Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
s Polákama se na vinted setkávám furt už je to fakt otravné všude polsko a nikde česko
Myslím že se všichni schodnem že je to nejhorší kvůli tomu že dají věc za 12kč ale doprava je za 100kč. Jednou jsem si od nekoho z Polska objednala a nebyl aktivní 2 měsíce objednávka se nedokončila ![]()
@karolin906 sis prisla po 4 mesicich do diskuse upustit slinu?
neschodnem, me to neva, jednotlive kusy nerada nakupuji i od mistnich, tak z toho Polska beru tam, kde si vyberu vic ks, pak se tam cena dopravy krasne rozpocita…a zmetky najdes vsude, to, zes trefila na jednoho nespolehliveho prodejce nic nevypovida o cele zemi
Nakoupila jsem od Polaku (spis od Polek teda) i jim prodala par veci a vse ok ![]()
Já se připojuji, už jsme myslela, že se děje jen mně. Taky to nemám ráda, hlavně, když zjistíte, že ten jejich pěkný kousek, který jste si chtěli původně koupit, tak ta doprava k tomu, se vůbec nevyplatí. Takže jo, když hledám a říkám, jé pěkný, dám do oblíbených, tak pak zas odkliknu, protože Polsko. Ale jinak já posílala, už do Polska i Slovenska, jako platí si to oni sami, takže v tomhle případně mně to netrápí, ale jako nákupčího ano.
A také, ale to nedělají jen Polky nebo Slovenky, ale i naši, že když dám něco do oblíbeného, ale asi to zakoupím někdy hodně později, tak chodí od nich návrhy na slevy, takové to podbízení také nemusím
A když přikoupíte toto a toto, ještě tohle mám, to by se vám mohlo líbit, atd. ![]()
@Beruska999999 píše: Vícenevadi mi když si poláci objednávají ode mně ale spíš když já od nich jak už jsem zmínila a žádný jiný problém s nimi nemám odstranit je nemůžu tak co už
Ahoj, da se nejak zamezit, abych musela prodavat do Polska? Ted jsem tam posilala balicek, pry to prislo rozbite. Ja na takovou dalku posilat nic nechci
Leda do inzerátu napsat, že do Polska neprodávás. Taky tam nerada posilam, jsou tam častější technické problémy a párkrát balicek vubec nevyzvedli a nechali poslat zpět.
@jednoslunicko také nerada posílám do Polska, jednou jsem tam poslala a už nikdy víc. Mám přímo na profilu napsané, že do Polska neposílám, občas to napíšu i k inzerátu. Jinak to vyřešit nejde ![]()
@Kristeeeen Ja jsem nasla moznost Storno objednavky - kdyz uz nekdo z Polska koupi.
@bibi3344 Zrovna mam novou objednavku, kdyz to prokliknu, je tam moznost Storno objednavky. Nezkouselas to nekdy? Prece musi byt moznost neprodat - si myslim.
Obnovuji diskuzi, prosím nevíte někdo kdy přijde zboží koupené na Vinted z Polska? Slečna by balíček odeslala zítra. Myslíte, že přijde do příštího pátku?
Pokud je na tom štítku číslo zásilky a je to opravdu zásilkovna, tak to na pobočce vytisknout půjde, ale připrav se na to, že ne všude to umí. Není to spíš DPD nebo PPL?