Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím holky,
chci se zeptat, berete nebo braly jste nějaké vitamíny v těhotenství? Já se snažím jen kys. listovou a magnesium. Samozřejmě, že jím hodně ovoce a zeleniny a snažím se mít vyvážený jídelníček, jen mi to prostě příjde furt málo, že tomu miminku toho moc nedávám
A taky, jelikož mám slabší imunitu a blíží se podzim a to bývám nemocná, ale jsem těhotná, tak se tomu chci vyvarovat - potřebuju poradit, jaké vitamíny na imunitu, abych nebyla zbytečně nemocná. Jelikož antibiotika bych těď fakt asi nezvládla.. ![]()
Děkuju ![]()
Co takhle homeopatika?? Ale nevím, zda se můžou i v těhotenství. Děti ano, tak pravděpodobně se můžou
@Ketris : ja brala nejake multaky pro tehotne, ale nevim, jestli bych to uplne radila…na imunitu nevim, asi se porad v lekarne, nebo s doktorem, co muzes, nicmene na podzim/zimu bych pro mimino pridala jeste vitamin D
Já jsem ze začátku nebrala nic, ale právě kvůli nemocem v zimě jsem začala a nelituji. Od 3.mesice jsem brala mammavit (asi nejprodávanější) a fungovalo. Je fakt, že jsem přestala byt tak unavena a i dr. to schválila.
to malý si vitamíny vezme, spíš aby zbylo pak na tebe. Určite bych něco brala, zvlášť pokud jsi nachylna k nemocem.
Já nedám dopustit na 100% rakytníkovou šťávu, seženeš na netu v lékarně od firmy Ekomedica. Stačí ráno a večer vypít odměrku a vůbec nejsem nemocná. Jestli se rakytník může v těhotenství si nejsem jistá, ale řekla bych, že ano ![]()