Vitamíny na vlasy a přebytek vitamínu B

33
5.11.24 19:36

Vitaminy na vlasy a přebytek vitamínu B

Ahoj chtěla bych se tady poradit, dlouho bojuji o to abych měla dlouhé vlasy, už delší dobu užívám Donna hair, ale přešla jsem z Donna hair na mivolis z dmka, ještě z té doby co jsem užívala Donna hair jsem byla u doktora kde mi udělaly test z laborky, zjistilo se tam čeho mám v těle hodně a málo, prý mám nadbytek vitamínu B, vitamin B je v tabletách taky nějaký množství, jinak beru i jiné vitamíny a to - rybí tuk, vitamin C, magnesia, posílám zde složení Donna hairu a mivolis, myslíte si že bude dobrý nápad přestat brát vitamíny na vlasy? Přijde mi že mi vlasy rostou více po mivolis tabletkách, jediný co mě trochu štve je to že po tom víc jím, :lol: budu moc ráda za nějaké rady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
5.11.24 19:41

Tak přebytek nebo předávkování vitamínu B je skoro nemožné, je to vitamin rozpustný ve vodě - tudíž ho vyčůraš a tělo ho neukládá, vezme jen co potřebuje…

No a za druhé, pokud toužíš po zdravých dlouhých vlasech, tak základ je správná pece i vhodné přípravky na vlasy, strava a vitaminy jsou jen bonus :palec: bez správné a kvalitní péče o ně, to nepůjde.

Navíc taky trochu genetika hraje roli.

• Citovat
  • Upravit
33
5.11.24 20:30

@zuzanka320 ano na přípravky, a péči taky dbám, jen teď přemýšlím jestli je mám dál brát a nebo je přestat brát, nelíbí se mi na druhou stranu, že více po nich jim nebo mi to tak alespoň přijde že to může být z toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
5.11.24 20:34
@Šunkoflek píše: Více

Tak já mám třeba husté a delší vlasy od přírody… a s kvalitní péčí mám i vlasy po zadek zdravé a krásné i bez vitamínů. Ty jsem nebrala nikdy :lol:

• Citovat
  • Upravit
13228
5.11.24 20:36

Když budeš mít nadbytek vitamínů B, tak můžeš smrdět no… Dle babskych rád se to dává proti klíšťatům, prý je ten pach odpuzuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.11.24 20:36
@zuzanka320 píše: Více

Tak to máte dobrý, to by se mi třeba líbilo pod zadek je mít dlouhé :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
5.11.24 20:38

Tak bych na vitaminy kašlala a věnovala fakt kvalitní péči pokožce hlavy, vlasům, Střihala konečky a měla vyváženou stravu. Případně se zeptala kvalitní kadernice co doporučí na vlasy (presne na míru) :palec:

• Citovat
  • Upravit
33
5.11.24 20:38
@Magical-eyes píše: Více

O tom jsem nikdy neslyšela, ale já, ani nikdo s kým se stykam, mi zatím neřekl že by ze mě šel nějaký zápach. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.11.24 20:42
@zuzanka320 píše: Více

Ke kadeřnici mám v plánu jít děkuji jinak za radu, s těmi konečky mám problém, mám konečky totiž roztřepené a lámou se mi u konce, i když mi je kadeřnice několikrát střihla vždycky byla znova roztřepené, tak jsem to s tím stříháním konečků vzdala, chci vidět aspoň trochu nějaký posun :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
5.11.24 20:46

Tak ono pokud ti je ostříhá a jsou roztřepene hned, tak má buď tupé nůžky a nebo ten vlas je prostě zničený…

Ono stříhání konečků má svůj smysl. Pokud je koneček vlasů roztřepený a nezkrátí se včas, tak se bude třepit výš a výš a bude odpadávat…. Navíc dlouhé ale zničené vlasy nejsou vůbec hezké…

Co třeba ty vlasy “uzdravit” ostříhat víc a začít na novo se zdravým vlakem? Sice to bude chvíli trvat, ale za výsledek zdravých vlasů to stojí :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml