Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kapyka Ahojky taky nad ním uvažuji dneska mi ho nabídla v lekárně ladá slečna co se tay snaží a bere ho, prý byla i na přednášce kde ho chválili ale s tím složením nevím nevím no
Ahojky holky, taky jsem hledala všude nějaké recenze o GS Mimistar a nic jsem neobjevila, ale i tak jsem se rozhodla vitaminy koupit a užívat tři tablety denně. Po necelém měsíci užívání se mi dostavila jindy nepravidelná ovulace a následně i menstruace 30tý den cyklu, což u mě byla vyjímka po dvou letech co se snažíme o dítě. Další měsíc opět pravidelná ovulace 15tý den cyklu a na MS ještě čekáme, tak uvidíme, ale i kdyby přišla, budu šťastná, že budu mít cyklus pravidelný. Stojí to tedy dost peněz, ale pořád je to levnější než IVF.:-) Tak hodně štěstí:-)
Holky, nestalo se některé z Vás při užívání mimistart, že měla problémy s močákem? Pálení, časté chození atd.? Děkuji
Ahoj holky tak ja si koupila gsmimistar a hned prvni mesic // takze doporuciji
![]()
Gratuluji
já beru GSmimistar měsíc a zatím nic. žádná změna. Tak snad se zadaří. Sice mám doma už prvního prcka(20m),ale to miminečko už mi chybí a proto bych chtěla sourozence pro našeho malého rošťáka
Tak se snad zadaří. Kolik tabletek jsi brala denně, že se zadařilo tak rychle? já beru jen jednu, protože je to finančně dosti náročné ![]()
Brala jsem 3 x denne a stacila jedna krabicka skus brat vic a uvydis zadari se rychle preju at se ti zadari mimco
![]()
14 let jsem brala antikoncepci, 3.měsíc ji neberu a snažím se otěhotnět. Gynekolog mi doporučil GS Mimistar. Vkládám do něj velké naděje ![]()
Dobrý den, mam takoví dotaz. Na jare by jsme chteli se s přítel začít snažit o mimi a vcera mi dr. Dala vzorky Gs mimistar muzu ho zacit brat ted i kdyz stale beru ha nebo az po vysazeni. Dekuji za odpoved
@Mišule512 jsou to vitaminy, nic jineho. Takze klidne je ber hned.
Děkuji pravěvze v lekarne mi rekli ze je to zatim zbytecne proto se radsi ptam. Aby mi to neudelalo treba spis problemy. ![]()
@Mišule512 Ony neobsahuji nic specialniho a kyselinu listovou by jsi mela brat 3 mesice pred otehotnenim.
Ahoj…Mám menší dotaz..cca 9 roků jsem brala ha a skoro půl roku ji neberu ale s přítelem se chceme snažit v létě o miminko. Menstruaci nemám stále pravidelnou a někdy ji nemám vůbec. Chci se zeptat jestli mi aspoň trošku prášky gsmimistar pomůžou v pravidelné menstruaci ![]()