Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky užíváte některá vitamíny GS MimiStar a máte PCO, nedaří se Vám otěhotnět?
@kapyka Studovala jsem to pred casem, hlavni slozka je inositol, ale nikde jsem nenasla, kolik ho tam je. TAk jsem zustala u nosifolu.
Tak beru zpet, jiz jsem to nasla. V nosifolu v 1 sacku ho je 2g, tady v 1 tablete 0,7g. Cenove je na tom stejne jako nosifol, ale hlavni slozky je zde 3× mene.
@Cuddy Gs mimi star jsou dražší ale zase jsou tam i jiné vitamíny a stopové prvky, ne?
@kapyka porovnej si slozeni, vypada dost identicke. Jde hlavne o ten inositol, zbytek mas v jakychkoli vitaminech, pripadne listovka se prodava za par korun samostatne.
Já ho začala brát tenhle měsíc, nejvíc mě na tom štve, že o všech těch kravinach na podporu otěhotnění je miliarda recenzí, zkušeností a tak..:D a o tomhle jsem zatím nevyčetla nic moc..:/
Tak uvidíme.. doporučili mi ho dva gynekologové (o nosifolu se nikdo ani nezmínil - nevím proč, když je teda lepší.:)))
Tak jsem do něj šla.:) a rovnou beru dva denně, tak uvidíme.:)
@kapyka co ty kočko, budeš ho zobat semnou?:D
@baruu-s Tohle je novinka, tak 2-3 mesice stara, kdy gs zareagovalo na oblibu nosifolu a inofolicu. A ze ti doktor doporuci neco, i kdyz je to horsi? Nenapada te proc? ![]()
Slozeni nosifol:
Inositol 2 g, kyselina listová 200 μg, zinek 7,5 mg, vitamín B6 1,05 mg, vitamín B12 1,875 µg a betain 250 mg v jednom sáčku.
Slozeni mimistar:
Inositol 0,7g, kys. listova 0,267g, Mg 50 mg, Zn 3,3 mg, I 0,06 g, vit C 20 mg, vit B6 0,5 g, vit B12 0,7 µg v jedne tablete
Takze mimistar ma vice bezne dostupnych vitaminu a mineralu, ale inositol se najde opravdu v malo pripravcich o mnohem mensi koncentraci, cena obou od 330 Kc.
Jo takhlee!:D no tak to je jiná!:D
Ne, tak jako já o tom nosifolu nebo co to je nikdy neslyšela ani.:D tak dám gs ku čas do Nového roku a pak bych asi šla do tohohle..:D (ale jako doufam, že to nebude třeba.)
Je mi 21, snažíme se od ledna 2014 a jsem úplně zdravá, takže to musí vyjít.
a pak napíšu recenzi jak To dopadlo.:D
Takže ty jedeš na nosifolu?:)) a jak dlouho?:) ![]()
Holky já brala nosifol i inofolic a nepomohlo mi to, proto jsem chtěla zkusit GS MimiStar a brát 3 tablety denně abych měla stejně inostolu a listovky jako je v nosifolu/inofolicu.
Foto složení gs mimistar, je to novinka tak právě na ní není ješte moc ohlasů.
Je to dost finančně náročné kdyby se braly 3 denně tak balení 20tablet je na týden, ale mám za sebou 2× IVF a 5 let snažení takže zaplatím cokoliv ![]()
Holky já brala nosifol i inofolic a nepomohlo mi to, proto jsem chtěla zkusit GS MimiStar a brát 3 tablety denně abych měla stejně inostolu a listovky jako je v nosifolu/inofolicu.
Foto složení gs mimistar, je to novinka tak právě na ní není ješte moc ohlasů.
Je to dost finančně náročné kdyby se braly 3 denně tak balení 20tablet je na týden, ale mám za sebou 2× IVF a 5 let snažení takže zaplatím cokoliv ![]()
@kapyka Rozumim ti. Klidne to zkus, pokud ve slozeni vidis neco, co ja ne… Psychika je mocna.