Víkend s tchanovcema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
5.3.20 20:07
@Keyllah píše: že se těm tchánovcům přestávám divit :think:

Já se jim divit začínám. Oni to zvou na celý víkend… 8o

• Citovat
  • Upravit
26747
5.3.20 21:34
@Janli píše:
Já se jim divit začínám. Oni to zvou na celý víkend… 8o

No asi tam chtějí hlavně syna a vnouče, tahle pošahaná socka jim těžko bude dělat hlavní zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
5.3.20 21:41

No tvl, voni by nejradši pani dochtorku (nebo aspon inzenyrku) a zatim jim syn přivedl tohle hloupý stvoření z 5. cenove… moje budouci noční můra, mám obe pohlaví. 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
5.3.20 22:06

@Keyllah Ježíši, já četla místo mazel manžel. A zírala jsem, proč by tě měl počůrat, když byl marod 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.3.20 22:12
@TerezkaW píše:
@Keyllah Ježíši, já četla místo mazel manžel. A zírala jsem, proč by tě měl počůrat, když byl marod 8o :mrgreen:

Taky :mrgreen: Dokonce jsem to cetl zene nahlas, at se taky pobavi. No a pak jsem si toho vsiml :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
5.3.20 22:32
@hanka.br. píše:
Nevím, jaké máš vztahy se svými rodiči, ale pokud by byly pěkné, možná by ti taky vadilo, kdyby je tvůj partner omezoval, protože se mu jaksi nechce s nimi být. Jedna noc je kompromis, který se při troše dobré vůle dá přežít. Otázka je, jestli v sobě tu dobrou vůli máš.

Souhlas…

• Citovat
  • Upravit
1079
5.3.20 23:39
@Janli píše:
No jak jinak, nikdo s anonymním tulipánem nesouhlasí, tak musí tulipánek všechny pozurážet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Dík za tenhle příspěvek, už víme, kde je problém. V tchánovcích to nebude. Jsme stará škola, to je pravda. My ještě vychováváme děti k toleranci, respektu a úctě. A jsem ráda, že zrovna ty jsi v menšině. I ty budeš jednou tchýně ;)

Ono to v tchánovcích samozřejmě bude. Nechci se zakladatelky zastávat stoprocentně, nikdo nevíme, jak se chovala ona k nim, ale podle toho, co tu psala, jak se tchánovci chovali povýšeně vůči celé její „sockovské“ rodině - to prostě nekonfliktní člověk na úrovni neudělá, ať už je na druhé straně sebevětší křupan, to se na mě nezlobte.

Osobně mi teda po mnoha letech potkávání maximálně na zdvořilostní kávu připadá třídenní oslava také jako těžce předimenzovaná a přišel by mi jako adekvátní vstřícný krok třeba přijet na den, spát bych tam nechtěla. Potažmo bych partnerovi, stejně jako zakladatelka, navrhla, ať jede s potomstvem sám. Na tom podle mě není nic špatného (a je značně nefér, že se tu do zakladatelky zdejší uživatelky pouští, že vlastně chce neumožňovat partnerovi vídat se s rodinou, atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
6.3.20 05:16
@DedBezdez píše:
Taky :mrgreen: Dokonce jsem to cetl zene nahlas, at se taky pobavi. No a pak jsem si toho vsiml :roll:

teda vy mi dáváte :mrgreen: ale můžu vás uklidnit, manžel je úplně, úplně normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.3.20 09:15

@Keyllah Ale když jsem si to konečně přečetla správně, tak jsem se dost zasmála. Zlepšila jsi mi den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7653
6.3.20 10:37
@Anonymní píše:
Tak koukam ze jste si v me diskuzi aspon pokecaly :potlesk: :lol: nicmene uz jsme to vyresili, tak si tu tlachejte dal, tchyne jako vy, to bych b.lila :poblion: ale bohuzel stara skola, vychovavate sve deti, ze se maj drzet skoro do 50 u maminky sukne dle vasich nazoru, takovejch vas tu je hodne, lituju vase snachy. Majte se tu pekne, caute :mavam:

I 2 hodiny s Tebou musí být moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová