Řvaní o šesté - máte zkušenost?

12681
31.8.11 19:25

řvaní o šesté-máte zkušenost?

už si nevíme rady, večer co večer, plus mínus ve stejný čas-trvá to tak 2hodiny kdy řve až se zalyká. Nepomáhá nic-Karpovi zásady, ani fén, ani chování, ani kočárek, ani autosedačka,prostě nic
zkoušeli jsme dávat spát dřív, dýl,......nic
kdo jste zažil co s ním??? momentálně ho nechávám řvát, už řve 23 minut, nemá cenu chovat-nezabírá to. Už jsem zoufalá a mám pocit, že ho snad zabím :cry: tohle není možný, nevíme si s ním už fakt rady
jak dlouho vám děti plakali a kdy to zmizí? až nakonec usne tak spí 5hodin a řev nanovo, tentokrát prdy :cry: už fakt nemůžu, miminko jsem si moc přála a teď jsem zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10142
31.8.11 19:32

a kolik je mimískovi? mě to přijde jako prdy, pokud Ti každý den řve ve stejnou hodinu a nic nepomáhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
31.8.11 19:36

ahoj, už toho Vašeho raubíře chvilku sleduju :mrgreen: (myslím ty diskuze, vždy na ně narazím…), tak jsem přemýšlela, já jsem třeba ze Zlína a máme tu Nekky klub, to je takový baby klub všeho druhu a různých aktivit a tam mají i poradnu pro novorozeňátka a kurz manipulací pro mimča, co jsou třeba trochu problematičtější (jak to kulantně napsat - prostě řvouni :kytka: ) a jsou tam moc příjemné lektorky a oni se snaží s tím mimnkem pracovat a poradit a zkouší, co na něj platí atd. my třeba s malou absolvovaly manipulace a bylo to fajn, malá je ale docela v klídku, ale chodila tam s náma maminka a ta měla křiklouna a docela si s ním věděli rady, takže za mě taková rada - zkusit vyhledat u Vás, nevím, kde bydlíte, něco podobného…držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 19:37

prdy mívá, ale ty se projwvují jinak, tohle je prostě amok před spaním :-( bude mu 10týdnů, rozjelo se nám to po očkování do tý duby byl na usínání dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.8.11 19:39

Dle mých pozorování je to prostě „přetlak“ vjemů, kdy večer už je mimino plno dojmů z celého dne, na mozeček je toho už příliš, takže zapne mód „řev“ a to trvá, dokud neusne a nepomůže skoro nic.

Jako prevenci vést každý den pokud možno úplně stejně, aby nedocházelo k tomu nahromadění vjemů, co bude každý den stejné, tím se mozek postupně přestane tolik zabývat (a taky tím, jak poroste). No a jasně to nepomůže za tři dny, je to na dlouho… Majdě budou tři a když je nějaký rušný den, hned špatně spí… (už teda večer neprořve, to trvalo asi to těch 3 měsíců, už nevím…)

No a akutně udělat co nejvíc „bezvjemové“ prostředí, šero, ticho (max. nějaký ten šum nebo třeba zpívat nějakou monotónní ukolébavku nebo něco…), zavinout případně, lehce pohupovat… A vydržet :nevim: Fakt z toho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.8.11 19:40

Ahoj, řev a řev a řev-to je přesně jak u nás. Sice našemu je už skoro rok, ale řve dodnes. Když byl maličkej, řval prostě pořád a bez příčiny. Doktorka mi řekla, že kluci takoví bývají, že je to malej tyránek a musím to vydržet. Že je naprosto zdravý. Moc se nevyspím dodnes, ale už je to jiný. Neřve bez ustání, ale jen když už mě nebaví s ním chodit, nebo když se chci vyčůrat a řeknu mu ať na mě chvilku počká že hned přijdu-neexistuje!!!Prostě je jak štěně, všude se mnou a běda když není po jeho. Nerozmazluju ho, prostě je takový opravdu od malička a obávám se chvíle, kdy vejdeme do obchodu a on si umane že tohle prostě chce…Nemám pro tebe radu, jen s tebou soucitím a přeju ti, ať máš pevný nervy. Já maláýhho nesmírně miluju ale kolikrát bych ho … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
31.8.11 19:42

no, ono se to u miminek stále střídá, jednou usíná tak, pak tak, jednou dělá tohle, pak zase tohle…pokud víš na 100%, že to prdy nejsou…
před tím sám v poho usínal v postýlce a ted když ho položíš, tak začne řvát? nebo řve už před kojením/UM aniž byste ho šli ukládat?
má večer stejný režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
31.8.11 19:47
Pipet píše:
Dle mých pozorování je to prostě „přetlak“ vjemů, kdy večer už je mimino plno dojmů z celého dne, na mozeček je toho už příliš, takže zapne mód „řev“ a to trvá, dokud neusne a nepomůže skoro nic.

