Vinted - Polsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
22.2.24 15:06
@Kristeeeen píše:
Ahoj, mám posílat balíček přes Vinted zasilkovnu do Polska. Ale nemám možnost vytisknout štítek doma..vytisknou ho v zasilkovně při podání? Právě mi nepřišel klasicky kód jak normálně když posílám po ČR, ale rovnou přepravní štítek 8o

Pokud je na tom štítku číslo zásilky a je to opravdu zásilkovna, tak to na pobočce vytisknout půjde, ale připrav se na to, že ne všude to umí. Není to spíš DPD nebo PPL?

• Citovat
  • Upravit
10
25.4.24 16:49

Ahoj
s Polákama se na vinted setkávám furt už je to fakt otravné všude polsko a nikde česko :roll: Myslím že se všichni schodnem že je to nejhorší kvůli tomu že dají věc za 12kč ale doprava je za 100kč. Jednou jsem si od nekoho z Polska objednala a nebyl aktivní 2 měsíce objednávka se nedokončila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
25.4.24 16:55

@karolin906 sis prisla po 4 mesicich do diskuse upustit slinu? :mrgreen: neschodnem, me to neva, jednotlive kusy nerada nakupuji i od mistnich, tak z toho Polska beru tam, kde si vyberu vic ks, pak se tam cena dopravy krasne rozpocita…a zmetky najdes vsude, to, zes trefila na jednoho nespolehliveho prodejce nic nevypovida o cele zemi :mrgreen: Nakoupila jsem od Polaku (spis od Polek teda) i jim prodala par veci a vse ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
25.4.24 21:22

Já se připojuji, už jsme myslela, že se děje jen mně. Taky to nemám ráda, hlavně, když zjistíte, že ten jejich pěkný kousek, který jste si chtěli původně koupit, tak ta doprava k tomu, se vůbec nevyplatí. Takže jo, když hledám a říkám, jé pěkný, dám do oblíbených, tak pak zas odkliknu, protože Polsko. Ale jinak já posílala, už do Polska i Slovenska, jako platí si to oni sami, takže v tomhle případně mně to netrápí, ale jako nákupčího ano.
A také, ale to nedělají jen Polky nebo Slovenky, ale i naši, že když dám něco do oblíbeného, ale asi to zakoupím někdy hodně později, tak chodí od nich návrhy na slevy, takové to podbízení také nemusím :think: A když přikoupíte toto a toto, ještě tohle mám, to by se vám mohlo líbit, atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.5.24 23:06
@Beruska999999 píše: Více
nevadi mi když si poláci objednávají ode mně ale spíš když já od nich jak už jsem zmínila a žádný jiný problém s nimi nemám odstranit je nemůžu tak co už :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
5.12.24 16:01

Ahoj, da se nejak zamezit, abych musela prodavat do Polska? Ted jsem tam posilala balicek, pry to prislo rozbite. Ja na takovou dalku posilat nic nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.12.24 16:24

Leda do inzerátu napsat, že do Polska neprodávás. Taky tam nerada posilam, jsou tam častější technické problémy a párkrát balicek vubec nevyzvedli a nechali poslat zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
5.12.24 16:53

@jednoslunicko také nerada posílám do Polska, jednou jsem tam poslala a už nikdy víc. Mám přímo na profilu napsané, že do Polska neposílám, občas to napíšu i k inzerátu. Jinak to vyřešit nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
5.12.24 19:26

@Kristeeeen Ja jsem nasla moznost Storno objednavky - kdyz uz nekdo z Polska koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
5.12.24 19:28

@bibi3344 Zrovna mam novou objednavku, kdyz to prokliknu, je tam moznost Storno objednavky. Nezkouselas to nekdy? Prece musi byt moznost neprodat - si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
17.1.25 12:19

Obnovuji diskuzi, prosím nevíte někdo kdy přijde zboží koupené na Vinted z Polska? Slečna by balíček odeslala zítra. Myslíte, že přijde do příštího pátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák