Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takhle slabounkou čárku jsem měla asi když jsem měla den spoždění a stejně jsem to dostala, myslím si že z toho nic nebude… ať zkusí test za týden
Pořád nic. A kdyby to teda 15.1. nebyla MS a poslední MS byla už někdy v polovině prosince, tak teď už by to musela být čára jak… žádný duchy
@slavuska1 píše:
Když to zkoumám půl hodiny, tak nějaký stín. ale to neodpovídá tomu, že má pomalu měsíc zpoždění. to už by musela být dálnice
to nemusí být pravda, u dcery se mi ukázal pozitivní test (pouze duch) až cca 17 dní po termínu menstruace, měla jsem později ovulaci a pak mi taky vůbec neseděl termín dle MS, lišil se s termínem dle utz o 3 týdny…
Když to sleduju pořádně, ducha tam vidím. Ať zkusí další za týden, to už by mělo být jasné.
Na tom druhém to vidím, ale taky si myslím, že po 11ti dnech by měl být silnější…Ale to je coby kdyby. Nejlíp to pozná z krve, tady nikdo neporadí jestli jo nebo me
@Pizlam
Netuším jak to tam funguje právě a ona také ne, píšeme si pouze přes FB, prej není nikde registrovaná, je tam jen na na,,dovolenou"
Myslím, že se to nedá ani nazvat duchem, ale spíš takovým nepatrným douškem
Ale je tam.
Vidim pocurany papirek