Jako prevenci vést každý den pokud možno úplně stejně, aby nedocházelo k tomu nahromadění vjemů, co bude každý den stejné, tím se mozek postupně přestane tolik zabývat (a taky tím, jak poroste). No a jasně to nepomůže za tři dny, je to na dlouho… Majdě budou tři a když je nějaký rušný den, hned špatně spí… (už teda večer neprořve, to trvalo asi to těch 3 měsíců, už nevím…)

No a akutně udělat co nejvíc „bezvjemové“ prostředí, šero, ticho (max. nějaký ten šum nebo třeba zpívat nějakou monotónní ukolébavku nebo něco…), zavinout případně, lehce pohupovat… A vydržet :nevim: Fakt z toho vyroste.

Souhlasim.

Maly byl to same - od 17 do 19 hod. Obcas pomohl kupodivu vysavac nebo hudba (metalek), dokud to jelo, tak byl klid. Zkousela jsem co se dalo, az jednou jsem proste musela na WC a prdla s nim do postylky a byl do chvilinky tuhy. Takze to bylo o tom, ze chtel spinkat, ale neslo to - vyrpvnaval se s celym dnem. Trvalo nam to cca 2-3 mesice, ale delka se zkracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.8.11 19:56

taky si myslím, že je to jak píše pipet, moc dojmů a večer to zpracovává, některá miminka jsou na to citlivější…Karp selhal, jo? Ach jo :-(

taky to může být tím očkováním, některý děti to špatně snášej. Na tohle jsou docela dobrá homeopatika, my to asi i díky nim měli úplně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 20:00

dřív jsme vykoupali, já nakojila, položila do postýlky a hotovo-usnul za pár minut sám ani nekvikl, k ránu se budil a řval-měl prdy
režim je od začátku stejný
pak přišlo očkování a s tím to začalo-vykoupeme, začnu kojit a už je neklidný, než dokojím je řev a jede to ty 2hodiny, no a po půlnoci už zase jede prdy-ale ty jsou už lepší, prdí už hezky
mezi řvaním na prdy a z přetažení je rozdíl-na prdy zabere chovat v klubíčku,pochodovat s ním,…
z přetažení nezabere vůbec nic a je to řev jakoby jsme ho vraždili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.8.11 20:01

přitom přes den pokud ho zrovna neberou prdy je zlatej-hraje si sám pod hrazdičkou, pase koníky a směje se,… no ale ty večery a noce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.8.11 20:13

Jako by jsi psala o mojí dcerce :-D :-D Vydrž mamino! Nic jiného ti nezbývá. Eliška měla taky svoje hodiny, začala kolem 7 a vydržela řvát do 11 večer, pak vytuhla. Bylo to den co den asi do jejích 3 měsíců. Taky jsem nikdy nezjistila příčinu, mohla jsem dělat co jsem chtěla, byla jako nastavený robot :-) Pak to prostě přešlo a asi od 5 měsíců začla spát od 7 do 5 do rána, pak si dala ještě hodinku dvě. Teď má 14 měsíců, od půl roka spí celou noc od 8 do 6 a je zlatá :srdce: Tak jsem ti neporadila, né, fakt vydrž, je to prostě miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
31.8.11 20:17

Často v tuhle podvečerní dobu děti pláčou, aby se vyrovnali s novými zážitky, které mají za celý den a taky se snaží vyplítvat zbytek energie, než půjdou spát, zbavují se tak dojmů apod., přešlo to tak kolem 2-3měs. My jsme vždycky tuto dobu přečkali na gymnastickém míči, s pláčem se nedalo nic dělat, prostě jsem ho chovala a on plakal, později zabírala látková plenka přes obličej, aby ho nerušilo okolí, někdy teplý polštářek na bříško. Pevně zavinout npomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.8.11 20:23

jojo, uřvaná hodinka. Měli jsme též, klasická šestá večerní. Už jsme tím byli pověstní všude. Honzovi pomohla vždycky vana, koupali jsme třeba i 2× (to když třeba náhodou spustil už v pět odpoledne). Šero v koupelně, teplá vodička, šero v bytě, pak vzít do náruče, najíst a pak už naštěstí usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
31.8.11 20:53

st.syn takhle řval denně od 18 do 23,s menšími přestávkami a ustal to kolem 4.měs…pevné nervíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí