Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jejku,tak to mě mrzí,že máte takové trápení
snad se to brzo zlepší.Matyášek má zase trochu řídší kakání,ale snad to budou fakt ty zuby,jinak jíme normoš..já nevím ![]()
Děkuju
zvládáme to.
Lucka dneska kadila „jen“ 2× ale docela husté,tak taky fakt nevím.Ach jo ty zuby jsou jen pro zlost ![]()
Snad se prckům brzy uleví
Tak my máme zase kakání jak kdybychom byli miminka nejmenší..prostě míchaný vajíčka..já teda nevím,slintáme strašně,dásna oteklý,takže k dr.zatím chodit nebudu,jen kdyby vyskočily teploty
dala jsem teď ty homeo chamomilu,tak snad se Matymu uleví..
Achjo,8zoubků nám chybí a udělá to takovou neplechu ![]()
Ahoj,tak píšu zase,právě jsme se vrátili z pohotovosti.Malej má teploty 39 a trochu průjem a jednou zvracel.Tak,že prý to vypadá,že se mu vrátila ta virozka z minulého týdne.Chjo,co to je za bacil,že se nás tak drží,hajzl jeden (pardon)
![]()
Ahoj,tak se brzy uzdravte
![]()
my to máme chvilku tak,chvilku tak,ale byly jsme u zubařky a říkala,že ty zbývající 3špičáky se řežou najednou
![]()
no to si užijem
a na poslední stoličky ani nemyslím ![]()
Ahoj holky,
tak nakonec máme stomatitidu,puchýřky a afty v pusince..od toho pátka,co jsme byli na pohotovosti lítáme po doktorech a vyšetřeních..zatím vše nasvědčuje tomu,že jsou to opravdu zuby a lezou mu všechny najednou,páč testy má v pořádku..chjo,hrůza a děs ![]()
Doufám,že jste na tom líp než my..
jejda tak se brzy uzdravte
![]()
Lucce vylezly 2špičáky nahoře,dole se klubou teď.
Průjem je naštěstí pryč.
Držte se ![]()
spee- Brzo se uzdravte. My zrovna taky nějak marodíme nebo co. Malé začaly růst zoubky a do toho se celá osypala. Jestli to nezmizí jdu k dr. zítra. ach jo
.
Díky holky ![]()
Tý jo,já si říkám,že o těch 12ti zubech jsme skoro vůbec nevěděli a posledních 8 nám teda dává zabrat.A koukám,že nejen nám.
Mirisko: tak hlavně,že už špičáky máte skoro za sebou,ty jsou prý nejhorší.Nám se vyklubal zatím jeden.
Evilisko :
a nemáte tu 6.dětskou nemoc?My jsme taky měli nejdřív průjmy,horečky a paxe Maty osypal a bylo to ono.. ![]()
spee - vypadá to , taky mě to večer napadlo, protože je osypaná už jen na bříšku a teplotu měla jen 37,5. U zoubků by měla asi vyžší
, ale už je klidnější a konečně spinká. Dala mi dneska pekelně zabrat.
Evilisko: tak asi jo,viď..ono na to stejně žádný léky nejsou a ta šestá nemoc jak přijde,tak odejde.My jsme na to fakt asi ani nic nedostali od dr..jak tak přemýšlím.Byli jsme s tím v nemocnici,protože nejdřív měli podezření na zánět ledvin,takže do malýho cpali ATB,co vůbec neměl dostat a další den se osypal,teploty ustoupily a bylo to jasný..
no, tak nevím, malá už jen mrčí
. Doktorka mi dala locoid a sirup na alergii a řekla, že to vypadá na atopický exem.
.
Ježkovy oči,tak to je nějaký divný
no,nejsem doktor,ale toto.. ![]()
Nevím, co to bylo -Atopák???, po namazání to zmizelo téměř hned
, takže už nemažu a děvčata v jiné diskusi mi poradily mazat raději sádlem.
Teď mi nechce nějak spinkat a budí se se strašným křikem
. Vždycky pinkala nádherně a nebyl problém a 2 dny toto
.
Myslím si , že jí asi fakt tlačí zoubky. Už ani nevím jak dlouho se první holce prořezávaly, snad to bude co nejrychleli.