Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky kde sezenu visnak? Dr mi doporucila na kolinko od male, ale na internetu mi nenajizdi zadna lekarna nic..dekuji za odpoved.
Myslíš Višněvského mast? My kupovali normálně v lékárně…prodává se v takových těch lékárenských lahvičkách (nebo jak to nazvat
, takže to na netu podle mě neseženeš ![]()
No, já myslím, že teď už bohužel nikde… je zakazáný. Takže v nějaké staré dobré lékárně a to ještě hodně těžko.
@azaleila Proc je zakazany? Nam ho minule napsala Dr na bouli po ockovani, ale je fakt, ze s tim, co byval drive, se neda srovnat, a i popisek je trochu jiny, je to visnak v peruvianskem balzamu ![]()
@azaleila píše:
No, já myslím, že teď už bohužel nikde… je zakazáný. Takže v nějaké staré dobré lékárně a to ještě hodně těžko.
My ho kupovali minulý týden, takže zakázaný asi nebude ![]()
@Helca83 píše:
@azaleila Proc je zakazany? Nam ho minule napsala Dr na bouli po ockovani, ale je fakt, ze s tim, co byval drive, se neda srovnat, a i popisek je trochu jiny, je to visnak v peruvianskem balzamu
Kvuli dehtu…
@Floryanna píše:
My ho kupovali minulý týden, takže zakázaný asi nebude
Original višňák s dehtem jste určitě nekoupili… je tam par složek vymenenych…
@azaleila píše:
Original višňák s dehtem jste určitě nekoupili… je tam par složek vymenenych…
Na obalu je napsáno Višněvského suspenze s bukovým dehtem
Koupila jsem v Dr.Max. Jmenuje se jinak a asi. má trochu jiné složení, ale funguje stále stejně.
@azaleila Zajimave, dekuji! Mama ma doma jeste i ten stary, on se snad nekazi… kazdopadne ten stary mnohem lip drzel, ten novy vse obarvi a zasmradi, ale ani nevim jestli se dostane na kuzi ![]()
@Helca83 pravdou je, že babička ho měla doma snad věcnost a pořád byl dobrý.
Dela/delal se bud s dehtem nebo s peruvianskym balzamem… da se nahradit i masti ichtoxyl… ale teda ted jsem nejakou dobu mimo, takze cerstve info nemam
Jink tedy bude dobre se poptat nekde v lekarne, na eshopech to nesezenes, jak uz tu nekdo psal