Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tobě skončila menstruace před dvěma týdny a děláš si těhotenský test, chápu to správně?
@Lily Evans ano chápeš to správné ale cítím se divné mám menší píchání Podbřišku ale to bude možná asi ovulace nebo něco jiného já si ne měřím bazální Teplotu ani si nedělám ovulační testy tak nevím kdy mám ovulací asi jsem magor u tebe že jsi dělám tak brzo test a čekám od tebe negativní odpověď ale budu to brát pohodě
![]()
@Mischell já
Něco málo vidím, kup si livsane růžový papirkovy z benu, ten mi jako jediný ukázal brzy čárku ![]()
@Mischell já kup si prosím učebnici biologie, jo? Pomůže ti to pochopit, jak funguje cyklus.
Dobrý večer holky chci se zeptat je to trochu intimní ale za zeptani nic nedám já moc ovulaci nesledují ale právě mě bolí podbřišku na levé straně a taky mě bolí i kříže ale je to taková mírná bolest že se to dá snést výtok je hustý zakalený ale není ani lepkavý ani tažný není ani vodnatý ne vypadá ani jako vaječný bílek omlouvám se za takovou intimní věc můžete mi poradit jestli to je ovulace nebo právě přijde menstruaci jsme měla 20.12 a skočila 25.12 ![]()
Ahoj holky, testovala jsem 8DPO, koupila jsem nejcitlivější test (prý se dá testovat už od 5DPO). Mate některá prosím zkušenost s tímto výsledkem testu?
Děkuji, A.
@Adela987
Nic není vidět jen ryska, kup si livsane papirkovy z benu, nejlepší 😊
Ahojky chci se zeptat menstruaci jsme měla 21.12. do 26.12 a 28.12. ne začalo bolet podbřišku a do toho i kříže podle kalendáře měla plodné nebo mám mít plodné dny 30,31,1,2,3 a ovulaci má dorazit 4.1. podle kalendáře mi vše sedí i ms přítelem jsme měli 1.1. styk myslíte že se podaří, měla jsem dnes průhledný hustý a táhly hlen nevím zdá to je ovulace nebo jsem magor a lékárna je zavřena tak si test ovulační nemohu koupit
![]()
Ahoj holky chci se zeptat jaké těhotenské testy jsou kvalitní jaké jsou lepší calerbluee nebo máma test nebo doktor max, teď jsi nepamatuji značku, chci se zeptat kteří test ukáže // po 10 dnů styků nebo mám počkat až na menstruaci ![]()