Vinted - Polsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1087
23.9.22 13:29

Prosím, našel jste někdo v tom nastavení jak to Polsko vyfiltrovat? Teď jsem u toho Vinted už úplně vypěnila! Ty Polky jsou pro mě teda zvláštní ženy. Kolikrát dají koupit, ale platba ani zpráva třeba jako pardon rozmyslela jsem si to, neprijde. Na všechno se 100× vyptavaji, ale taky už pak neodpoví, jako třeba aspoň diky za premereni. :roll:
A vrchol když jsem si já koupila přes tlačítko Koupit, tak mi banka kartu zablokovala jako podezřelou platbu? 8o
Kupujete tam jeste? Jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
23.9.22 14:14

@Breberka123 nekupuju od polských prodejkyň…vyfiltruješ to jedině tak, že podle toho, co hledáš, dáš za název cz…takže třeba šaty cz, apod…a na tlačítko koupit jim taky nejsem zvědavá…prodávám a nakupuju buď postaru nebo vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
23.9.22 14:38

@Monchichik dekuju, už to mám 🙌 Funguje to s tím CZ ve vyhledávaci dobre 👍 Nastesti, protože teď jsem tam taky jednu Polku požádala o c. účtu jako driv a ona mě poslala někam, ze pouze přes Koupit :lol: Pritom je to můj risk ze🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
23.9.22 14:48

@Breberka123 no takhle s tím cz je to jediná možnost, protože vím, že spousta lidí psala na podporu, aby to bylo možné vytřídit a oni to úplně ignorují a neodpovídají…ještě že na to vždycky někdo přijde… :mrgreen: a na tačítko koupit jim taky kašlu…stejně psaly různě nakupující, že pokud se něco děje, tak Polka stejně peníze nevrátí a těžce tě ignoruje…takže na co platit víc za nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.9.22 20:51

@jana11111 to nema smysl, ja jim napsala email na zakaznickou linku s dotazem kolik presne stoji poslat do Polska a kolik z Polska a oni mi odpovedeli automatickou odpovedi v angličtině, že dooravu hradi kupujici :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.22 23:37

Prodej do Polska

Někdo z Polska si u mě něco koupil na Vinted a dostala jsem štítek Packeta. Nevíte jak to funguje, stačí nalepit na zásilku a donést do zásilkovny? Na štítku je uvedeno, že se má vložit do zásilky, ale to je asi blbost, ne? Moc tam neprodávám a netušila jsem, že lze zasílat do PL. Jaké s tím máte zkušenosti, je to solidní a kdo hradí poštovné v případě vrácení zboží a kolik poštovné do PL činí?

• Citovat
  • Upravit
10461
16.11.22 02:08
@Anonymní píše:
Někdo z Polska si u mě něco koupil na Vinted a dostala jsem štítek Packeta. Nevíte jak to funguje, stačí nalepit na zásilku a donést do zásilkovny? Na štítku je uvedeno, že se má vložit do zásilky, ale to je asi blbost, ne? Moc tam neprodávám a netušila jsem, že lze zasílat do PL. Jaké s tím máte zkušenosti, je to solidní a kdo hradí poštovné v případě vrácení zboží a kolik poštovné do PL činí?

Taky jsem nepochopila, proč je jeden štítek k nalepení na balíček a druhý k vložení dovnitř, ale nezkoumala jsem to a proste ho tam dala. Jinak je to klasicky jako při posílání balíčku v rámci ČR - odneseš na pobočku a je to. Já zatím žádnou špatnou zkušenost nemám, teď čekám na svůj první balíček jako kupující, ale už jsem do Polska několikrát posílala jako prodávající. Platba proběhla standardně přes Vinted tlačítko, v tom žádný rozdíl oproti ČR není, nikdo mi nic nevracel a všechny kupující mi daly krásné hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
16.11.22 05:56
@Anonymní píše:
Někdo z Polska si u mě něco koupil na Vinted a dostala jsem štítek Packeta. Nevíte jak to funguje, stačí nalepit na zásilku a donést do zásilkovny? Na štítku je uvedeno, že se má vložit do zásilky, ale to je asi blbost, ne? Moc tam neprodávám a netušila jsem, že lze zasílat do PL. Jaké s tím máte zkušenosti, je to solidní a kdo hradí poštovné v případě vrácení zboží a kolik poštovné do PL činí?

Stitek si vytisknes, cast vlozis dovnitr balicku a cast nalepis na zasilku a zaneses na zasilkovnu.
Postovne hradi kupujici. Stoji to ruzne. Mivaji taky ruzne akce jak u nas. Ja jsem z Polska kupovala nekolikrat a i prodavala do Polska a nemam zadnou spatnou zkusenost. Jsem rada, ze prodam a i za vyhodny nakup jsem rada. Nejak nerozumim te hysterii vsude - tady vyse a na fb skupinach, z tlacitka a z Polskych nakupu. Jednou pouzivam neci platformu, tak respektuji jeji pravidla. Hotovo tecka dvacet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
16.11.22 06:55

@Knizka No možná jsou naštvaní proto, že tuto platformu začali používat za úplně jiných podmínek… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.11.22 08:05
@Monchichik píše:
@Knizka No možná jsou naštvaní proto, že tuto platformu začali používat za úplně jiných podmínek… ;)

Ale přes zprávy přece můžeš prodávat pořád a nabídky z Polska akceptovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
28.11.22 13:39

Od víkendu mám trochu problém. Když si zadám „cz“, většina zboží prostě zmizí, nejsou tam ani ty české. Třeba u halenek, při zadání tří barev, tří nejlepších stavů a „cz“, dostanu vyfiltrovanou JEDINOU halenku, a ta je v Polsku.
Myslíte, že je to nějaká obrana Vinted před filtrováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
28.11.22 13:56

@Cassiopea10 já to tam mám pořád stejně…mně to s " cz " funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
28.11.22 14:29
@Monchichik píše:
@Cassiopea10 já to tam mám pořád stejně…mně to s " cz " funguje…

Tak já když si zadám:
Topy a trička, vel 44 a 46, barva lila, světle růžová a korálová a přidám „CZ“, dostanu jednu halenku ze Slovenska.
Když CZ vymažu, tak přece jen něco v Česku najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
28.11.22 14:35

@Cassiopea10 já to dělám jinak…napíšu do vyhledávače rovnou nahoru : " svetry cz " a třídím to až pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 19:47
@Knizka píše:
Stitek si vytisknes, cast vlozis dovnitr balicku a cast nalepis na zasilku a zaneses na zasilkovnu.
Postovne hradi kupujici. Stoji to ruzne. Mivaji taky ruzne akce jak u nas. Ja jsem z Polska kupovala nekolikrat a i prodavala do Polska a nemam zadnou spatnou zkusenost. Jsem rada, ze prodam a i za vyhodny nakup jsem rada. Nejak nerozumim te hysterii vsude - tady vyse a na fb skupinach, z tlacitka a z Polskych nakupu. Jednou pouzivam neci platformu, tak respektuji jeji pravidla. Hotovo tecka dvacet. :mavam:

Díky moc za radu, která mi opravdu pomohla a dodala odvahu to nestornovat. Nakonec to dobře dopadlo, ale s tím papírováním je to na nic. U věcí za pár kč se to nevyplatí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák