Viróza nebo zoubky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3550
5.9.11 21:02

Jejku,tak to mě mrzí,že máte takové trápení :-( snad se to brzo zlepší.Matyášek má zase trochu řídší kakání,ale snad to budou fakt ty zuby,jinak jíme normoš..já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
6.9.11 12:46

Děkuju :hug: zvládáme to.

Lucka dneska kadila „jen“ 2× ale docela husté,tak taky fakt nevím.Ach jo ty zuby jsou jen pro zlost :cert:

Snad se prckům brzy uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
9.9.11 11:55

Tak my máme zase kakání jak kdybychom byli miminka nejmenší..prostě míchaný vajíčka..já teda nevím,slintáme strašně,dásna oteklý,takže k dr.zatím chodit nebudu,jen kdyby vyskočily teploty :roll: dala jsem teď ty homeo chamomilu,tak snad se Matymu uleví..
Achjo,8zoubků nám chybí a udělá to takovou neplechu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
9.9.11 21:55

Ahoj,tak píšu zase,právě jsme se vrátili z pohotovosti.Malej má teploty 39 a trochu průjem a jednou zvracel.Tak,že prý to vypadá,že se mu vrátila ta virozka z minulého týdne.Chjo,co to je za bacil,že se nás tak drží,hajzl jeden (pardon) :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.9.11 09:04

Ahoj,tak se brzy uzdravte :hug: :hug:
my to máme chvilku tak,chvilku tak,ale byly jsme u zubařky a říkala,že ty zbývající 3špičáky se řežou najednou :zed: :zed:
no to si užijem :roll: a na poslední stoličky ani nemyslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
19.9.11 16:34

Ahoj holky,
tak nakonec máme stomatitidu,puchýřky a afty v pusince..od toho pátka,co jsme byli na pohotovosti lítáme po doktorech a vyšetřeních..zatím vše nasvědčuje tomu,že jsou to opravdu zuby a lezou mu všechny najednou,páč testy má v pořádku..chjo,hrůza a děs :-(
Doufám,že jste na tom líp než my..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
19.9.11 16:39

jejda tak se brzy uzdravte :hug: :hug: :hug:
Lucce vylezly 2špičáky nahoře,dole se klubou teď.
Průjem je naštěstí pryč.
Držte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
19.9.11 16:44

spee- Brzo se uzdravte. My zrovna taky nějak marodíme nebo co. Malé začaly růst zoubky a do toho se celá osypala. Jestli to nezmizí jdu k dr. zítra. ach jo :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
19.9.11 17:30

Díky holky :hug:
Tý jo,já si říkám,že o těch 12ti zubech jsme skoro vůbec nevěděli a posledních 8 nám teda dává zabrat.A koukám,že nejen nám.
Mirisko: tak hlavně,že už špičáky máte skoro za sebou,ty jsou prý nejhorší.Nám se vyklubal zatím jeden.
Evilisko : :-( a nemáte tu 6.dětskou nemoc?My jsme taky měli nejdřív průjmy,horečky a paxe Maty osypal a bylo to ono.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
19.9.11 21:54

spee - vypadá to , taky mě to večer napadlo, protože je osypaná už jen na bříšku a teplotu měla jen 37,5. U zoubků by měla asi vyžší :nevim: , ale už je klidnější a konečně spinká. Dala mi dneska pekelně zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
20.9.11 17:07

Evilisko: tak asi jo,viď..ono na to stejně žádný léky nejsou a ta šestá nemoc jak přijde,tak odejde.My jsme na to fakt asi ani nic nedostali od dr..jak tak přemýšlím.Byli jsme s tím v nemocnici,protože nejdřív měli podezření na zánět ledvin,takže do malýho cpali ATB,co vůbec neměl dostat a další den se osypal,teploty ustoupily a bylo to jasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.9.11 17:57

no, tak nevím, malá už jen mrčí :-( :cry: . Doktorka mi dala locoid a sirup na alergii a řekla, že to vypadá na atopický exem. :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
21.9.11 14:53

Ježkovy oči,tak to je nějaký divný :think: no,nejsem doktor,ale toto.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
22.9.11 07:45

Nevím, co to bylo -Atopák???, po namazání to zmizelo téměř hned :-D , takže už nemažu a děvčata v jiné diskusi mi poradily mazat raději sádlem.
Teď mi nechce nějak spinkat a budí se se strašným křikem :-x . Vždycky pinkala nádherně a nebyl problém a 2 dny toto :cert: . :cry: :cry: Myslím si , že jí asi fakt tlačí zoubky. Už ani nevím jak dlouho se první holce prořezávaly, snad to bude co nejrychleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí