Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, koupili jsme PS4 pro a budeme si dokupovat brýle pro VR. Předběžně jsem se dívala na nabídku her a nic moc mě neoslovilo. Z VR bych si představovala nějaké horské dráhy, ale bez zombíků a nutnosti vraždění. To mě fakt nebere a dětem to nedovolím. Třeba Samsung má krásnou horskou dráhu v jeskyni. Je něco takového i pro PS? A jaké hry kupujete dětem? Třeba nějaké pohybovky…díky moc za rady ![]()
@Včelička992 jj, ta VR je hlavně pro mě. Potřebuji něco bez vraždění. Chlap, ať si klidně infarkt u hororovek dostane, ale já se mám ráda ![]()
@Včelička992 píše:
My taky budeme urcite porizovat, ale az za delsi dobu, protoze jak pises, pro VR ta nabidka her jeste neni tak siroka, takze i proto chceme cekat nez se to rozjede naplno a spis budeme porizovat pro nase pobaveni, ne pro deti (myslim tim primo VR), protoze tohle uz je fakt asi moc pro detsky mozecekto spis ty pohybove hry
Tu a tam ho ma můj 5 lety syn a drandí s ním na měsíci ![]()
@Malike VR brýle na mobil máme taky, ale tyhle jsou o úplně jiném levelu. Teda pokud nemáš brýle Samsung.
@Koty ne já mám Google daydream ![]()
No tak věřím že můžou být na PlayStation vytuněný ![]()
@Koty tak jsem koukala a vypadá to dobře, ale já si počkám až výběr bude velký u těch her.
Zatím si vystačím s těmito a dokud mi nepřestane být špatně z té VR hry EAGLE tak raději ještě chvilku budu bez PlayStation VR ![]()
@Včelička992 píše:![]()
no zombiky a vrazdeni bych taky asi nerozdychala. To bych v noci neusla uz vubec
me by se libila nejaka klasicka chodicka, neco jako GTA, kde si muzes delat co chces, je tam i hezka krajina, projedes se v aute
nevim, jestli uz je GTA dostupne na VR
No já jsem asi úplnej barbar, ale smysl GTA mi prostě uniká
Já teď narazila na jednu VR hru, kde chodíš po zábavním parku a můžeš vlízt na kteroukoliv atrakci. Ale první si ten zábavní park musíš vybudovat. No a to mě právě neba, já se chci hned vozit ![]()
@Malike píše:
@Koty tak jsem koukala a vypadá to dobře, ale já si počkám až výběr bude velký u těch her.
Zatím si vystačím s těmito a dokud mi nepřestane být špatně z té VR hry EAGLE tak raději ještě chvilku budu bez PlayStation VR
Ta hra EAGLE je i pro PS, jak tak koukám. To by se mi asi líbilo
Ten orel před někým utíká a zneškodňuje nepřátele? Sakriš, že nevymyslí něco jen jako poznávačku, to bych byla nejspokojenější ![]()
@Včelička992 píše:
prosim nevis jake bryle poridit na samsung s5? Bych zatim manzela navnadila, nez si koupime VR na ps.
Leda koupit nějaké ty univerzálky, ale ty jsou naprosto o ničem. Univerzálky máme doma a rozdíl je diametrální. Za mě jsou to vyhozené peníze. Ty Samsung Gear jsem dohledala, že jsou kompatibilní pro Samsung Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy Note 7, Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+