Virtuální nevěra - je to normální?

• Otevřená skupina

Ahoj holky, tato skupina slouží jako podpora pro všechny, které si procházíme náročnějším obdobím.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

185
17.2.25 16:40

Virtuální nevěra - je to normální?

Přitel mi ukazoval nějaké fotky v mobilu a najednou tam vyskočily fotky obnažených žen a jejich poprsí. :think: Okamžitě mobil stáhl, jakoby nic. Ale já viděla a ptala se co to je. Prý se nějaká známá spletla a posílala ty fotky svému muži… Samozřejmě jsem nevěřila a ikdyž se to nedělá, vlezla jsem mu do mobilu, protože už se delší dobu choval divně.
No a zjistila jsem, že mu tam vesele bují erotická konverzace s ženami a vesele si tam chatuje a loudí o jejich obnažené fota. Řekla jsem mu o tom, že to vím, ale on zapírá, že o nic nejde, že to má jenom tak pro pobavení. Vypadá to, že se s těmi ženami opravdu osobně nezná, ale mě to uráží a vztah jsem s ním ukončila.
Jak to máte vy? Je to opravdu normální jak se mi snažil namluvit? Že to tak má spousta chlapů a i žen? Pokud ano, tak já to tak nemám a nemíním být takového vztahu součástí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cvrcek888539
19.2.25 02:52

Pokud ti to normální nepřijde, tak to normální není.
Já se snažím tak nějak řídit tím, že vše, o čem musíš partnerovi lhát nebo mu to tajit, není ok. Pokud správně chápu, tak on to tajil. Takže sám věděl, že to není tak ok, jak se ti snaží tvrdit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny