Vitamíny GS MimiStar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
23.10.14 21:26

@Cuddy nevím no hledám co se dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
6.11.14 18:30

@kapyka Ahojky taky nad ním uvažuji dneska mi ho nabídla v lekárně ladá slečna co se tay snaží a bere ho, prý byla i na přednášce kde ho chválili ale s tím složením nevím nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.15 12:13

Ahojky holky, taky jsem hledala všude nějaké recenze o GS Mimistar a nic jsem neobjevila, ale i tak jsem se rozhodla vitaminy koupit a užívat tři tablety denně. Po necelém měsíci užívání se mi dostavila jindy nepravidelná ovulace a následně i menstruace 30tý den cyklu, což u mě byla vyjímka po dvou letech co se snažíme o dítě. Další měsíc opět pravidelná ovulace 15tý den cyklu a na MS ještě čekáme, tak uvidíme, ale i kdyby přišla, budu šťastná, že budu mít cyklus pravidelný. Stojí to tedy dost peněz, ale pořád je to levnější než IVF.:-) Tak hodně štěstí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.4.15 09:44

Holky, nestalo se některé z Vás při užívání mimistart, že měla problémy s močákem? Pálení, časté chození atd.? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.15 07:24

Ahoj holky tak ja si koupila gsmimistar a hned prvni mesic // takze doporuciji ;) :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.15 12:25

Ne zadny problemi nebyli
:*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.4.15 14:08

Gratuluji :-) já beru GSmimistar měsíc a zatím nic. žádná změna. Tak snad se zadaří. Sice mám doma už prvního prcka(20m),ale to miminečko už mi chybí a proto bych chtěla sourozence pro našeho malého rošťáka :-) Tak se snad zadaří. Kolik tabletek jsi brala denně, že se zadařilo tak rychle? já beru jen jednu, protože je to finančně dosti náročné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.15 12:09

Brala jsem 3 x denne a stacila jedna krabicka skus brat vic a uvydis zadari se rychle preju at se ti zadari mimco :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.15 09:36

14 let jsem brala antikoncepci, 3.měsíc ji neberu a snažím se otěhotnět. Gynekolog mi doporučil GS Mimistar. Vkládám do něj velké naděje :D

• Citovat
  • Upravit
19.9.17 08:59

Dobrý den, mam takoví dotaz. Na jare by jsme chteli se s přítel začít snažit o mimi a vcera mi dr. Dala vzorky Gs mimistar muzu ho zacit brat ted i kdyz stale beru ha nebo az po vysazeni. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
19.9.17 10:19

@Mišule512 jsou to vitaminy, nic jineho. Takze klidne je ber hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.17 10:35

Děkuji pravěvze v lekarne mi rekli ze je to zatim zbytecne proto se radsi ptam. Aby mi to neudelalo treba spis problemy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
19.9.17 10:37

@Mišule512 Ony neobsahuji nic specialniho a kyselinu listovou by jsi mela brat 3 mesice pred otehotnenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.17 10:40

Tak to mám ještě chvilku cas. Ale moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.2.18 21:57

Ahoj…Mám menší dotaz..cca 9 roků jsem brala ha a skoro půl roku ji neberu ale s přítelem se chceme snažit v létě o miminko. Menstruaci nemám stále pravidelnou a někdy ji nemám vůbec. Chci se zeptat jestli mi aspoň trošku prášky gsmimistar pomůžou v pravidelné menstruaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí