Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@xkoup21 před chvíli jsem chtěla objednat, ale psali mi e-mail ze si to nejdřív musí ověřit u zaměstnavatele tak jsem to rychle zrušila. Přeci jen nechci aby to věděli v práci
@xkoup21 píše:
Proč by měli volat do zaměstnání?
Hodně let zpět sem si brala takhle notebook, volali do práce pro ověření, neměla sem s tím problém. Přece si neobjednávám kilo koksu že jo 🤷🏻♀️
@shadowbabe ano chápu, ale nebylo by mi to příjemné kdyby o tom věděli tak jsem psala příspěvek jestli náhodou někdo neví
@Anonymní píše:
@xkoup21 před chvíli jsem chtěla objednat, ale psali mi e-mail ze si to nejdřív musí ověřit u zaměstnavatele tak jsem to rychle zrušila. Přeci jen nechci aby to věděli v práci
Myslíš, že zaměstnavatel se bude vyžívat v informaci, že si támhle Majda kupuje mobil a bude to všude rozhlašovat? ![]()
@shadowbabe píše:
Myslíš, že zaměstnavatel se bude vyžívat v informaci, že si támhle Majda kupuje mobil a bude to všude rozhlašovat?
Kdybych chtěla aby to věděli nepíšu tento příspěvek, chci to udělat diskrétně 🙂 takže bych prosila jen užitečné rady
@Anonymní píše:
@shadowbabeKdybych chtěla aby to věděli nepíšu tento příspěvek, chci to udělat diskrétně 🙂 takže bych prosila jen užitečné rady
Co to je za mobil? Nebo spíše, co to bylo za splátkovou společnost? Tuším, že ověření u zaměstnavatele je až kolem patnácti tisíc, nebo když vás vyhodnotí jako rizikovou, třeba kvůli pravděpodobné exekuci na plat.
Osobně bych si nový mobil pořídil, až když bych na něj měl ušetřeno, do té doby bych vydržel s nějakým základním modelem za pár stovek.
@Anonymní píše:
Ahojky, mám dotaz chtěla bych si OBJEDNAT mobil na splátky. Ale nechci aby volali do zaměstnání. Nevíte kde bych mohla objednat? Předem Dekuji za odpověď
Tak evidentně jsi rizikový klient a chtějí si ověřit, že dodavas do úvěrové smlouvy správné údaje. Jelikož pokud to neděláš, tak se TY dopoustis úvěrového podvodu. No to pozor.
Na splátky maximálně nemovitost, když vynechám podnikání. Jinak je to vyhazování peněz z okna. A jestli chceš machrovat ajfounem, za který jsi dala o x% víc než ti ostatní, tak raději ani nechoď k volbám a nepořizuj si děti.
Tak si kup nejakej obycejnej, na kterej mas, než aby sis brala splátky
Za mě je to Holý nerozum. Já jsem byla raději i několik měsíců bez pračky, vysnila jsem si dražší a sporila, abych si ji mohla koupit. Kdyby mě to přestalo bavit, koupila bych si i levnější, ale potřebovala jsem nutně kombi, nechtěla jsem mít v mrnavy garsonce susak ![]()
@Anonymní píše:
@shadowbabeKdybych chtěla aby to věděli nepíšu tento příspěvek, chci to udělat diskrétně 🙂 takže bych prosila jen užitečné rady
V pořádku, buď diskrétní, ona ta firma tímto chrání aj sama sebe víš. Aby měli jistotu, že skutečně pracuješ a zaplatíš jim ho 😊 Ale to sem ti vlastně taky neměla řikat ![]()
Ahojky, mám dotaz chtěla bych si OBJEDNAT mobil na splátky. Ale nechci aby volali do zaměstnání. Nevíte kde bych mohla objednat? Předem Dekuji za odpověď