Virtuální nevěra - je to normální?

• Otevřená skupina

Ahoj holky, tato skupina slouží jako podpora pro všechny, které si procházíme náročnějším obdobím.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
185
17.2.25 16:40

Virtuální nevěra - je to normální?

Přitel mi ukazoval nějaké fotky v mobilu a najednou tam vyskočily fotky obnažených žen a jejich poprsí. :think: Okamžitě mobil stáhl, jakoby nic. Ale já viděla a ptala se co to je. Prý se nějaká známá spletla a posílala ty fotky svému muži… Samozřejmě jsem nevěřila a ikdyž se to nedělá, vlezla jsem mu do mobilu, protože už se delší dobu choval divně.
No a zjistila jsem, že mu tam vesele bují erotická konverzace s ženami a vesele si tam chatuje a loudí o jejich obnažené fota. Řekla jsem mu o tom, že to vím, ale on zapírá, že o nic nejde, že to má jenom tak pro pobavení. Vypadá to, že se s těmi ženami opravdu osobně nezná, ale mě to uráží a vztah jsem s ním ukončila.
Jak to máte vy? Je to opravdu normální jak se mi snažil namluvit? Že to tak má spousta chlapů a i žen? Pokud ano, tak já to tak nemám a nemíním být takového vztahu součástí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cvrcek888539
19.2.25 02:52

Pokud ti to normální nepřijde, tak to normální není.
Já se snažím tak nějak řídit tím, že vše, o čem musíš partnerovi lhát nebo mu to tajit, není ok. Pokud správně chápu, tak on to tajil. Takže sám věděl, že to není tak ok, jak se ti snaží tvrdit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny