Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
no, půjdu s kůží na trh, ať se do toho nezamotam - holky, zaplatila jsem přes vinted nějakou věc, kterou ne, že nechci, ale nakonec prostě jsem se rozhodla pro jinou.
Jestli to prodávající přijme to storno, nebo ne, to teprv uvidím
Nicméně, kdyby byl balík už poslány a já ho nepřevzala, vrátí mi peníze? ![]()
No prostě jsem blbec, já vím. ![]()
@DandátkoP
Na zásilkové nic nemám, ale u zboží na vintedu je napsané, že zboží možná bylo už odeslané.
@ludmilaadamkova píše: Více
No tak to fakt dobře nedopadne.
Myslím že uhradis poštovné a ten poplatek za ochranu kupujícímu. vrátí ti dle mě jen hodnotu za zboží.
@karkarka píše: Více
Ale jo. Zboží se vrátí k prodávajícímu. ![]()
Když to nepřevezmeš, tak se to vrátí prodávajícímu a tobě celá částka. Nic se nestane (až na to, že je to vůči prodávající blbý). ![]()
@karkarka píše: Více
To mně vlastně nedošlo, že peníze drží vinted a nejsou už u prodávajícího- než se obchod neuskuteční… takže děj se vůle boží.
Pokud je zboží na cestě, tak ho prostě prodej dál, vyřešeno ![]()
Nepřijmout odeslanou zásilku, kterou sis objednala je sprostý. Doufám, že ty podmínky chápu správně, a budou tě s tím ještě nějakou dobu otravovat a peníze nevrátí
![]()
Jako první bych napsala prodávající/mu, aby to neposílal, když to nepošle do určité doby, tak se to celé zruší a nikdo o nic nepřijde.
To tě tahle možnost vůbec nenapadla???
Fér by bylo zásilku převzít a pokud danou věc fakt nechceš, tak prodat dál. Nepřevzít jen proto, že ses rozmyslela je ubohý a sprostý.
@ludmilaadamkova píše: Více
Už psáno od někoho výše. Zakladatelka musí předmět vyzvednout.