Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@sovicka1 no jo sovičko, ale vy k vašim určitě jezdíte častěji, než jednou za 14 dní ne? Kdybychom bydleli třeba 10 kiláků a jezdili 3× týdně, tak bych možná souhlasila, že bychom koupili klouzačku, písek a tak. Trampošku dokonce navrhovali oni a my řekli, že ne. Fakt to nemá cenu, aby to tam stálo a děti si skočily třeba jednou za víkend akorát na to pršelo. Jinak hračky tam maj třeba míče, kočárek, panenky, ty křídy a tabuli, to jo. Všechno nakoupili babi s dědou.
ne ne… máme to 200 km, takže v létě na chalupu na prázdniny, přes rok 1× do měsíce maximálně, a jen spíše já bez manžela, jedu tam vyřídit nutné věci (je to moje rodné město, chodila jsem tam do škol, pracovala jsem tam, mám tam doktory, kamarády, atd).
Ale pravda je, že věci na zahradu financovala vždy spíše máma. Něco ségra pro její děti, ale drtivá většina je financována mámou. Na bazén jsme se skládali všichni.
@sovicka1 jo, tak když to ještě využijí ségry děti, tak se to vyplatí. Já mám u nás pocit, že by se to fakt nevyplatilo (ani ne tak finančně jako, že by to tam spíš fakt strašilo a nebylo by to využitý)