Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Braly jste někdo nějaké vitamíny, při kojení? třepí se mi nehty, kazí zuby a občas i padají vlasy
,myslím, že je to i tím, že už 10 měsíců kojím, a už se to začíná projevovat:((((.měl někdo stejný problém?? co byste doporučily?? děkuji
@Darinka7777 ano už od začátku.. Já na ně zas tak nevěřím, ale v létě jsem přestala a do týdne jsem měla anginu! Tak zobu dál. Mamavit nebo AZ mama z DM
Ja jsem bez vitaminu byla uplne nemozna - unava a tak…beru nejake materske, z rosmanna, nebo jim aspon vitamin D a zelezo
@gabriela82 ja v zimne pocitila, kdyz jsem je prestala brat - zvysila se unava, jakmile jsem zase zacla, viditelne se mi ulevilo. Coz mi pripomina, ze bych je zas mela jist, i kdyz tolik nekojim.
takže stačí zajít do drogerie, díky za vaše názory! já právě myslela, jestli nejít do lékarny, ale nevěděla jsem pro jaké
Jsme bez nich a motá se mi hlava, zuby jsou v háji atd
Začnu je znova zobat
Mamavit, rozpustný hořčík s kalciem a železo a dost jsem ujížděla na Gravimilku, to byla fakt závislost
Nebýt mi trapně, kupuju si ho ještě teď ![]()
@Jemys ty jo, gravimilk je luxus, uz jsem ho dlouho neměla
ale drahý je pořád
Beru Chlorelu, do toho Ormus Supergreens (směs probiotické zeleně), Spirulinu, a navíc vitamin C na vstřebávání železa a kakaové boby místo samostatného hořčíku, mají toho mnohem více než jen hořčík ![]()
@verrru Jojo, právě že ten lezl dost do peněz, takže jsem si ho pak zakázala kupovat
ale slintám, jen když o něm píšu ![]()
Mnam, Gravimilk cokolada, ten miluju. Skoda, ze je tak drahej
ale delam si ho kazdy den, ja na ty pilulky 6c nejsem
ale beru jeste rybi tuk.