Mas teplotu? Protoze zjevne te vic bavi prskat, jak jsme zle nez resit svuj zdravotni stav.
A mimochodem, vyridim svemu synovi, ze je chudak se znicenym zivotem, protoze se nenarodil do uplne rodiny a rozhodne mu nemuzu koupiut vsechno co chce a musim otacet kazdou korunu. :roll: Fakt se zamysli ty, co tu pises, nejsi jefina na svete, kdo nema slunickovy zivot.

BIBI promin, jen me to rozčílilo, jak dokážou lidé být a žešit vubec to, že jsem byla na UPT, když me vubec neznají a neví jakou situaci mám. J8 vím BIBI nejsem, ale taky jsme vyrustala jen s maminkou, které pomáhala babička s dědouMamince jsem vdečná, ale vím jak se pořád trapila a vlastne ještě trápi a plače a omlouvá se mi, že mi takhle " skazila" život a nedokazala mi zajisti uplnou stastnou rodinu, kde je jak mama tak táta a jestli víš, jak jsou ostatní děti zlé, jak dokažou dítěti, co nema uplnou rodinu ubližovat a vysmivat se mu, že nemá tátu a že si nemuže koupit to a to, pokud tedy neni maminka nejak finačne dobre zajistena a muze si dovolit cokoliv. nevim proste si myslím, že dítě by se mělo narodit do stastne uplne rodiny, která bude mit možnost mu zajisit cokoliv a delat ho stastným a nééé mu shánet ruzne tatinky a bla bla bblaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 22:02

A BIBI: zkusím jeste ten ibalgin dneska, jinak od rána piji ruzne čaje a ležím. Zítra jdu ale k tomu doktorovi, strach přeci jen je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
4.12.14 22:03

@Denissssek Jediný, kdo se tady chová jako náctiletá slečna, jsi Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 22:06

A finance, to je taky v dnešní době důvod, nemela bych ani na dupačky…víš ono když počítáš s tím, že tatinek s vami zustane, vy jste natešená a pak najednou z minuty na minutu se všechno otočí, je to hnusný a chce se mi jen brečet, je mi vazne hnozne a budu to mýt pred očima cely zivot, jelikož patřím k lidem ze slabou povahou, ale proste se snazim utešovat, ze jsem udelal spravne a lide v okoli me timto podporuji take… ale ver mi, ze jinak se proste citim priserne, ale popisovat to snad nemusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 22:07
@histep píše:
@Denissssek Jediný, kdo se tady chová jako náctiletá slečna, jsi Ty.

k vašim ješitným komentařum už se vyjadrovat nechci a už jsem vás jednou prosila, ze kdyz se mnou máte nejake problemy a nelibi se vam vase dotazy, tak nereagujte. dekuji, nashledanou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
4.12.14 22:07
@Denissssek píše:
A BIBI: zkusím jeste ten ibalgin dneska, jinak od rána piji ruzne čaje a ležím. Zítra jdu ale k tomu doktorovi, strach přeci jen je…

Pokud sis ho nevzala, tak jsi fakt trubka. Pokud mas ibalgin 200, vem si dva. A nejez nic tezkeho, plna streva tam muzou tlacit a bolest zhorsovat, chce to lehkou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.12.14 22:08
@Denissssek píše:
Jalisca: ANo smajlíka jsem tam dala, to je problem? To že dám nějakého pitomého smajlíka do komentáře znamená, že se netrapim??? To jak se cítím, nemusim vypisovat do nejakych diskusí ne? trapim se až až, ale nejakyho hloupýho smajlika do dotazu v dobrem umyslu dát mužu ne? brečet mužu doma, né do článku…

Tak buď tak hodná :kytka: Myslím, že kdo ti chtěl poradit, už ti poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.12.14 22:10
@Denissssek píše:
BIBI promin, jen me to rozčílilo, jak dokážou lidé být a žešit vubec to, že jsem byla na UPT, když me vubec neznají a neví jakou situaci mám. J8 vím BIBI nejsem, ale taky jsme vyrustala jen s maminkou, které pomáhala babička s dědouMamince jsem vdečná, ale vím jak se pořád trapila a vlastne ještě trápi a plače a omlouvá se mi, že mi takhle " skazila" život a nedokazala mi zajisti uplnou stastnou rodinu, kde je jak mama tak táta a jestli víš, jak jsou ostatní děti zlé, jak dokažou dítěti, co nema uplnou rodinu ubližovat a vysmivat se mu, že nemá tátu a že si nemuže koupit to a to, pokud tedy neni maminka nejak finačne dobre zajistena a muze si dovolit cokoliv. nevim proste si myslím, že dítě by se mělo narodit do stastne uplne rodiny, která bude mit možnost mu zajisit cokoliv a delat ho stastným a nééé mu shánet ruzne tatinky a bla bla bblaaa

To jsou kydy na pozvracení. Prostě jsi to udělala, zpět to nevezmeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 22:10
@Bibi239 píše:
Pokud sis ho nevzala, tak jsi fakt trubka. Pokud mas ibalgin 200, vem si dva. A nejez nic tezkeho, plna streva tam muzou tlacit a bolest zhorsovat, chce to lehkou stravu.

no asi jsem trubka, ale víš co já se zase nechci moc ládovat práškama, ibalgin uz jsem si vzala. S tou stravou, jím spíše tu lehči stravu, mimoto já ani nejak nemám hlad od zakroku, spíše cele dny jen piju čaj a k večeři jsem si namazala chleba s pomazankou, nic vetsiho do sebe nedam, i kdybch chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 22:11
@hanka.br. píše:
To jsou kydy na pozvracení. Prostě jsi to udělala, zpět to nevezmeš.

Když jsou to pro Vás kydy, tak to nečtěte a nereagujte, Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty