Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
Tak budou jezdit jednou za rok a na hodinu, no
uvidíme, dělám si zrovna zbroják, tak budoucnost je otevřená ![]()
Děvčata, nemá náhodou některá z vás dcerku do 3 let a nehledá pro ni perspektivního manžela s věnem a dokonalou tchýni?
o jejich čas a vnoučata bychom se nějak v budoucnu podělili ![]()
@Keyllah píše:
uvidíme, dělám si zrovna zbroják, tak budoucnost je otevřená
Budoucí snacha se určitě strachy třese ![]()
Jestli spolu nevycházíte, tak nevidím důvod se na nikoho někde dívat celý víkend ani jednu noc, i když je to rodina…Jela bych na odpoledne a večer domů…já teda nesnáším spát jinde než ve své posteli, vydržím to jen na dovolené a to si táhnu fůru věcí z domova
a nestýkám se s lidmi, které nemám ráda, i kdyby to byla rodina…
@Silver_Lining píše:
Já si nemůžu pomoct, ale co mi to pomůže když čekám kluka, když budu takhle uvažovat? Mám ho dát pryč a počkat si na holku? Přijde mi to opravdu konstruktivní tohle připichovat ke starostem nastávajících matek…narozdíl od pohlaví, vztahy lze do nějaké míry ovlivnit.
Tak stačí si nelhat do kapsy, jak to bude fantastický. Mít kluka je prostě na prd.
@terien píše:
Budoucí snacha se určitě strachy třese
nekaž mi to, už teď hrůzou nespím
nech mi alespoň nějakou naději ![]()
@terien píše:
Tak stačí si nelhat do kapsy, jak to bude fantastický. Mít kluka je prostě na prd.
Hele třeba je to jen dnešní generace, tím se uklidňuju ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Hele třeba je to jen dnešní generace, tím se uklidňuju
Výjimka potvrzuje pravidlo Bubli ![]()
@terien ono celkove mit dite je dost sila, at je to kluk nebo holka. To ze si za 20-30 let privede napucenou snachu je to posledni co mi prijde relevantni resit, zvlast kdyz je to neco do ceho budu moct ja aktivne vstoupit, narozdil od toho jestli me jednoho dne nesrazi auto. Tezko muzu posoudit jestli by bylo lepsi mit misto toho kluka co mam holku, treba by to byla hrozna holka a trpela bych mnohem vic, nebo ona. Neberu to jako lhani do kapsy, ale pozitivni pristup k zivotu. Proc se trapit necim co vubec nemusi nastat (treba se toho nedoziju).
@Monchichik každého věc, ale do budoucna, dobré prostředí pro dítě, když vidí nafouklou babičku a maminku…
I kdybych se měla kousnout do jazyka, hlavně kvůli dětem, bych se snažila, aspon sedět, zdvořilostně se bavit, nikomu nemusí člověk lézt do.. ale myslím, že toto je nejhorší varianta pro děti..
Já zažila vztahy prarodičů, a rodičů na dobré, později, na urovni zdvořilostí,, potom se situace vyhrotila na dohadování, a pro nás děti- mě sourozence, to bylo šílené…
@Janasas Tak otázka je, jestli se do jazyk kousnou i tchánovci…no já nezastávám názor, že kvůli dětem, protože to, co předváděla třeba moje tchyně opravdu nešlo, nechápu, k čemu by jim byla jako babička dobrá…
@Anonymní píše:
Ano, nedokazu, protoze od zacatku se tchanovci chovaji jako dva deb.love. predstavovali si pro synacka nejlepe pani doktorku, nasi moc penez nemaji, oni jsou ve vate, takze jsme pro ne od zacatku socky, s nasima se ani nebavi. Od zacatku intrikuji jak nas rozestvat proto ty casty hadky a kdyz uz navsteva, tak na 2h. Po 5 letech se nam narodilo dite, ze zacatku se vubec nezajimali, no nakonec asi zjistili, ze s tim nic neudelaji a prisli s tim vikendem, oslavou. Jenze ja uz nemam chut. Nebudu si hrat na stastnou rodinu, stastnou snachu, ty dve hodiny my fakt staci, a to jen kvuli manzelovi. Jenze manzel je smutny, a to me nejvic zere, no bezeme tam jet nechce ikdyz jsem mu rikala at jede, no vikend a pretvarku 3 dni fakt nedam. Kazdopadne holky typu „ty ses snacha na ho.no“ - vite ho.no a hned urazite, takze vy, laskave nepiste, takovy kachny tady fakt nepotrebuju. Diky za pochopeni.
a proč tam jako máte spát? To bydlí tak daleko nebo co tam budete 3 dny slavit?
Já tě chápu. My máme s rodiči manžela taky špatné vztahy, stýkáme se pouze s tchýní. A to cca 4× ročně max na ty 2 hodiny na kávu. Z jejich vlastní vůle. A to se s ní ani nehádáme. Podotýkám, že jsme jim nikdy nic neudělali. Jen žijeme. To je vše. A kdyby teď po těch X letech nezájmu přišli s víkendovou přetvářkou ala oslava a ještě měli kecy, že s tím mám problém, no tak to by se zlou potázali jak oni, tak manžel. Prosím ponechat anonym.
@Anonymní píše:
Ano, nedokazu, protoze od zacatku se tchanovci chovaji jako dva deb.love. predstavovali si pro synacka nejlepe pani doktorku, nasi moc penez nemaji, oni jsou ve vate, takze jsme pro ne od zacatku socky, s nasima se ani nebavi. Od zacatku intrikuji jak nas rozestvat proto ty casty hadky a kdyz uz navsteva, tak na 2h. Po 5 letech se nam narodilo dite, ze zacatku se vubec nezajimali, no nakonec asi zjistili, ze s tim nic neudelaji a prisli s tim vikendem, oslavou. Jenze ja uz nemam chut. Nebudu si hrat na stastnou rodinu, stastnou snachu, ty dve hodiny my fakt staci, a to jen kvuli manzelovi. Jenze manzel je smutny, a to me nejvic zere, no bezeme tam jet nechce ikdyz jsem mu rikala at jede, no vikend a pretvarku 3 dni fakt nedam. Kazdopadne holky typu „ty ses snacha na ho.no“ - vite ho.no a hned urazite, takze vy, laskave nepiste, takovy kachny tady fakt nepotrebuju. Diky za pochopeni.
@Monchichik já psala zakladatelce, pokud by do ní šili na návštěvě tak je jiná, ale pak je otázka, jestli neni ted prostě,, hrdá,,, a když oni předtím, já taky..
Tak záleží jeslti je to jenom boj dvou ženských a nebo prostě babička nefunguje ani s vnoučaty. Někdy je to prostě jenom o tom, že si prostě některá strana něco umane a hotovo. A tím ted nepíšu, ani o jedné straně..ale všeobecně o ženskcýh vztazích
@Janasas píše:
@Monchichik já psala zakladatelce, pokud by do ní šili na návštěvě tak je jiná, ale pak je otázka, jestli neni ted prostě,, hrdá,,, a když oni předtím, já taky..
Tak záleží jeslti je to jenom boj dvou ženských a nebo prostě babička nefunguje ani s vnoučaty. Někdy je to prostě jenom o tom, že si prostě některá strana něco umane a hotovo. A tím ted nepíšu, ani o jedné straně..ale všeobecně o ženskcýh vztazích
jo, ale ona říkala „tchánovci“ a naráz jsou z toho ženské vztahy ![]()