Vidíte tam něco? Duch nebo ryska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.8.21 09:48

@Jolka86 Jo ale každý si komentář přečte po svem, dnes jsem 8dpo.
Pokud tedy po tahlem hlenu přichází ovulace po 3 dnech tak bych dnes vycházela 8dpo.. četla sem si diskuze a někomu vyjela slabá čárka i takhle brzo tak sem si rekla ze to taky zkusím 🤷🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
3958
8.8.21 09:54
@Anonymní píše:
Holky přidám se, vidíte něco nebo to vidím jen já 😀 tady ty fotky zas urco ztratí na kvalitě 🙄

Tady něco nepatrně vidím, záleží, v jaké fázi cyklu jsi. Pokud teprve očekáváš menstruaci, vypadá to nadějně a může to sílit, pokud už máš po termínu ms, moc nadějně bych to neviděla.
Lovení duchů naprosto chápu a přeji, ať je to pozitivní :kytka:

Edit: čtu ať teď, pokud jsi 8DPO tak čárka dobrá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 09:57

@Thomassss děkuji, dne jsem 23DC do ms mám 6 dni.
Nedělala bych si ho kdybych nevedela ze sme se na 100% trefili do ovulace 🤷🏼‍♀️ Zkusím ho ještě za dva dny

• Citovat
  • Upravit
3958
8.8.21 10:00
@Anonymní píše:
@Thomassss děkuji, dne jsem 23DC do ms mám 6 dni.
Nedělala bych si ho kdybych nevedela ze sme se na 100% trefili do ovulace 🤷🏼‍♀️ Zkusím ho ještě za dva dny

Já byla po IVF, ale testovala jsem taky de facto 8DPO a čárka tam byla podobná, skoro neviditelná, ale byla, tak jako ji vidím u tebe. A nyní jsem ve 3.trimestru. Zkus za dva dny a dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
8.8.21 10:02
@Anonymní píše:
@Wenn.Nox vždy dělám testy dle návodu nejsem pitomá 😊 tvé prani aby se mi brzy zadarilo beru v ironii protože podle toho co píšeš si nejspíš myslis ze nevím jaké to s dětmi je, popravdě ani vlastně nevis jestli nějaké to dítě mam a nebo ne ale díky za upozornění 🙏🏻 Nepotřebuji trénovat ale ty by sis měla zajít na lekci slušného chování 😊

To přání, ať se zadaří bylo myšleno upřímně, ať tomu věříš nebo ne. ;)

Kdyby sis návod přečetla, tak pokud není druhá čárka výrazná a MS se nedostaví, tak opakovat několika dnech, nejlépe po týdnu. A když i ten bude negativní a MS nikde, tak lékař. Kdyby tohle ženský dodržovaly, tak tady není každá druhá diskuze o lovení duchů na testech, kdy si zakladatelky vykoukají „něco“ na negativním testu.
Taky jsem měla slabšího ducha a testovala o 3 dny později a měla jsem jasno. Nepotřebovala jsem se ptát na tady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 10:02

@Thomassss Jee to mě potěšilo 🙏🏻
Vyzkousim ho ještě za dva dny a pokud tam žádná nebude tak tohle je falešňák co vyšel v limitu a když tam bude silnější tak je to jasné 🙏🏻 😊 dam vědět 🍀
Jinak gratuluji, také bych se chtěla s miminkem dostat tak daleko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 10:04

@Wenn.Nox pokud tě můj dotaz až takhle obtěžuje tak nemáš odpovídat 😊 ale vždy se najde někdo takový kdo není spokojený že 😊

• Citovat
  • Upravit
36321
8.8.21 10:16

Slunecnice já tam ducha vidím, ale testujes strašně brzo. Vydrz do terminu menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 10:18

@JancaS84 já vím že testují brzo 😏 ale ta moje blbá intuice 🤷🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
37145
8.8.21 10:32
@Anonymní píše:
@Kriss Tina proč ste na emiminu tak zlý?
Pardon tedy že si po dvou ztrátách přeji dítě a že tam teda vidím něco co ty třeba ne 😬

Ja taky 2× potratila, ale promiň, hledani duchu a plané naděje ti to dítě nevycaruji. Raději jsem realista, na testu nic není, tak ti nebudu říkat, že je, pak budeš víc zklamaná. Nejde o to, že by ti to někdo nepřál. Musíš čekat, test opakuj jestli se tam za pár dní neco neobjevi, ale tenhle je prostě negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 10:36

@Kriss Tina no vidíš to i já potratila dvakrát 🤷🏼‍♀️ Ano já ho zopakuji.. zkusila sem to, stojí mě to sice peníze ale jsou to mě peníze.. dělám v práci kde je chemopren a popravdě vlastně ani nevím co bych měla dělat kdyby se tam ta čárka druhá objevila znovu ve větší míře 😏 jestli čekat na první utz a pak si dat neschopenku a nebo čeká třeba týden po vynechání pokud teda vynechá a pak jít k obvodakovi. Já nechci zase něco pokazit..

• Citovat
  • Upravit
3958
8.8.21 10:37
@Kriss Tina píše:
Ja taky 2× potratila, ale promiň, hledani duchu a plané naděje ti to dítě nevycaruji. Raději jsem realista, na testu nic není, tak ti nebudu říkat, že je, pak budeš víc zklamaná. Nejde o to, že by ti to někdo nepřál. Musíš čekat, test opakuj jestli se tam za pár dní neco neobjevi, ale tenhle je prostě negativní.

Samozřejmě, že hledání duchů dítě nepřičaruje. Některé ženy si udělají jeden dva testy týden po očekávané menstruaci, jiné jsou nedočkavé hned po ovulaci. Ani jedna varianta není dobrá ani špatná.
Já osobně jsem raději vždy testovala hned od začátku i za cenu falešné naděje v podobě neexistujícího ducha. Bylo by mi to milejší než čekat 3 týdny od ovulace na test. Každá to má holt jinak.

Příspěvek upraven 08.08.21 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 10:41

@Thomassss souhlasím, dělala sem si test po vynechání kdy sem měla krásnou čárku měla sem nasazeny utrogestan a pak sem to dostala a o mimčo sem zase přišla.. jsou holky které mají krásnou čárku a dostanou to třeba za 14 dni..
poprvé když sem byla těhotná tak sem měla taky krásnou čárku a v 9 týdnu sem o mimčo přišla.. vždycky o to dítě člověk muže přijít at dřív nebo později a nebo také nemusi..

• Citovat
  • Upravit
15219
8.8.21 10:52
@Anonymní píše:
Holky přidám se, vidíte něco nebo to vidím jen já 😀 tady ty fotky zas urco ztratí na kvalitě 🙄

Vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.8.21 13:09
@Anonymní píše:

U zakladatelky nevidim nic, u tebe ano :) Ale tezko rict, jestli to neni jen ryska :nevim: Mas ale jeste dost dni do ms, takze to určitě muze vyjit, drzim palce :kytka: A dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí