Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikca7 já zkusím za dva dny ještě jeden tak uvidíme jestli bude čárka vidět víc 😊 pokud ne tak pak už nemá cenu znovu testovat 😊 děkuji moc a ano dám vědět 😊 🍀
@Anonymní píše:
@Nikca7 já zkusím za dva dny ještě jeden tak uvidíme jestli bude čárka vidět víc 😊 pokud ne tak pak už nemá cenu znovu testovat 😊 děkuji moc a ano dám vědět 😊 🍀
To zase neni uplne nutne pravda. Tohle muze byt jen ryska a za 2dny bude treba porad brzy. A carka by se ti treba ukazala az za 5 dni
Ja mela slabeho dusika az 12dpo, takze zkus az do ms kdyztak ![]()
@Anonymní píše:
@Jolka86 prosím, fotka bez filtru a se šipkou 🙄
Tam je bílo jak srazu Ku klux klanu.
@Sadman @Nikol Niki ryska v limitu? Ještě sem ji neměla, je pravda ze tenkrát to podle vás byla taky ryska a clearblue ukázal 1-2 😀 Škoda ze ho nemám. Rysku sem měla tady, to je ryska jak má byt
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já mám taky ducha nebo rysku 😀
No hele podle toho co vidím já bych řekla že je to duch ale jelikož je to stejná čárka jako moje tak podle ostatních to bude ryska 😀
@Anonymní píše:
No hele podle toho co vidím já bych řekla že je to duch ale jelikož je to stejná čárka jako moje tak podle ostatních to bude ryska 😀
@Anonymní píše:Přesně
Zkus za dva dny jako budu dělat já 😁 a dej vědět sem zvědavá kolik jsi dpo? A kolik dni mas do ms? Já 8dpo a 6 dni do ms
@Anonymní píše:
Zkus za dva dny jako budu dělat já 😁 a dej vědět sem zvědavá kolik jsi dpo? A kolik dni mas do ms? Já 8dpo a 6 dni do ms
Já nevím, nějak to nesleduju, ale dnes mě dost bolí v podbřišku. Ms mám dostat asi za tři čtyři dny
@Anonymní píše:
Já nevím, nějak to nesleduju, ale dnes mě dost bolí v podbřišku. Ms mám dostat asi za tři čtyři dny
Tak ovulaci bych taky nepoznala kdybych neměla ten super hlen 😁 tak uvidíš zkus za dva dny, v prvním těhu sem měla dálnici 5 dni zpoždění ale někomu to prý muže trvat dyl, záleží na ovulaci prý
@Thomassss tak dnes takto, fotka výš 😊 čárka silnější tak zkusím ještě za dva dny 🙏🏻