Vinted krádež

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
12.4.22 16:12

@negra A jak jinak to řešit? Na dobírku? V balíku pak může být zabalené cokoliv…to je pak začarovaný kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.4.22 09:11

POZOR!!! Pro všechny z Vás, které prodáváte/kupujete na Vintedu. Po prodeji Vám může přijít e-mail (obrázek). Po kliknutí na „přijetí objednávky“ po Vás chtějí ověření identity. Nic tam nezadávejte! Sama jsem se nachytala a někdo se mi pokusil z účtu ukrást všechny peníze. Díky bohu, že mi banka zablokovala kartu, jinak jsem v háji. Už nikdy Vinted nepoužiju, ta aplikace nestojí za nic a v poslední době máte tak 50% šanci, že Vás někdo okrade. Upozorňovali mě na to i v bance. Dávejte si pozor, kam píšete své údaje (opravdu nejsem blázen, ale ten e-mail vypadal extrémně věrohodně a nachytala jsem se). Mějte se krásně, ženy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.22 08:42

Vinted podvod

Prosím, aby maminky dávaly pozor na aplikaci Vinted, kdy je chráněn kupující, ale ne prodávající. Plno podvodníků co se vydává za Vinted a po té Vám vykradli konto (nemalé peníze).Banka Vám nepomůže a policie má velmi mnoho případu. Po kontaktu Vinted na kontaktování z tímto problémem bez odezvy. Špatný příštup. Dokud nedojde k podvodu bude se Vám aplikace líbit. Podotýkám 10lidi pod jedním zlodějem. Prosím dejte pozor ať nejste pak zklamané jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.5.22 11:18
@Hanicka274 píše:
Prosím, aby maminky dávaly pozor na aplikaci Vinted, kdy je chráněn kupující, ale ne prodávající. Plno podvodníků co se vydává za Vinted a po té Vám vykradli konto (nemalé peníze).Banka Vám nepomůže a policie má velmi mnoho případu. Po kontaktu Vinted na kontaktování z tímto problémem bez odezvy. Špatný příštup. Dokud nedojde k podvodu bude se Vám aplikace líbit. Podotýkám 10lidi pod jedním zlodějem. Prosím dejte pozor ať nejste pak zklamané jako ja.

No tak dát údaje ke kartě může dnes už jen opravdu hlupák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
27.5.22 11:35
@terien píše:
No tak dát údaje ke kartě může dnes už jen opravdu hlupák.

Presne. Tvl. Já se divim, že jim na to lidi pořád skacou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.5.22 08:06
@TopSecret píše:
Presne. Tvl. Já se divim, že jim na to lidi pořád skacou :zed:

a nejlepsi je, ze svoji hloupost svadi na jine, v tomto pripade na aplikaci vinted :zed:, kdyby si poradne precetli podminky prodeje… uz jen ta veta, ze se musi odeslat do 3 hodin od obdrzeni, na to muze skocit jen totalni hnup :lol:… vinted je dle meho nejbezpecnejsi obchodovani, kdy jsou chraneny obe strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.9.23 17:37

Dobrý den, můžu se zeptat jak na vinted dát ten kod/štítek? v konverzaci se mi to tlačítko nezobrazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.9.23 19:20

@klara902 Co myslíš tím “dát”? Potřebuješ si ho vygenerovat, nebo chceš tebou vygenerovaný někomu poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák