Vidíte tam něco? Duch nebo ryska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
8.8.21 13:11

Všechny testy zde negativní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 13:11

@Nikca7 já zkusím za dva dny ještě jeden tak uvidíme jestli bude čárka vidět víc 😊 pokud ne tak pak už nemá cenu znovu testovat 😊 děkuji moc a ano dám vědět 😊 🍀

• Citovat
  • Upravit
1287
8.8.21 13:15
@Anonymní píše:
@Nikca7 já zkusím za dva dny ještě jeden tak uvidíme jestli bude čárka vidět víc 😊 pokud ne tak pak už nemá cenu znovu testovat 😊 děkuji moc a ano dám vědět 😊 🍀

To zase neni uplne nutne pravda. Tohle muze byt jen ryska a za 2dny bude treba porad brzy. A carka by se ti treba ukazala az za 5 dni :) Ja mela slabeho dusika az 12dpo, takze zkus az do ms kdyztak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 13:21

@Nikca7 Ahaa 🤔 tak Jo tak já zkusím až do ms 😁 děkuji za radu 😊

• Citovat
  • Upravit
1217
8.8.21 13:56

Negativní je to ryska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
8.8.21 14:00
@Anonymní píše:
@Jolka86 prosím, fotka bez filtru a se šipkou 🙄

Tam je bílo jak srazu Ku klux klanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 14:56

@Sadman @Nikol Niki ryska v limitu? Ještě sem ji neměla, je pravda ze tenkrát to podle vás byla taky ryska a clearblue ukázal 1-2 😀 Škoda ze ho nemám. Rysku sem měla tady, to je ryska jak má byt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 18:01

Ahoj holky, já mám taky ducha nebo rysku 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 18:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já mám taky ducha nebo rysku 😀

No hele podle toho co vidím já bych řekla že je to duch ale jelikož je to stejná čárka jako moje tak podle ostatních to bude ryska 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 18:12
@Anonymní píše:
No hele podle toho co vidím já bych řekla že je to duch ale jelikož je to stejná čárka jako moje tak podle ostatních to bude ryska 😀
:mrgreen: Přesně :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 18:13
@Anonymní píše: :mrgreen: Přesně :mrgreen:

Zkus za dva dny jako budu dělat já 😁 a dej vědět sem zvědavá kolik jsi dpo? A kolik dni mas do ms? Já 8dpo a 6 dni do ms

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 18:37
@Anonymní píše:
Zkus za dva dny jako budu dělat já 😁 a dej vědět sem zvědavá kolik jsi dpo? A kolik dni mas do ms? Já 8dpo a 6 dni do ms

Já nevím, nějak to nesleduju, ale dnes mě dost bolí v podbřišku. Ms mám dostat asi za tři čtyři dny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 18:40
@Anonymní píše:
Já nevím, nějak to nesleduju, ale dnes mě dost bolí v podbřišku. Ms mám dostat asi za tři čtyři dny

Tak ovulaci bych taky nepoznala kdybych neměla ten super hlen 😁 tak uvidíš zkus za dva dny, v prvním těhu sem měla dálnici 5 dni zpoždění ale někomu to prý muže trvat dyl, záleží na ovulaci prý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.21 04:42

@Nikca7 tak dnes 10dpo a test takto

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.21 08:29

@Thomassss tak dnes takto, fotka výš 😊 čárka silnější tak zkusím ještě za dva dny 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex