Víkend v Paříži

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
14.8.14 22:57

Zajímavé, jak to má každý jinak, já miluju Paříž a Barcelonu, zato z Říma jsem nadšená nebyla, ale je fakt, že jsem tam byla poměrně krátce

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.8.14 10:37

Ja nevim, mne taky prisla Pariz spinava. Proste navrch huj (zname bulvary a mista pro turisty) a vespod fuj (hned vedlejsi postranni ulicka). Kamaradka zije ve Strasbourgu a v Parizi maji pribuzne a nerada tam pravidelne jezdi.

Barcelona ma uzasny genius loci, mne se treba moc libil Istanbul, to je zas uplne neco jineho. Madrid nema chybu, Granada, Budapest taky (a to nam to proprselo). Proste je spousta daleko hezcich evropskych mest. Treba manzel byl ted v Malmo ve Svedsku a pry nadhera a vsude cisto. Kolega byl v Kodani a taky nadseny.

Do Parize se chystame a to jen proto, ze detem uz nejaky ten patek slibujeme EuroDisneyland :roll:

• Citovat
  • Upravit
4077
15.8.14 20:19
@Hanka1 píše:
Ja nevim, mne taky prisla Pariz spinava. Proste navrch huj (zname bulvary a mista pro turisty) a vespod fuj (hned vedlejsi postranni ulicka). Kamaradka zije ve Strasbourgu a v Parizi maji pribuzne a nerada tam pravidelne jezdi.

Barcelona ma uzasny genius loci, mne se treba moc libil Istanbul, to je zas uplne neco jineho. Madrid nema chybu, Granada, Budapest taky (a to nam to proprselo). Proste je spousta daleko hezcich evropskych mest. Treba manzel byl ted v Malmo ve Svedsku a pry nadhera a vsude cisto. Kolega byl v Kodani a taky nadseny.

Do Parize se chystame a to jen proto, ze detem uz nejaky ten patek slibujeme EuroDisneyland :roll:

tak to mám pro tebe špatnou správu eurodisneyland už neexistuje te´d je to Disneyland Paris - a navíc není v paříži ale mezi Cheesy, Serris, Magny-le hongre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.8.14 00:39
@MartinKa36 píše:
tak to mám pro tebe špatnou správu eurodisneyland už neexistuje te´d je to Disneyland Paris - a navíc není v paříži ale mezi Cheesy, Serris, Magny-le hongre.

To je jedno jak se to jmenuje, proste ta hollywoodská šaškárna pro deti… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4077
16.8.14 09:52

To máš pravdu je to strašně komerční zábava.

https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.14 19:34

Byl jste nekdo v parizi za oskliveho pocasi? A jak se vam libilo? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
788
19.8.14 19:40

Paříž je skvělá i za deště:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
20.8.14 17:36
@Anonymní píše:
Byl jste nekdo v parizi za oskliveho pocasi? A jak se vam libilo? Dekuji

„Pariz je preci nejkrasnejsi za deste“ :D prselo nam nastesti jen dva dny a nevadilo mi to

• Citovat
  • Upravit
50124
20.8.14 23:19
@Anonymní píše:
Byl jste nekdo v parizi za oskliveho pocasi? A jak se vam libilo? Dekuji

Nám jeden den chvílemi pršelo, byl březen, ale bylo 16 st., tak to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
20.8.14 23:56

Cistě technická taky vám příjdou ty francouzské bagety tak hnusné, jsou tak krupavé jako 2 dny staré bagety co rezpekají v Lidlu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
21.8.14 07:31

@MartinKa36 ja je nejim, tak nevim, mam bezlepkovou dietu. Ale nikdo z rodiny si nestezoval

Příspěvek upraven 21.08.14 v 08:02

• Citovat
  • Upravit
788
21.8.14 07:57
@MartinKa36 píše:
Cistě technická taky vám příjdou ty francouzské bagety tak hnusné, jsou tak krupavé jako 2 dny staré bagety co rezpekají v Lidlu,…
:-) tak to nevím kde sis jí koupila, ale fr. bageta je nekřupavější kterou znám. To by tě Francouzi hnali se srovnáním se starou bagetou z Lidlu:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.8.14 18:58

@MartinKa36 :mrgreen: :mrgreen: ty jsi vyloženě negativista :lol: Ty pravé francouzské bagety (které koupíš v malých pekařstvích, ne v carrefouru) se nedají s těmi z lidlu srovnávat

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.8.14 19:00
@MartinKa36 píše:

miluju jejich bagety… nejlepší byla plněná kozím sýrem a ořechy :srdce:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
21.8.14 19:09

@lucenka :D :D
My jsme nejraději chodili do Boulangerie Paul… teď jsem koukala, že otevřeli dokonce i pobočku v Praze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix