Viróza druhý den vyšší teploty než první? :(

120
10.6.19 15:25

Zkus znova zajít k doktorovi. Taky malá (2,5r) měla v pátek odpoledne z ničeho nic teplotu. Srážela jsem ji celý den a nic. Okolo jedenáctý večer se ji to vyšplhalo na 40. Tak jsme jeli na pohotovost kde teda na mě čuměly jak na idiota a poslaly nás domu, že je to viróza :zed: Druhý den dostala rýmu, tak jsem to přisuzovala tomu. Teploty se jí pořád vracely, srazit nešly. Takže jsme včera znovu jeli na pohotovost, byla tam jiná doktorka a ta na ni koukla a rovnou řekla, že je to angína a kdyby ji v pátek pořádně vyšetřily, tak by to poznaly :pocitac: takže dostala antibiotika a teploty polamu ustupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
10.6.19 17:35
@Rezii píše:
Ahoj, dcera - šest let - má od včera od rána horečku. Jinak jí nic není, jen bolest v krku a trochu břicho. Dnes jsem byla u dětské, CRP 21, krk jí připadal virový, i když červený. ATB teda zatím nenasazeny. Nicméně, u viróz znám průběh - nejvyšší teploty první večer, pak už líp. No a teď je to naopak, včera večer měla nejvíc 37,9 (vždy to nechám alespoň 5 hodin bez srážení, abych trochu věděla, jak nemoc postupuje), a teď po 5 h bez srážení 38,5. To mi přijde spíš bakteriální postup…nebo znáte/míváte virózy, kdy je nejhorší druhý den a pak už dobrý?

Ja ji mám teď. prvni den 38,druhý den 39,teď třetí den už se neměřím, už je to jen zvýšené. ja bych ještě počkala chvilku na další vývoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí