Křeče břicha po UPT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
4.12.14 21:19

Doufám, že máte aspon radost z toho jak jste zlé :) člověk chtěl jen pomocz, podpořit, popovídat si o vzájemných problémech a místo toho, se dočká takto zlých komentářů, řešících uplne zbytečnosti, je mi z vás do pláče, příjd emi, že tu neřešíte problémy jako ženy, ale že se tady chcete jen hádat a uražet jiné… nic vic nic min..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.12.14 21:21
@Denissssek píše:
Doufám, že máte aspon radost z toho jak jste zlé :) člověk chtěl jen pomocz, podpořit, popovídat si o vzájemných problémech a místo toho, se dočká takto zlých komentářů, řešících uplne zbytečnosti, je mi z vás do pláče, příjd emi, že tu neřešíte problémy jako ženy, ale že se tady chcete jen hádat a uražet jiné… nic vic nic min..

Ale vždyť ty jsi rady dostala, ve všech ostatních diskuzích ti holky radily a dobře. Nezlob se ale z jiného úhlu pohledu to opravdu vypadá jako provokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:25

Ano, napsali mi tam asi 4 holky, bez zlých řečí a jsme jim za to ráda, ale moc se tam diskuse nerozepsala a tak jsem prostě vytvořila novou s novým dnem, že křeče jsou už menši a bez krvácení, pokud vám to tak vadí a jak říkám, i kdybych si tady založila několik diskusí, vámt o muže být jedno ne? člověk má snad nějaká prává ne??? já jsem čerstvě po zákroku, cítím se děsně, chci poradit, popovídat si s holkama, které to také zažily a místo toho se dočkám tady toho??? proboha proč, je mi to dost lito, jak dokážou někteří lidé být, fakt že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
4.12.14 21:25
@terien píše:
Na emiminu :srdce:

@Denissssek
To víš holka, tady jsi na maminkovském serveru, kde se vyskytuje také mnoho takových, které mají dlouhé roky potíže otěhotnět nebo donosit dítě.
A když ženská nedobrovolně několikrát potratí, pak docela těžko snáší, že tady někdo ventiluje UPT a není z toho nijak výrazně zdrcený. Mluvím o svých pocitech, bohužel, ale asi nás je takových víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.12.14 21:29
@histep píše:
@Denissssek
To víš holka, tady jsi na maminkovském serveru, kde se vyskytuje také mnoho takových, které mají dlouhé roky potíže otěhotnět nebo donosit dítě.
A když ženská nedobrovolně několikrát potratí, pak docela těžko snáší, že tady někdo ventiluje UPT a není z toho nijak výrazně zdrcený. Mluvím o svých pocitech, bohužel, ale asi nás je takových víc.

Obávám se, že tohle zakl. nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:30

Histep: to pochopitelně chápu, ale taky pochopte že UPT je bohužel v některých situacích nevyhnutelná záležitost, která ale bolí a mrzí uplně stejně jako třeba samovolný potrat vite.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
4.12.14 21:31
@terien píše:
Obávám se, že tohle zakl. nepochopí.

Já vím, jen se snažím být slušná a vysvětlit. Jinak bych asi uměla napsat něco docela jinýho :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:32

Nemyslete si, že patřím k ženám, které po UPT skáčou radostí do stropu, že se zbavili nejakeho „problemu“ a zase si mohou uživat… to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:34

Já jsem křečemi trpěla i v pruběhu tehotenství a bylo mi sdeleno, že je to v pořádku, ostatně jako všechno podle mé gynekoložky je v pořádku, proto jsem s erozhodla k výměne, do týdne se mám hlásit na kontrolu gynekologovi a aby mě kontrolovala ta má, co mi zanedbala už tolik věcí, to ne, proto jdu až zítra, sehnala jsem už nového, slyšela jsem na něj jen chválu, tak se uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.12.14 21:35
@Denissssek píše:
Histep: to pochopitelně chápu, ale taky pochopte že UPT je bohužel v některých situacích nevyhnutelná záležitost, která ale bolí a mrzí uplně stejně jako třeba samovolný potrat vite.. :(

Není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
4.12.14 21:35

@Denissssek ono to tak vypada..kdyz si prectu diskuzi, kdy po UPT pises smajliky..atd..a holky po SP jsou znicene, to sd fakt neda srovnat..a na dotaz. Mas problem? Zavolej si na gyndu - tam Ti odpovi, pripadne doporuci navstevu gynekolga.. :nevim: ja s UPT zkusenost nemam, jen se SP, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:38

Jalisca: ANo smajlíka jsem tam dala, to je problem? To že dám nějakého pitomého smajlíka do komentáře znamená, že se netrapim??? To jak se cítím, nemusim vypisovat do nejakych diskusí ne? trapim se až až, ale nejakyho hloupýho smajlika do dotazu v dobrem umyslu dát mužu ne? brečet mužu doma, né do článku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:39

Hanka není??? To myslíte vážne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
4.12.14 21:43
@jalisca píše:
@Denissssek ono to tak vypada..kdyz si prectu diskuzi, kdy po UPT pises smajliky..atd..a holky po SP jsou znicene, to sd fakt neda srovnat..a na dotaz. Mas problem? Zavolej si na gyndu - tam Ti odpovi, pripadne doporuci navstevu gynekolga.. :nevim: ja s UPT zkusenost nemam, jen se SP, bohuzel.

Jj, slečna je dnes druhý den na emimino, kde sbírá rady o hygieně atd a háže smajlíky, jiné jsou po SP nebo ZT několik týdnů tak v haj.zlu že jenom brečí a brečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 21:44

Já jsem si miminko nechat chtěla, ale bohužel otec dítěte mi oznámil na rovinu, že žádně dítě nechce a že si neumí představit, že bychom takto ve 3 zustali až do konce a že se vrací k jiné a jak myslíte, že ´bych já sama opuštěná, chodící na dálkové studium, přivydělávající si na brigádě pár korun, za který si horkotežko koupím něco pro sebe, žijící s maminkou, která byla rovněž smaoživitlkou a ví jaké to je trápení jak pro ní, tak hlavně pro dítě..to jsem měla udělat z toho drobečka chudáka a zničit mu takto život??? Ano dítě je dar, ale mělo by se narodit do uplné rodiny, o kterého bude stát jak maminka tak otec, akorát by bylo nestastné, že nemá tátu a že mu nemužu koupit cokoliv, co by chtělo a museli bychom počítat každou korunu. Tak co myslíte, je lepší jít včas na UPT nebo udělat z dítěte chudáka a nezajistit mu všechno co bych chtěla?! nebo uplně nejhorší zvěrstva co se dnes dějí, že žena porodí někde na ulici a dítě hodí do popelnice?! To je teprv NEZODPOVEDNOST A HNUS a né to jít na UPT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty