Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
![]()
Je to pár dní, co se mi na Vinted začaly ukazovat polské inzeráty. A je jich skoro většina. Vubec mi to nevyhovuje, netušíte někdo jestli se to nedá nějak vypnout, vyfiltrovat?
@Ronika taky mi to hrozně vadí, je to jak mor, Poláci jsou úplně všude.
Na Vinted prodávám a když si to koupí nějaký Polák ( nemůže se tam jakoby nic potvrdit, když to koupí, tak musíš poslat), tak musím sama na svoje náklady vytisknout papír, abych ten balíček vůbec mohla odeslat a jelikož nemám tiskárnu, tak mi to dost komplikuje život
![]()
@Ronika píše:
Je to pár dní, co se mi na Vinted začaly ukazovat polské inzeráty. A je jich skoro většina. Vubec mi to nevyhovuje, netušíte někdo jestli se to nedá nějak vypnout, vyfiltrovat?
Taky bych to chtela filtrovat. Zatim nevim jak ![]()
@Upirek123 tak to je něco
. Ještě jsem do polska nic posilat nemusela, ale uz se děsím ze nebudu vědět jak
.
Fakt me to štve, jsem na Vinted zvyklá, ale chci si prostě přečíst český popis věci. Je to tim Polskem úplně zahlcený ![]()
Presne, taky me to stve. Nic tam neprodavam, ale teda ted ani nenakupuju, drzim stavku, nez se proberou. Nechapu, ze na to nedali filtr!!
To je dalsi krok zpatky po yom vo vymysleli poplatek ma ochranu kupujicich, co stejne nefunguje, kdyz je problem🤦♀️
Někde v nastavení se dá zvolit že nechcete se zůčastnit testové fáze Česko-Polsko.
Už nevím kde to bylo, prohlédne nastavení účtu nebo filtru osobní nastavení
I mě by to zajímalo, prošla jsem velice detailně nastavení a nic jsem nenašla. O filtru ani nemluvím.
Zásilkovna v Polsku doručuje snad přímo na adresu, DPD tam jistě taky je, ale netuším, jak bych se dohadovala, kdyby byl nějaký problém. Mám jen pár věcí, ale NECHCI prodávat do Polska, považuji to celé za nesmysl, ale co s tím? Kdyby někdo přišel na to, jak se tohoto moru zbavit, napište to sem ![]()
Nevíte, dá se do toho Vinted nějak napsat, jakoby na adminy? Ráda bych jim napsala dotaz, jak filtrovat dle země prodávajícího. Vůbec ale netuším, jestli se jim vůbec dá napsat. Celá ta platforma je tak automatizovaná, že se mi přestává líbit. Nejdříve to zavedení tlačítka „koupit“ a teď toto… ![]()
@Sisa.petra jsem tam
ale nikde nevidím, jak vytřídit nabídky, abych ty polské neviděla… ![]()
Když zadate do vyhledávače třeba "" mini šaty cz", najde to jen české nabídky
A nevíte prosím, jak je to s cenou za dopravu do Polska a z Polska? Když mám vystavenou nějakou věc s poštovným 19,90 Kč s dpd nebo 50,90 Kč se zasilkovnou a Polka dá KOUPIT, tak ten štítek je funkční normálně i do toho Polska? Co se týká nákupu z Polska, tak tam vidím cenu dopravu například 130 Kč a Polka mi odepsala, že odeslání by bylo drahé například za 500 Kč, tak nechápu, pres tlacitko KOUPIT to slo normalne koupit. Nikde jsem to nenašla vysvetlené ani v nastavení ani v sekci preprava. ![]()
Díky moc