Vitamíny v těhotenství - slabší imunita

12328
15.9.16 23:06

Vitamíny v těhotenství - slabší imunita

Zdravím holky,
chci se zeptat, berete nebo braly jste nějaké vitamíny v těhotenství? Já se snažím jen kys. listovou a magnesium. Samozřejmě, že jím hodně ovoce a zeleniny a snažím se mít vyvážený jídelníček, jen mi to prostě příjde furt málo, že tomu miminku toho moc nedávám :jazyk: A taky, jelikož mám slabší imunitu a blíží se podzim a to bývám nemocná, ale jsem těhotná, tak se tomu chci vyvarovat - potřebuju poradit, jaké vitamíny na imunitu, abych nebyla zbytečně nemocná. Jelikož antibiotika bych těď fakt asi nezvládla.. :think:

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7355
15.9.16 23:29

Co takhle homeopatika?? Ale nevím, zda se můžou i v těhotenství. Děti ano, tak pravděpodobně se můžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.9.16 01:22

@Ketris : ja brala nejake multaky pro tehotne, ale nevim, jestli bych to uplne radila…na imunitu nevim, asi se porad v lekarne, nebo s doktorem, co muzes, nicmene na podzim/zimu bych pro mimino pridala jeste vitamin D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.9.16 02:39

Já jsem ze začátku nebrala nic, ale právě kvůli nemocem v zimě jsem začala a nelituji. Od 3.mesice jsem brala mammavit (asi nejprodávanější) a fungovalo. Je fakt, že jsem přestala byt tak unavena a i dr. to schválila. :) to malý si vitamíny vezme, spíš aby zbylo pak na tebe. Určite bych něco brala, zvlášť pokud jsi nachylna k nemocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
16.9.16 07:27

Femibion, magnezko a železo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
16.9.16 09:57

Já nedám dopustit na 100% rakytníkovou šťávu, seženeš na netu v lékarně od firmy Ekomedica. Stačí ráno a večer vypít odměrku a vůbec nejsem nemocná. Jestli se rakytník může v těhotenství si nejsem jistá, ale řekla bych, že ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková